Logana'nın tonik ve yüz yıkama jeli var mı?arastırdım fakat karsıma daha cok krem ve sampuanları cıkıyor
arkadaşlar bir tavsiyede bulunim sizlere.en azından şöyle söyliyim kullananlar çokk memnunlar.(ev yapımı)doğal ürün bu cilt güzelligi için her cildede gidiyor çünki içinde kimyasal yok tamamen doğal.benim annemle kız kardeşimde kullanıyor çok memnunlar bende istettim.1.uygulama cildin ölü hücresini atıyor ciltte hafif kabuklanma oluyor cilt yenileniyor.2. uygulamada cildinize uyguladıkça güzelleşiyor cildiniz hafif hafif pembeleşiyor beyazlık ve parlaklık oluşuyormuş.kullananlar çok memnun en azından doğal sonuçta çildime uyguluyorsunuz ürünleri.doğal olan bir ürünü uzun bir süre senelerce saklayamazsınız bozulur arkadaşlar.buda 5 ay kadar gidiyor.iki ürün ayrı ayrı fiyatıda uygun 35 ytl.isterseniz deneyin memnun kalacağınızdan eminim ben.
k.iyi bakın arkadaşlar ama uzun süreli ürünleri kullanmayın heep kimyasal cildinize yazıktır.
hoşcakalııın...
kızlar merhaba bende bu konuda sizler gibi yüksek hassasiyete sahibim
kesinlikle ecosert belgeli bitkisel organik ve helal sertifikalı ERSAĞ temizlik ve kozmetik ürünlerini tavsiye ediyorum.
saç boyasıda varmıdır bu ersağın bide parfüm kokularını bilmeden nasıl alıyorsunuz tester gönderiyorlarmı yada hiç parfüm aldınızmı
arkadaşlar merhaba
sabah gazetede ebru şallı'nın cildi için organik ürünler kullandığını yazıyordu...
bazı araştırmalar yaptım ve kullandığımız birçok ürünün içinde paraben denilen bir madde olduğunu ve vücuda zararı olduğunu okudum(kanser yapıcı maddeler)...
mümkünse organik içerikli ürünler tercih edin ama etiketlere aldanmayın her ürün organik olmayabilir diye bir sürü kaynak buldum ve kafam daha çok karıştı...
SORU:Arkadaşlar nedir bu organik içerikli ürünler?
bizim kullandığımız eczane ürünleri ya da pahalı kozmetik ürünleri bu zararlı maddeleri içeriyor mu?
bu konuda bilgilerinizi ve ürün eleştirilerinizi aynı zamanda tavsiyelerinizi yazarsanız çok sevinirim. a.s.a.s.
arkadaşlar bir tavsiyede bulunim sizlere.en azından şöyle söyliyim kullananlar çokk memnunlar.(ev yapımı)doğal ürün bu cilt güzelligi için her cildede gidiyor çünki içinde kimyasal yok tamamen doğal.benim annemle kız kardeşimde kullanıyor çok memnunlar bende istettim.1.uygulama cildin ölü hücresini atıyor ciltte hafif kabuklanma oluyor cilt yenileniyor.2. uygulamada cildinize uyguladıkça güzelleşiyor cildiniz hafif hafif pembeleşiyor beyazlık ve parlaklık oluşuyormuş.kullananlar çok memnun en azından doğal sonuçta çildime uyguluyorsunuz ürünleri.doğal olan bir ürünü uzun bir süre senelerce saklayamazsınız bozulur arkadaşlar.buda 5 ay kadar gidiyor.iki ürün ayrı ayrı fiyatıda uygun 35 ytl.isterseniz deneyin memnun kalacağınızdan eminim ben.
k.iyi bakın arkadaşlar ama uzun süreli ürünleri kullanmayın heep kimyasal cildinize yazıktır.
hoşcakalııın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?