Üzerinde organik sertifikalı hiç bir ürünü almıyorum. Zira suanki ülke koşullarında organik ürün üretebilmek ve bunu ticari ölçeklerde ürün elde edilmek imkansıza yakın. Pestisit analiz sonucu ne olursa olsun kesinlikle tuketmiyorum, almıyorum.Organik ürün olarak satılan her şeyi alıyor musunuz? Ben bazen çok fazla paketli gıda tüketiyoruz diyerek üzülüyorum ama insanlar öyle hileler yapıyor ki hiçbir şeye güvenip alamıyorum. Eğer alıyorsanız nerelerden alışveriş yapıyorsunuz hangi markalar güvenilir sizce?
Valla tarım orman bakanlığı listesini her gün gördükçe ben ne yesek içsek bilemiyorum belki aylardır dışarıdan yemek yemeyi bile bıraktım, bakalım kendimiz bahçe aldık ekip biçelim deneyelim diye ama tohum da işte ne kadar güvenilirse..Üzerinde organik sertifikalı hiç bir ürünü almıyorum. Zira suanki ülke koşullarında organik ürün üretebilmek ve bunu ticari ölçeklerde ürün elde edilmek imkansıza yakın. Pestisit analiz sonucu ne olursa olsun kesinlikle tuketmiyorum, almıyorum.
Ata tohumu satın alabilirsiniz. Satan yerler var Instagram'da. Ben de takip ediyorum o listeyi, gerçekten içler acısı.Valla tarım orman bakanlığı listesini her gün gördükçe ben ne yesek içsek bilemiyorum belki aylardır dışarıdan yemek yemeyi bile bıraktım, bakalım kendimiz bahçe aldık ekip biçelim deneyelim diye ama tohum da işte ne kadar güvenilirse..
Nereden takip ediliyor liste acaba?Valla tarım orman bakanlığı listesini her gün gördükçe ben ne yesek içsek bilemiyorum belki aylardır dışarıdan yemek yemeyi bile bıraktım, bakalım kendimiz bahçe aldık ekip biçelim deneyelim diye ama tohum da işte ne kadar güvenilirse..
Fatih çolaktan aldım ata tohumu, İnşallah güzel verim alabiliriz kendisini takip ediyorum valla özeniyorumAta tohumu satın alabilirsiniz. Satan yerler var Instagram'da. Ben de takip ediyorum o listeyi, gerçekten içler acısı.
Googlea gıda kamuoyu duyurusu yazarsanız tarım orman bakanlığı sitesinde çıkıyor ilkteNereden takip ediliyor liste acaba?
İnşallah. Bol hasatlariniz olsun :)Fatih çolaktan aldım ata tohumu, İnşallah güzel verim alabiliriz kendisini takip ediyorum valla özeniyorum
Nereden bakıyorsunuz tam olarak?Valla tarım orman bakanlığı listesini her gün gördükçe ben ne yesek içsek bilemiyorum belki aylardır dışarıdan yemek yemeyi bile bıraktım, bakalım kendimiz bahçe aldık ekip biçelim deneyelim diye ama tohum da işte ne kadar güvenilirse..
İnanın hiçbir fikrim yok umarım alınabilen bir şey değildir çünkü bu ülkede kime güveneceğimizi şaşırmış durumdayız..Bu organik ürün sertifikalarını da hileyle rüşvetle alabilirler mi peki? Bilmediğimden soruyorum . Malum ülkede sahte diplomalar bile patlak verdi. Sahte diplomayla kaç sene doktorluk öğretmenlik yapılmış bu ülkede
Rüşvetle alamazsın da hile ile alinabilme ihtimali var.Bu organik ürün sertifikalarını da hileyle rüşvetle alabilirler mi peki? Bilmediğimden soruyorum . Malum ülkede sahte diplomalar bile patlak verdi. Sahte diplomayla kaç sene doktorluk öğretmenlik yapılmış bu ülkede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?