- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Kızlar 1,5 aylık evliyim Allaha şükür güzel bi seks hayatımız var birbirimizin dilinden anlıyoruz, mutlu edebiliyoruz eşimle birbirimizi ama geçen bana eşim orgazm olamıyomusun diye sordu ne biliyim o nasıl oluyo dedim aşırı istekliyim ve çok zevk alıyorum ama kasılmalarım olmuyo bu yüzden eksiklik hissediyorum o duyguyu tatmak istiyorum internetten araştırmadığım şey kalmadı bu önemli bişeymi aranızda orgazmı yaşayan varmı ne yapmak lazımdır tecrübelerinize ihtiyacım var
Çok araştırdım ama bilmiyorum inanMadem kediciksin ,daha iyi bilirsin
Aynen insanın yazası gelmiyor ama yazdım valla
Biraz müstemcemsi şeyler bunlar,yorum yapamıcam beklemedeyim :)
Aynen insanın yazası gelmiyor ama yazdım valla
Anlatılmaz zaten yaşanırİnan yazamadım CeYz'cim
bir konuda ilk defa fikrim yok nasıl anlatılır ki
Anlatılmaz zaten yaşanır
O kalmış öylee evlendim geçen ay baya girememiştim kkyaAnamm.Profilinde nişanlı yazıyor.
Anlatılmaz zaten yaşanır
Çok teşekkür ederim canım zamanla olabilir yaniErkek anlıyor eşini tecrubeliyse değilse zamanla öğreniyor .Ben 2. doğumum dan sonra yaşamaya başladım .istekliyimdir de .şöyle söyleyeyim etkileyen şeyleri öğrenince tatmin olunuyor kendinizi ve eşiniz i tanıyarak öğreniliyor en azından benim öyleydi. Çok açık yazmadım umarım. Yardımcı olabilmis imdir inş.
Valla kötü niyetim yoktu canımm ya öyle derdimi anlatmak istedim
Evet haklısın doğru diyorsun daarkadaş hani anlatım konusunda fikir şeetmiş ya hani o bakımından
Utanmışam şimcik ben ne diyorum öyle
Ahh kedicik ne hallere soktun bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?