Orgazm olamama sorunsalı

Biz terbiyeli kadınlarız ,cevap yazmaya utanıyoruz.Erkekler internette her haltı yiyorlar

önceki konularına baktım fake misin diye değilmişsin. ilk iki günde 6 kez ilişki diye yazmışsın naptınız anam siz..

motor olsa yanar..

biraz zaman tanıyın birbirinize hemen olmuyor birkaç aya düzelir tabi süresi bünyeden bünyeyede değişebilir.

kayganlık olmuyorsa kayganlaştırıcı krem kullanabilirsin..

Ben önemli bişey olduğunu düşünüyorum gerçek ağızdan duymak istedim kalkıp anneme yahut bi arkadaşıma soramam ki ayıp olan bişey olduğunu sanmıyorum fake değilim bilen bilir beni kkda

Zevk alıyorsan ve istekliysen mutlaka orgazm oluyorsundur. Bir de ayıp bir konu diye eleştirenlere kızıyorum.

Size pozisyon sormuyor konu sahibi .. Hissettiği şey normal mi değil mi onu soruyor.

Herkesin orgazım oluşu farklıdır,ben şöyle oluyorum..

Aksamdan çıkarıp ılık suya yatırıyorum.sabaha süzüp önce harlı ateşte..sonra kısıga alarak ve sürekli karıştırarak yapıyorum..burdaki püf nokta tıkırdamaya başlayınca kısığa almak..

Çok güzelse her şey ve zevk alıyorsanız orgazm olamamanız düşük ihtimal..
Ya da siz farketmiyorsunuz..
Ya da tam o doruk noktasına gelmeden bitiyor her şey...
Bir arkadaşın dediği gibi önce kendi kendinize deneyin madem belki faydası olur..
Ben de aksine çook azdır yani orgazmı yaşamadığım bir seksim...
Ben mi abartıyım ne
Ay çok açık yazdım ama napayım

Teşekkür ederim canım açıkça yazdığın için çok güzel bişey daim olsun bence erkeklerin doyuma ulaşması kadar önemli bizim durumumuz da

süper anlatmışsın ben şifreyi kaptım darısı konu sahibine

Akşamdan ıslamayı unutsak,sabah haşlasak olur mu

Teşekkür ederim canım açıkça yazdığın için çok güzel bişey daim olsun bence erkeklerin doyuma ulaşması kadar önemli bizim durumumuz da

Tabi ki biz de önemliyiz canım..
İlk zamanlar ben zevk aldığım şeyleri söylemekten aşırı çekinirdim konuşmazdım..
Eşim tam tersi her istediğini çok güzel ifade ederdi..
Bir gün ailemin yanına tatile gittim..
Mesajlaşırken konu açıldı öyle anlattım orda bile yüzüm kıpkırmızı olmuştu : )))))
Sorasında her şey daha güzel oldu tabi...

İnşallah kafan rahata erer...
Bence sıkıntı yok ama zamanla inşallah onu da anlarsın... Nasıl bişiymiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…