- 2 Aralık 2015
- 32.652
- 108.420
- 598
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Biz terbiyeli kadınlarız ,cevap yazmaya utanıyoruz.Erkekler internette her haltı yiyorlarErkek anlıyor eşini tecrubeliyse değilse zamanla öğreniyor .Ben 2. doğumum dan sonra yaşamaya başladım .istekliyimdir de .şöyle söyleyeyim etkileyen şeyleri öğrenince tatmin olunuyor kendinizi ve eşiniz i tanıyarak öğreniliyor en azından benim öyleydi. Çok açık yazmadım umarım. Yardımcı olabilmis imdir inş.
Mutlu bitiyor ondanorgazm olmuyorsan nereden bılıyorsun cok guzel bı seks hayatınız oldugunu
Valla kötü niyetim yoktu canımm ya öyle derdimi anlatmak istedim
Karışmadan taşınır zaten ,uğrayanı olmazRezerveKarışır buralar hacıııı
Cvbı bende merakla bekliyorum
Ben önemli bişey olduğunu düşünüyorum gerçek ağızdan duymak istedim kalkıp anneme yahut bi arkadaşıma soramam ki ayıp olan bişey olduğunu sanmıyorum fake değilim bilen bilir beni kkda
Kızlar 1,5 aylık evliyim Allaha şükür güzel bi seks hayatımız var birbirimizin dilinden anlıyoruz, mutlu edebiliyoruz eşimle birbirimizi ama geçen bana eşim orgazm olamıyomusun diye sordu ne biliyim o nasıl oluyo dedim aşırı istekliyim ve çok zevk alıyorum ama kasılmalarım olmuyo bu yüzden eksiklik hissediyorum o duyguyu tatmak istiyorum internetten araştırmadığım şey kalmadı bu önemli bişeymi aranızda orgazmı yaşayan varmı ne yapmak lazımdır tecrübelerinize ihtiyacım var
Biz terbiyeli kadınlarız ,cevap yazmaya utanıyoruz.Erkekler internette her haltı yiyorlar
Teşekkür ederim canım açıkça yazdığın için çok güzel bişey daim olsun bence erkeklerin doyuma ulaşması kadar önemli bizim durumumuz daÇok güzelse her şey ve zevk alıyorsanız orgazm olamamanız düşük ihtimal..
Ya da siz farketmiyorsunuz..
Ya da tam o doruk noktasına gelmeden bitiyor her şey...
Bir arkadaşın dediği gibi önce kendi kendinize deneyin madem belki faydası olur..
Ben de aksine çook azdır yani orgazmı yaşamadığım bir seksim...
Ben mi abartıyım ne
Ay çok açık yazdım ama napayım
Herkesin orgazım oluşu farklıdır,ben şöyle oluyorum..
Aksamdan çıkarıp ılık suya yatırıyorum.sabaha süzüp önce harlı ateşte..sonra kısıga alarak ve sürekli karıştırarak yapıyorum..burdaki püf nokta tıkırdamaya başlayınca kısığa almak..
Ben terbiyesiz miyim şimdi ?
Seni gece bekleriz biz buralardayızmübarek cuma vakti için fazlasın.
uğraşamıyciim, gece gel.
Akşamdan ıslamayı unutsak,sabah haşlasak olur muHerkesin orgazım oluşu farklıdır,ben şöyle oluyorum..
Aksamdan çıkarıp ılık suya yatırıyorum.sabaha süzüp önce harlı ateşte..sonra kısıga alarak ve sürekli karıştırarak yapıyorum..burdaki püf nokta tıkırdamaya başlayınca kısığa almak..
Teşekkür ederim canım açıkça yazdığın için çok güzel bişey daim olsun bence erkeklerin doyuma ulaşması kadar önemli bizim durumumuz da
Tabi mümkündür..o şişkinlik elde edilmez belki ama en azından dişe gelir bi kıvam oluşur..Akşamdan ıslamayı unutsak,sabah haşlasak olur mu
ıslamadan olmaz canım.. dibi tutar mazallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?