- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.525
- 298
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Oluyor kadınlar da neden olmasın.Merak edıyordum ya bende senı :)) Evlendın gittin uğramaz oldun buralara.
Konun hakkında su kadan dıcem. Bence kadınlar erkekler gıbı kasılmalı orgazm olamaz.
Bu kadar Ayıplı konu kız bu
Hb canımmmmBende ne zamandır seni merak ediyodum kaç aydır yoktun kk da hoşgeldin
Yazar burada komik olmaya çalışmış.Herkesin orgazım oluşu farklıdır,ben şöyle oluyorum..
Aksamdan çıkarıp ılık suya yatırıyorum.sabaha süzüp önce harlı ateşte..sonra kısıga alarak ve sürekli karıştırarak yapıyorum..burdaki püf nokta tıkırdamaya başlayınca kısığa almak..
Öyle bir sorunu yok 40dkya çıkabiliyor ona rağmen bende değişme olmuyor bilemiyorum sorun bende sanırımOrgazm olamama sebebiniz eşinizin erken boşalması.Daha yeni evliymişsiniz Eşinizin orgazm süresi gittikçe artacak Maalesef türk erkeklerinin ortak sorunu Sizinle ilgili bi durum yok yani ama eşiniz başka yöntemlerle orgazm olmanızı sağlayabilir.
40 dk sizin için yeterli değilse bu süreyi 50 dk ya yada 1 saate çıkarın mutalaka bi yerde orgazm olmanız gerekiyorÖyle bir sorunu yok 40dkya çıkabiliyor ona rağmen bende değişme olmuyor bilemiyorum sorun bende sanırım
1 saatte mi40 dk sizin için yeterli değilse bu süreyi 50 dk ya yada 1 saate çıkarın mutalaka bi yerde orgazm olmanız gerekiyor
1 saat mi40 dk sizin için yeterli değilse bu süreyi 50 dk ya yada 1 saate çıkarın mutalaka bi yerde orgazm olmanız gerekiyor
Zuhahahah off yaa1 saatte mibel fıtığı olur insan
Bel fıtığına da razıyım,yeter ki olsun diyorsan ne alaZuhahahah off yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?