Orgazm olamama sorunsalı

Merak edıyordum ya bende senı :)) Evlendın gittin uğramaz oldun buralara.

Konun hakkında su kadan dıcem. Bence kadınlar erkekler gıbı kasılmalı orgazm olamaz.
Bu kadar Ayıplı konu kız bu
Oluyor kadınlar da neden olmasın.

Gelen tepkiler çok komik. Sanki fantezi anlatın demiş konu sahibi

Bence biraz daha Zaman tanı kendine. Evliliğin çok yeni. En çok nelerden hoşlandığını keşfet ve eşine söyle. Zamanla olacaktır.

Kızmıyorum sormana ama anlatması da burada çok zor. Kimler okuyor bilmiyoruz . Ama gerçekten kafada bitiyor. Başka şeyler düşünüyorsan olmaz mesela. Zaman ver kendine. Eşin de acele etmeyecek hadi diye.

Orgazm ve kasılma sadece erkeklerin yaşadığı bir şey değil . Kadınlar da gayet güzel orgazm olabilir.hem de 1den fazla , ard arda ve daha uzun süreli. Ayrıca orgazmsiz seks seks değildir bence canım iyice araştır burda kimse ayrıntı veremez.

Yazar burada komik olmaya çalışmış.

Benim de evliliğimde ciddi anlamda tek sıkıntım bu. Ve bizim altı yıl oldu. Sizin zamanla olabilir. Güzel bir tavsiyesi olan varsa bana da yazsın hani özellikle kendinde işe yarayan. Özelden tabii:) çok minnettar olurum. Fake değilim bende:)

Orgazm olamama sebebiniz eşinizin erken boşalması.Daha yeni evliymişsiniz Eşinizin orgazm süresi gittikçe artacak Maalesef türk erkeklerinin ortak sorunu Sizinle ilgili bi durum yok yani ama eşiniz başka yöntemlerle orgazm olmanızı sağlayabilir.

Öyle bir sorunu yok 40dkya çıkabiliyor ona rağmen bende değişme olmuyor bilemiyorum sorun bende sanırım

yorumlara cok güldüm... :)
esinize nelerden hoslandiginizi anlatin, gösterin, tarif edin ki bilsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…