Orgazm olamıyorum

Emeklerinizin karşılığını almanıza çok sevindim. Bundan sonra sadece daha iyiye gidecek bence. En önemli eşiği atlamışsınız.

Başkaları da yazmış, doggy kendinizi uyarabilmek için uygun bir pozisyon. Ben alternatif olarak eşinizin sizi elle uyarmasını önerebilirim. Kendim adıma konuşacak olursam partnerimin bana dokunması, kendim dokunmama göre çok daha etkili oluyor.
Şu an belki daha erken olabilir ama, cinsel oyuncak kullanarak da 15 dakikalık süreyi kısaltabilirsiniz.

Teşekkür ederim önerinizi dikkate alacağım

Tatlım ben 2 yıldır evliyim ben de hiç orgazm olmadım kadın doğuma gittim Piskolojik dedi şimdi eşimle cinsel terapiste gidiyoruz 6 ay oldu konuya gelemedik daha beynimiz izin vermiyormuş kısaca

Tatlım ben 2 yıldır evliyim ben de hiç orgazm olmadım kadın doğuma gittim Piskolojik dedi şimdi eşimle cinsel terapiste gidiyoruz 6 ay oldu konuya gelemedik daha beynimiz izin vermiyormuş kısaca
aşko ön sevişme var, tahrik var birleşme var, kasıyormusun kendini farkettiğin bir durum varmıki? mutlu bir cinsel hayatta orgazm kaçınılmaz gibi geliyor bana, olaya odaklanamıyormusun acaba? günlük iş sitresi, telaş, zihnini meşkul eden durumlarmı oluyorki şaşırdım doğrusu

Evlendiğim günden beri olmuyor eşim ön sevişme yapmıyordu eskiden ayrılcam dedim Piskologa gittik ön sevişme var vibratör kullanıyoruz yine olmuyor haz var heyecan var sonuç yok Piskolog kontrol kaybından korkuyorsun bırakamıyorsun kendini dedi ondan orgazm olmuyormuş

cnm karşındaki eşin, sal kendini normal hayatta belki dominantsın kontrollüsün yatakta tersi olabilirsin, orda kontrolü bırakman akışta kalman seni küçültmez kasma rahat ol. ön sevişme yoktu psikoloğun zoruyla oldu, tam dokunacağı yerleri bilmiyor olabilir, şiddeti ritmi ayarlayamıyor olabilir, onuda yönlendirmelisi çünkü o senin ne hissettiğini bilemezki

Üzücü ve garip. Bence kendinizi kasıyorsunuz. Siz kendinizi rahat bırakın bir sefer de eşiniz buna odaklı yaklaşsın.

Adamı yönlendirince ego savaşına giriyor benle bırakıp gidiyor yönlendirme ben bulcam diyor şimdi söyleyince yapıyor ama olmuyor ya adamdan mı soğudum heyecan mı gitti ne anlamıyorum

Adamı yönlendirince ego savaşına giriyor benle bırakıp gidiyor yönlendirme ben bulcam diyor şimdi söyleyince yapıyor ama olmuyor ya adamdan mı soğudum heyecan mı gitti ne anlamıyorum
öğretmen vari değil aşko, canım şurdan uçuyorum buramdan kaçıyorum vb. azcık onuda öveöve, gaza getire getire yap bişeler. soğumuşlukta olabilir ama kendini doldurma birbirinize özel anlar ayırın

öğretmen vari değil aşko, canım şurdan uçuyorum buramdan kaçıyorum vb. azcık onuda öveöve, gaza getire getire yap bişeler. soğumuşlukta olabilir ama kendini doldurma birbirinize özel anlar ayırın
Çok öfkeliyim öfke sorunum var istediğimi yapamayınca sonuç alamayınca saydırıyorum

Çok öfkeliyim öfke sorunum var istediğimi yapamayınca sonuç alamayınca saydırıyorum
ama bu durum eşini geri götürür, aksine olmamyan sorunlar çıkarrır, karşılıjklı yapıcı olun, süreci beraber yönlendirin, sizin ekseninizde şekillensin istiyorsunuz madem siz bir tık öne çıkıp yönlendirin.

Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum cidden yol aldım artık terapi düşünmüyorum bile. Daha da gelişmesi için önerilere her daim burada olduğum müddetçe açığım. Önerinizi deniyeceğim
Öz güvenin, azmin ve araştırma isteğin için kutluyorum. İnternette bir çok bu konuda yerli yabancı bloglar var. Genelde kadının üstte olduğu pozisyon önerilir ve genelde işe yarar, ama vücudunu tanıyıp deneyimle yıl buna sen karar verebilirsin. Kadın orgazm videoları var, bunun için pelvik kegel videoları var, yine evde yapabileceğin basit hareketler, masajlar var. Deneyerek öğrenebilirsin. Zira kişiden kişiye değişen kadın fizyolojisi bunu ispatıdır

`