- 27 Mart 2024
- 54
- 68
- 8
Emeklerinizin karşılığını almanıza çok sevindim. Bundan sonra sadece daha iyiye gidecek bence. En önemli eşiği atlamışsınız.Önce bir özet sonra da durum güncellemesi yapacağım.
1) 3 ay öncesine kadar kuruluk problemi yaşıyordum. Eşimi çok sevmeme rağmen cinsel ilişki ilk 10 dakikadan sonra canım yandığı için (kayganlaştırıcı, yağ vs pek çözüm olmuyordu) zulüm geliyordu. Bu durum zamanla benim seksi ertelemem hatta reddetmeme kadar vardı. Utandığım, sevişimin benden soğuma ihtimalini düşündüğüm ya da performans kaygısı yaşayacağını düşündüğüm ve sürekli benim orgazm olup olmamamı dert edeceği için söylemedim.
2) Öğrenilmiş çaresizlik. Orgazm olamadığım için benim bir problemim olduğunu düşünüp artık bunu kabullenmiştim. Sanki hiçbir zaman da o duyguyu yaşayamacağım hibi geliyordu. Halbuki kendini beğenen, vücudunu seven, bakımlı ve seks dışında sosyal hayatında da kendine güvenen bir kadınım. Haa bu arada eşime söylemediğim 5 yıl içerisinde asla eşime orgazm olamadığımı belli etmedim ve eşim bir gün olsun da şüphelenmedi. Reddetmelerimi hep yoğunluk uykusuzluk vs sanıyordu ki zaten öyle bir hayatım var. Ama reddetmediğimde de ki ben de istekli olacağım ki güzel iç çamaşırları, kokular, enerjik davranışlar, eşimin sevdiği benden beğendiği hal ve hareketleri eksik de etmiyordum. Hatta stressiz olduğum dönemlerde orgazm olamasam da keyif alıyordum ama orgazmı hiç yaşamamak bunu kabul etmeme de neden oluyordu.
3) Taa ki bir sorun yaşayıp (detay vermeyeyim) artık bu böyle gitmeyecek dediğim anda başladım araştırmaya. Neyi yanlış yaptığımı bulmaya kararlıydım. Önce bu sayfadaki konuları okudum. Sonra cinsel bozukluklarla ilgili çalışan kadın doğum uzmanları, psikologlar vb. araştırdım. Videolarını seyrettim. Buraya konu açıp sizlerle dertleştim, akıl aldım. Sonra kendime “ Sen aslında keyif alıyorsun, almamak için hiçbir nedenin yok. Sadece biraz bilgiye ihtiyacın var.” gibi telkinlerde bulundum. Kadın fizyolojisini tanımaya çalıştım. Mesela eskiden benim için cinsel birleşme kadın için çok zevk veren bir şey düşüncesi vardı ama halbuki öyle değilmiş. İşin sırrı klitoristeymiş bu yaşımda öğrenmiş oldum. Ha bunları fark edene kadar hiç mi bir şey bilmiyordum ya da hiç mi masturbasyon yapmış değildim tabiki hayır biliyordum ve yapıyordum da. Fakat klitoristen daha ziyade birleşme sıradında g noktası daha çok zevk veriyor sanıyordum. Mast yaparken zevk alıyorum ama birleşmede olmuyor diyordum hep. İzlediğim videolarda okuduğum kadınların yorumlarında zaten çoğunun klitoral orgazm olduğunı çok azının vajinal orgazm olduğunu öğrendim. Bunun farkındalığına varmak rahatlattı ama iş burada bitmemişti tabi hala eşime bunların hiçbirini söylememiştim içimde yaşıyordum. Bir yandan da eşime belli etmeden onu yönlendirmeye başlamıştım. Ön sevişmeyi uzun tuttuk, hoşlandığım şeyleri daha uzun yapmasını sağladım vb.
4) Tüm bunları araştırıp öğrenirken çok kısa bir sürede artık kuruluk çekmediğimi ıslanabildiğimi fark ettim. Çünkü bilgilenip doğrularını öğrendikçe kafamdaki seks ile ilgili bir kilit açılmıştı sanki. Hatta eşim sana ne oldu çok farklısın hatta şaka yollu kudursun mu vs deyip gülüşüyorduk. Bu süre zarfında öncelikle duygusal olarak isteğimin arttığını fark ettim sonra da fiziksel olarak neredeyse her gün tatmin olma isteği geliyordu. Her gün masturbasyon yapmaya başladım o hazzı yoğun olarak yaşadıkça daha da istekli hale geldim. Hatta bir ara adamı da bıktırdımeşim evde yokken ayna karşısına çıplak geçtim hatta hayatımda kendimi hiç parmaklamamıştım ama içimde tırtıklı bir nokta olduğunu fark ettim şaka gibi bu yaşta çünkü ben ergenlikteyken hiç kendimi ellememiştim bile gözü kör olsun yetiştirme tarzı işte. Ne var da kız çocuklarını bu kadar baskılıyorlar ki sonrasında biz bu sorunları yaşıyoruz. Tacizlerden falan hiç bahsetmiyorum bile. Tabi bunlar birleşiyor sonra bu şekilde karşımıza çıkıyor. Neyse konuyu dağıtmayayım böyle böyle kendime güvenim arttı ama hala bir şeyler eksikti. Çünkü hala birleşmede mutlu olsamda orgazm yoktu.
5) Sizden aldığım cesaretle ( hem bu başlık altında hem de özelden gelen mesajlarla) eşimle konuşmaya karar verdim. Konuştumda çok şaşırdı çünkü bu zamana kadar hiç anlamamıştı ama anlayışla da karşıladı. Doktora gitmeyi, cinsel terapi almayı konuştuk vs. Peki bu kadar toz pembe miydi? Keşke olsaydı ama tahmin ettiğim gibi kafasına takmaya başladı, bana anlatmasa da anlayabiliyordum. “Acaba karıma ben mi haz veremiyorum, kısa mı, ince mi?” Bunları başta bana söylemese de bu zamana kadar hiç aklından geçmeyen bu düşünceleri aklından hep geçirmiş. Zaman zaman duygusal anlarımız da oldu ağlamalı falan.
6) Buraya da yazmıştım kısa bir süre sonra eşimin yanındayken kendi kendime okşamakla da olsa orgazm olmayı başardım. Çünkü benim için yalnızken daha kolay gerçekleşem orgazm olma durumu eşimin yanındayken olmuyordu çünkü dürüst değildim bu zamana kadar eşime orgazm olamama sorunum olduğunu söyledikten sonra üstümden yük kalkmış ve istediğim kadar kendimi utanmadan uyarabilmiştim. Saklayacak bir şeyim yoktu artık. Tabi bu durumda son zamanlarda sorun oldu çünkü eşim yanımda içimdeyken orgazm olamıyorum ama ilişki bitince yanında uzanan ve mast yapan ve kendi kendini tatmin etmeye uğraşan bir kadın düşünün. Eşimin gözünden bakamadığım için bu benim için hiç sorum değil gibi geliyordu ama işin aslı eşim açısından öyle değilmiş. Kendi kendine demek ki ben beceremiyorum eşimi tatmin etmeyi diye düşünmeye başlamış. Arada ben sana yetebiliyor muyum gibi sorular sormaya başladı. Ne kadar konuşsam da meğer kafasına takmış içi rahat edememiş. Sonra bir kırılma noktası daha yaşadık (buna da detay vermeyeyim. Sorun olursa özelden yazarım) Bu yaşadığımız son kırılma noktası oldu. Tüm bunları bana açık açık söyleyebildi tabi biraz da benim sıkıştırmamla……. DEVAMI AŞAĞIDA OLACAK
SON DURUM GÜNCELLEMESİ
Bu son kırılma noktasından sonra izlediğim videoları eşime gösterdim. Aslında çoğu kadının klitoral orgazm olduğunu aslında onun penisiyle alakalı bir durum olmadığını vs konuştuk. Daha bir sürü konuşma geçti de özeti böyle diyeyim. Sonra kadın fizyolojisini bilmediğini ve kendinin beceremediğini düşündüğünü bu da onda baskı yarattığını anlattı. Konuşmamızdan sonra ikimizde rahatladık. Dün yine denedik ama bu sefer ön sevişme, eşimin ilk iki boşalması, farklı pozisyonlar derken şunu denedik. Eşim içimdeyken kendini tuttu, daha yavaş ileri geri yaptı ve ben de hızınının nasıl olaması gerektiğini söyledim. Aynı zamanda eşim git gel yaparken ben de klitorisi uyardım bir yandan da kegeli uyguladım. Kısa sürmedi 15 dk kadar sürmüştür ama sonunda ilk kez eşim içimdeyken orgazm oldum kızlarİkimizde psikolojik olarak o kadar rahatladık ki anlatamam. Her şey seks değil ama sandığımdan daha da önemliymiş meğer. Şu genç yaşta ikinci bahar yaşadık desem yeridir. Artık her gün dese her gün yaparım
Ama her şey bitmiş değil. Daha öğrenceğim çok şey var diye düşünüyorum. Mesela 15 dk çok uzun galiba bunun süresini nasıl kısaltabilirim. Farklı pozisyonlardayken de olacak mı? Örneğin dogyy de kendimi uyarsam da olmuyor vb.
3 ay öncesine kadar cinsel terapi araştırırken meğer çok da gerek yokmuş diyorum tabi kendim için herkes de böyle olacak diye bir şey yok.
Plasebo etkisini bilirsiniz. Bu 3 aylık süreçte yaptığım her şey ben de böyle etki etti. Beyin çok farklı bir organ neye inanmak istiyorsa ona inanıyor ve gerçekleştiriyor. Başta ben orgazm olamıyoruma inanıyordum ve olmuyordum da şimdi ben orgazm oluyoruma inanıyorum ve olmaya başladı. Devamının da geleceğime inanıyorum.
Umarım yazdıklarım benim gibi olan kadınlara yol gösterir. Biz bu duyguyu yaşamayı hak ediyoruz, buna layığız. Buna inanmak lazım (Başka atladığım şeyler de vardır ama bu hali bile uzun sürdü)
Başkaları da yazmış, doggy kendinizi uyarabilmek için uygun bir pozisyon. Ben alternatif olarak eşinizin sizi elle uyarmasını önerebilirim. Kendim adıma konuşacak olursam partnerimin bana dokunması, kendim dokunmama göre çok daha etkili oluyor.
Şu an belki daha erken olabilir ama, cinsel oyuncak kullanarak da 15 dakikalık süreyi kısaltabilirsiniz.