Orgazm olamıyorum

ipeklim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2025
63
14
3
29
5 yıldır evliyim. Evlenmeden önce de düzenli olmasa da eşimle birlikteliğimiz vardı. Ancak hiçbir zaman orgazm olamadım ne vajinal ne de klitoral olarak. Evlenmeden önce yetiştirilme tarzından dolayı (evlenmeden önce cinsel ilişki olmaz, günah vs.) suçluluk hissettiğimi evlenince bunun geçeceğini sanmıştım. Üzülüyordum tabi ama aşırı da problem etmiyordum çünkü partnerim mutluydu ben orgazm olamasam da onunla paylaştıklarım için mutluydum. Ona bir kere orgazm olmadığımı söylemeye çalıştım ancak pek kabullenemedi nasıl yani dedi streslisin kendimizi sildiğimiz için kuruyorsun acıyor vs gibi şeyler söyledi. Baktım beni pek anlamayacak ben de orgazm taklidi yapmaya devam ettim. Evlendikten sonra ise zevk aldığım şeyleri ona öğretmeye çalıştım hakkını yiyemem her şeyi de yaptı ve yapıyor ama yine de mutlu olsam da orgazm olamıyorum. İşin kötü yanı kendi kendime klitoral orgazm oluyorum ancak o da bir kere aynı anda üst üste olmuyor. Yani kendi kendime olabiliyorsam eşimleyken neden olmuyor. Onu çok seviyorum zaten aşık olarak evlendik. 20 yaşların başında tanıştık şuan 30 yaşındayım ve eşim beni mutlu etmek için günlük hayatımızda da uğraşır istediklerimi yapar hatta bazen istemesem de ben mutlu olayım diye bana hediyeler alır. Evde ev işine yardımcı olur. Gezdirir yedirir içirir tatile götürür ki tatillerimiz balayı kıvamında geçer. Hani her şey bu kadar yolundayken neden olmuyor artık kafama takıyorum. Her şeyi denedim her pozisyon bir sürü fantazi gecelikler loş ortamlar vs. Vajinismus olanların hikayelerini okuyorum tedavi olunca bu sorunu yenmişler ama orgazm hikayeleri için hiç tedavi oldum ve yendim yazanı okumadım. Sadece benim gibi sorunlarını yazmışlar ancak devamı gelmemiş. Benim buraya yazmamın sebebi benim gibi olan var mı varsa doktora gitti mi çözüm bulabildi mi? Ne olur biri yardım etsin

Doktora giden oldu mu hiç diye soruyorsunuz ya siz hiç gittiniz mi peki 5 yıl uzun bir süre çünkü

İlişki esnasında kafanda orgazm olmaliyim düşüncesini çıkarın ve üstte olma pozisyonlarinda orgazm olmak daha kolaylasiyor

En büyük yalanlardandır eşinize söylediğiniz yalan
Evet biliyorum ancak kaldırabileceğini düşünsem zaten anlatırdım ki daha önce denedim baktım olmuyor içime attım. Çünkü kendini yetersiz hissedecek bunu yaşamasını istemedim. Evliliğimizin olumsuz etkilenmesini istemiyorum. Buraya yargılanmak için değil çözüm aramak için yazdım.

14 senedir evliyim. Merak etme normal bisey. Kadınlar erkekler gibi kolay orgazm olamıyor. Yani hormonal olduğunu düşünüyorum. Ovulasyon zamanları insan bi kuduruyor ama hayat telaşı ağır basiyorsa o bile yok. Misal son 2 aydır yalan üstüne yalan ovulasyon zamanları da artık hak getire oldu. Testosteron hormonlarım tavan oldu bence bende. Bütün sorumluluk bende olunca eşime artık tşaklarım cikiyo bile dedim yine de çok dert ediyorsan doktora gidip bi hormon testi yaptirman iyi olur.

Doktora giden oldu mu hiç diye soruyorsunuz ya siz hiç gittiniz mi peki 5 yıl uzun bir süre çünkü
Hayır gitmedim gitmeyi düşünüyorum şuan araştırıyorum. Ama okuduklarımdan bunu kadının şımarıklığı olarak değerlendiren doktorların çok olduğunu gördüm. Ya da g shot dolgusu yapıp ama işe yaramayanları da. Bu nedenle iyi bir doktor bulmalıyım

Evet mantıklı bunu deniyeceğim

Şimdi bir doktoru aradım terapi veriyorlarmış ancak ücreti seans başına 5500. Vermeye değer ancak eşime söylemeden karşılayabileceğim bir meblağ değil tabiki. Ben başlangıçta kendi başıma çözmek istiyorum açıkçası çünkü ben bile kendime bunu yüksek sesle söyleyemiyorlen eşime açılmaya hazır değilim sanırım. Çıkmaz sokak gibi bir şey

Burada benim gibi olup tedavi olan be sonuç alan kimse yok mu en çok da benim gibi olanların yönlendirmesine ihtiyacım var çünkü malesef düşünme kafana takma diyince olmuyor yapamıyorum zaten uzun bir süre kafama takmadım akışına bıraktım ama olmuyor

Okumuşsunuz okuduklarınızdan neden yola çıkıyorsunuz ki siz hiç adım bile atmamışsınız 5 yıl olmuş dile kolay bırakın beş yılı bir gün için bile bu konuda eşime yalan söylemem hastalıkta sağlıkta ise şayet bilmeli o da elini taşın altına koymalı

Ben tedavi olmadım, çok uzun da sürmedi olayı çözmem ama başlarda ben de anlayamamıştım. İlk önce acı kısmını çözmem gerekmişti, sonrasında ise zevk almayı öğrenmeye başladım. Çok istekle sekse başlayıp istediğim gibi keyif alamamak çok sinirime gidiyordu. Eşimle daha sevgiliyken zevk kısmını çözmeye başladık ama eşim zevk verdiğini görmezse istek kaybı yaşıyor bu sebeple çoğu erkeğe göre daha fazla üstüme düşmüş olabilir. Olayı fantezilere bağladık çoğu kez seksi benim yönetmemi ve hangi pozisyondan neyden zevk alıyorsam onu yapmamı sağladı. Fiziksel olanı çözdükten sonra Mental olarak çözmek gerekiyor. Artık sevdiğim pozisyonları biliyorum eşimi nasıl görmek şstediğimi biliyorum eşim neyi sevdiğimi iyi biliyor ve artık %90 orgazm olup bazen de üst üste iki kere yaşayabiliyorum. Sporu öneririm ben özellikle pilatesten sonra kalçamı daha iyi kullanmayı öğrenmiştim bu hem bana hem eşime zevk vermişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…