5 yıldır evliyim. Evlenmeden önce de düzenli olmasa da eşimle birlikteliğimiz vardı. Ancak hiçbir zaman orgazm olamadım ne vajinal ne de klitoral olarak. Evlenmeden önce yetiştirilme tarzından dolayı (evlenmeden önce cinsel ilişki olmaz, günah vs.) suçluluk hissettiğimi evlenince bunun geçeceğini sanmıştım. Üzülüyordum tabi ama aşırı da problem etmiyordum çünkü partnerim mutluydu ben orgazm olamasam da onunla paylaştıklarım için mutluydum. Ona bir kere orgazm olmadığımı söylemeye çalıştım ancak pek kabullenemedi nasıl yani dedi streslisin kendimizi sildiğimiz için kuruyorsun acıyor vs gibi şeyler söyledi. Baktım beni pek anlamayacak ben de orgazm taklidi yapmaya devam ettim. Evlendikten sonra ise zevk aldığım şeyleri ona öğretmeye çalıştım hakkını yiyemem her şeyi de yaptı ve yapıyor ama yine de mutlu olsam da orgazm olamıyorum. İşin kötü yanı kendi kendime klitoral orgazm oluyorum ancak o da bir kere aynı anda üst üste olmuyor. Yani kendi kendime olabiliyorsam eşimleyken neden olmuyor. Onu çok seviyorum zaten aşık olarak evlendik. 20 yaşların başında tanıştık şuan 30 yaşındayım ve eşim beni mutlu etmek için günlük hayatımızda da uğraşır istediklerimi yapar hatta bazen istemesem de ben mutlu olayım diye bana hediyeler alır. Evde ev işine yardımcı olur. Gezdirir yedirir içirir tatile götürür ki tatillerimiz balayı kıvamında geçer. Hani her şey bu kadar yolundayken neden olmuyor artık kafama takıyorum. Her şeyi denedim her pozisyon bir sürü fantazi gecelikler loş ortamlar vs. Vajinismus olanların hikayelerini okuyorum tedavi olunca bu sorunu yenmişler ama orgazm hikayeleri için hiç tedavi oldum ve yendim yazanı okumadım. Sadece benim gibi sorunlarını yazmışlar ancak devamı gelmemiş. Benim buraya yazmamın sebebi benim gibi olan var mı varsa doktora gitti mi çözüm bulabildi mi? Ne olur biri yardım etsin