• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orgazm olmadan da gebe kalan varm?

canım biz tedaviyle hamiş kalanlara orgazmı yaptırmadılar :)) daha yasakladılarr :)) öyle bir şey yok sen takıl kafana göre canım inş istediğin zaman hamiş kallırsın

slm kızlar ben 2 yıllık evliyim ve çok fazla orgazm yaşayamıyorum aslında çok zevk alıyorum ama klitorisim uyarılmadan rahatlama yaşayamıyorum.:kedi:
gebelik için uğraşıyorum ama tanıdıklarım orgazm olmadan imkansız diyor nedenide sulanma spermin içeriye daha hızlı girişini sağlarmış ama yeterli miktarda sulanmada oluyor bende aslında ben gebeliği pek buna bağlamıyorum çünkü ne yazıkki tecavüze mağruz kalıp gebe kalanlarda var acaba aranızda orgazm olmadan gebe kalmayı başarmış olanlar varmı?:lepi::1rolleyes:
Tüp bebek tedavisi olurken orgazm olduğumu hatırlamıyorum ama şu anda bin bir zahmetle uyutup ancak pc başına oturabildiğim bir kızım var ne hikmetseyerimseniben

ne güzel canım allah bağışlasın inş bende bu ay kalırım artık çok özlemle doluyum herşeyi gebeliğe yoruyorum madem alakası yok ohhh be çok rahatladım saolun kızlar hepinize teşekkür ederim.

canım köylerdeki kadınlarımız orgazm nedir bilmeden makina gibi doğuruyor bizim ninelerimiz onların nineleri orgazm mı biliyormuş yahu adama dur bende zevk alcam dese kaç posta dayak yerlerdi bi düşün.ama psikolojik olarak diyorsan ki orgazm olmadan hamile kalamıcam ben o zamanda senin üstte olduğun pozisyonları tercih et o zaman klitorise temas olduğundan orgazm kolaylaşır.inşallah yakın zamanda sağlıklı bi bebeğin olur kaydirigubbakcemile5

bencede ilgisi yoktur kesinlikle...
eğer öyle ise tüp bebek ve aşılama işi ne olacak..

:lepi:özloşum süpersin.bak hiç aklıma gelmedi haaa.
konuyu açan arkadasım için rahat olsun..bende de inanma çok bu olaya..belki spermleri rahat kaydırıyordur açıklaması mantıklı olabilir ama herkes öyle olursa kalacak diye birşey yok tabikia.s

evet çok saçma.ben ilk hamileliğimi bırak orgazmı vajinismusken yaşamıştım.yani daha cinsel bir ilişki bile yaşamadan hamile kalmıştım

o degil de niye koydeki ninelerimizin orgazm olmadigini dusunuyorsunuzki! orgazm olmak sehirli insanin ya da modern insanin yapabilcegi bir sey degil bence aksine koyde yasayanlar dogal ortam ve sosyal hayatin cok yogun olmadigi icin daha fazla seks yasiyorlar bir iliskide seks yogunsa mutlaka iki tarafta nasipleniyordur:)))

Kesinlikle kalırsın...
Benim eltim, yumurtalarının makina verimiyle çalışmasına rağmen 6 ay hamile kalamamış.
Şu yolla hamile kalmış:
Birlikte olurken belinin altına yastık koymuş ve bu sayede popo yukarda baş aşağıda eğimli hale gelmiş. Sprmlerin kolay hareketini sağlıyormuş bu pozisyon.
En önemlisi de birlikte olduktan sonra hemen kalkıp yıkanmamış. ( Daha önce hemen kalkıp temizlermiş iyice kendini ) yarım saat bi saat öylece yatmış ve şu an ikizi var... Demiştim makina gibi yumurta...kaydirigubbakcemile

saçmalamayın ne alaka ya Türkiyede orgazm olmayan kadın sayısı ne kadar fazla haberınız var değilmi. Öyle olsaydı Türkiye nufusu şu anın yarısı olur erkekler eskı karılarını boşar orgazm olan kadın arıyorum diyede ilan verırdı. YANI CEVAP YOK ÖYLE BİRŞEY HERKEZ SAĞLIKLI İSE BU DURUMU YAŞAMADANDA BEBEK SAHIBI OLUR.

hahahahah ayy kızlar yapmayın yaa:roflol::roflol::roflol:
gülüyorum ama acınacak haldeyiz bencebilmiyorumkismilebuna inanan var mı gerçektenbenneyaptımki
türkiyede kadınların büyük çoğunluğu orgazm olamıyor zaten,hayatında hiç orgazm olmmaış ama 7-8 çocuk doğurmuş kaç kadınımız var kimbilir:delphin:

Back
X