orgazm olup olmadımızı nasıl anlıyacagız ?

çok bayağı yorumların var dostum ya sana da anca böyle anlatılırdı valla bende erkek ve gaymişsin gibi bi izlenim bıraktın

bu siteye yeni girdim sadece merak ediyorum cevremdekilerede soramıyorum dogal olark erkek ardsmla ilşkiye giriyorum die söleyemiyorum sizler kadr rahat deilim ve cok tecrübem olmadı için heycanlanıyorum ve ilgi duyuyorum sadece hepsi ve merak ediyorum başka bişi yok

bi çok kadının ortak noktası orgazm olamama ne yazık ki eşlerimizle oturup paylaşamıyoruz bile bazı zaman ben şahsen evlendiğimin 4. senesinde oalamadığımın farkına vardım ilk başlarda gelen sıvıyı o sanıyordum ama farklı bişeymiş bunu geçte olsa anladım oturup eşimle uzun zaman sonra konuştuk ve çözüm yolu bulduk olduğunda zaten kendin hissedersin bedeninde kasılmalar oluyor şehetin noktasında oluyorsun olmadığınıda eşinden anlayabilirsin eşiniz ne kadar çok alıyorsa emin ol onun kadar aldığın zaman hissedersin müstehcen yazdımsada affola ...

bi çok kadının ortak noktası orgazm olamama ne yazık ki eşlerimizle oturup paylaşamıyoruz bile bazı zaman ben şahsen evlendiğimin 4. senesinde oalamadığımın farkına vardım ilk başlarda gelen sıvıyı o sanıyordum ama farklı bişeymiş bunu geçte olsa anladım oturup eşimle uzun zaman sonra konuştuk ve çözüm yolu bulduk olduğunda zaten kendin hissedersin bedeninde kasılmalar oluyor şehetin noktasında oluyorsun olmadığınıda eşinden anlayabilirsin eşiniz ne kadar çok alıyorsa emin ol onun kadar aldığın zaman hissedersin müstehcen yazdımsada affola ...

Pasif gay arkadaşlarımız için ben yeterli malzeme verdim bence daha fazla yorum yapmayın:D

cok tesekkür ederim ben evli değilim ama erkek arkdısmla birsüredir ilşki yasıyoruz ve herzman görüsemiyoruz benm okulm onunuda işi oldugu için uyugun ortamda cok olmuyo basbasa kalabildigimiz ayda bir en fazla iki kere bilikte olabiliyoruz buyuzden merk edip sordum cünkü benim için erkek ardsımın yanında olmak ona dokunmak bile büyük bi heycan mutluluk heleki ilişki yasamak daha büyük bi heycan kalbim yerimden cıkcak gibi oluyo zevkte alıyorum buyuzdne bu duygu ne diye merk ettim sadece ama burda bunu anlamayıpta beni erkek yada gay sanan bazı kişiler war bu da hiç yakısmadı herkesle konuslcak bi konu deil cevremle cünkü evli olmayan brinin böle bişiler yasamsı hoş karıslanmıyo buraya yeni üye oldum ve merk ediyrum die sordum uzun zmandır takıp ediyorum burda yardımcı olabilcek bircok büyümün oldugun bildgim için burda actım bu kounyu ama hoş olmayan yorumlar aldım buda gercektne suanda cok moralımı bozdu :(

Pasif gay arkadaşlarımız için ben yeterli malzeme verdim bence daha fazla yorum yapmayın:D

yardımcı olmayacaksanız terbiyesizlik yapmanında bi anlamı yok sizi bu forma kımse zorla cagırmadı istemiyosanız yorum yapmayabilirsiniz ama bana terbiyeszilk yapamazsınız kendinizi ne sanıyounuz ve tanımıadıgınız insan hakkında bilip bilmende yorum yapmayın!!!!!

yardımcı olmayacaksanız terbiyesizlik yapmanında bi anlamı yok sizi bu forma kımse zorla cagırmadı istemiyosanız yorum yapmayabilirsiniz ama bana terbiyeszilk yapamazsınız kendinizi ne sanıyounuz ve tanımıadıgınız insan hakkında bilip bilmende yorum yapmayın!!!!!

Akıl medcezir yaşıyor...Ne güzel şeysin sen yaşın 19...bile değil olsa olsa 14-15

benim içimdeki duygu cok sevmemın zaman zamn birlikte olmamızın verdigi ona dokunmanın verdigi bi zevkmi yoksa orgazm mı onu bilemiyorum

Kadınlarda orgazmın oluşturduğu his kişiye ve duruma göre farklı tanımlanabilmektedir. Genellikle zevkin doruk noktasına ulaşıldığı sırada önce çok kısa bir süre donup kalma hali oluşur.emen ardından ise vajina çevresi ve klitoris üzerinden başlayıp tüm bedene yayılan kas kasılmaları ve beraberinde duyulan bir sıcaklık ve yoğun haz hissi ortaya çıkar.

Bu kasılmalar, 0.5-0.6 saniyelik sürelerde, 6-8 kez olabilir ancak kişiye göre farklılık gösterebilir. Hatta bazı kadınlarda tam anlamıyla hissedilemeyebilir.

Bu sırada beyin dalgaları değişir, kalp hızı artar hatta çoğu zaman yüz ifadesi de istem dışı değişiklik gösterebilir.

En fazla yarım dakika sürebilen orgazm sırasında bazı kadınlar gözlerini kapayıp, derin nefes alıp verir ve sesler çıkarır. Bazıları ise orgazm hazzını sessizce yaşar.

:32:

Kadınlarda orgazmın oluşturduğu his kişiye ve duruma göre farklı tanımlanabilmektedir. Genellikle zevkin doruk noktasına ulaşıldığı sırada önce çok kısa bir süre donup kalma hali oluşur.emen ardından ise vajina çevresi ve klitoris üzerinden başlayıp tüm bedene yayılan kas kasılmaları ve beraberinde duyulan bir sıcaklık ve yoğun haz hissi ortaya çıkar.

Bu kasılmalar, 0.5-0.6 saniyelik sürelerde, 6-8 kez olabilir ancak kişiye göre farklılık gösterebilir. Hatta bazı kadınlarda tam anlamıyla hissedilemeyebilir.

Bu sırada beyin dalgaları değişir, kalp hızı artar hatta çoğu zaman yüz ifadesi de istem dışı değişiklik gösterebilir.

En fazla yarım dakika sürebilen orgazm sırasında bazı kadınlar gözlerini kapayıp, derin nefes alıp verir ve sesler çıkarır. Bazıları ise orgazm hazzını sessizce yaşar.

bu blgi gercektende daha ii anlamamı sagladı tesekkürler tekrar suand artık bazı seyler oturmya basldı yaasdıgımn da mutluluk oldugun hisdiyorum cünkü böle bi an yasamadım daha :(

yemek tarifi mübarek :1:

Back
X