- Konu Sahibi arzukalkan
merakla bekliyoruzama taciz etmicem bi daha söz
arzuyu bilmemde sen beni şüphelendiriyorsun COMEONBABY![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşkolsun diyorum başka da bişey demiyorum
lütfenn hoş bi davranış değldi ve sucladıgınız sey gercektende agır bi itamdı ve özelime kadar paylasmak zorunda kaldım nie burda sordugumu nie kimseyle yüzyüze bunu konusamdıgımı burda bircok büyüyüm war belki bana bi kardeşeri olarak bi öneride bulunrlar die acmıstım bu konuyu
aşkolsun diyorum başka da bişey demiyorum
maksat gırgır diyodun ya:)
önem sırasına göre ilk sorum buydu aklımı kurcalayan diger konuları takıp ediyorum sorcagım daha sorularda var bu bi başalngıc sadece :)
bu blgi gercektende daha ii anlamamı sagladı tesekkürler tekrar suand artık bazı seyler oturmya basldı yaasdıgımn da mutluluk oldugun hisdiyorum cünkü böle bi an yasamadım daha![]()
biz böyle baslangiclardan hep suphelenirizde
yasin kac acaba hep ablalarim diyorsun ya :26:
maksat gırgır diyodun ya:)
belki de gerçek hislerimdi ne biliyosun:))
baktım arkadaş feyk gırgıra vurdum ama orjinal galiba yalnız bi çingenlik var galiba ablalarım nedir ya![]()
baktım arkadaş feyk gırgıra vurdum ama orjinal galiba yalnız bi çingenlik var galiba ablalarım nedir ya![]()
gözüm üzerinde Baby![]()
![]()
22 yasındayım abla dememdeki neden yardımcı olcakların evli ve bukonuları bilen birileri olması sebebyle düsündüm yanı benim gibi olanalrın cok yorum yapcagını düsünmedigim için abla diorum
gözüm üzerinde Baby![]()
![]()
Tamam abla:))))
simdi bir konuya degincem sen netten arastır bunu klitoris orgazmdan vajinal orgazma gecis zordur bunu yasıyor olabilirmisin acaba:26:
büyüksünüz die saygı göstrelim dedik yine yaranamadık nediim ya comeonbaby mı diyim bosuna üye olmadık yeni şeyler öğrenmek tecrbelerden bişiler almak için geldik heralde :)
bakım bi konuya netten catpat bişiler duymustum ikisi arasında burdakı forumdada böle bişi okumustum orda tam bi cevap bulamamsıtım ve oadkr sayfayı okuyamamsıtım artık gırgıra kactı die hzılı cewap almak ve tam karsılıgını bulamadıgım için sorumun yeni bi konu acmsıtım zaten
anladim canim
INSALLAH erkek felan cikmazsssinnnn![]()
offfffff diorum baskada bişi demiyorum artık
klitoris orgazm masturbasyonla olur vajinal orgazmn iliski sırasında yasanır bazı kadınlar bu yuzden klitoris orgazmdan vajinal orgazma gecemezler..sadece masturbasyondan zevk alırlar yani acıklama bu
ablaya offf yok ablaya off yok agzina biber sürerim![]()
peki abla ama bi konu actık die cahilligimizden iki kere erkek denmesi canımı sıktı ondan artık anlıyorum ki bilmemek sucmus ögrenmemek deil :)
bukadarını bliyorum geçiş denince aklım karıstı bi sınır var heralde die :)buarada klitorıs orgazm sadece masturbasyonla olmuyomus ilişki sırasındada oluyomus üste oldugun pozisyonlarda uyarlıyomus böylece klitorıs orgazm yasayabiliniyomus ilişkide