Orgazm sorunu

mmavi_21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
645
236
33
34
Meraba arkadaslar 15 aylık evliyim geçtimiz şubat ayından bu yana gebelik için uğrasıyoruz bir dış gebeliğim oldu 3 ay korunduk rahim filmi sonrası tekrar denemelere basladık 2 ay basarısız geçti aklımda sürekli bebek isteği hamilelik hayallerim sırf bebek olsun diye birlikte oluyrm desem yeridir orgazm olamıyorum çogu zaman zevk alamıyorum artık çok sıkıldım her defasında düsünmicem diyorum zevkine bakım diyorum ama olmuyor bu aralar orgazm olamamakta aklıma çok takılıyor oda etkilermi acaba diye düsünüyorm nasıl çıkartabilirm bu düsünceyi aklımdam zevk kısmına geçebilsem belki bebeğimizda olabilr

Ee cinselliğinden zevk alamadığınız evliliğe çocuk yapmak neden?
Önce bu soruna çözüm arayın.
Zevk alamaman sebebi bbek olsun die yaptım için bebk düsüncesine kadar hersey iyiydi severek evlendik taki bebek düsünmeye baslıp ta her ay hayal kırıklığına ugramamla basladı

Orgazmla alakali olsaydi bi ton kadin cocuk hasretinden kururdu.
Alakasi yok canim orgazm olmakla
Sadece kafana cok takmadan beraber ol esinle sartlama cocuk diye daha cok yeni evlisiniz.
Hayirlisiyla olur insallah
Bende öyle düsünüyrm ama bazı bilim adamları orgazm gebelige etki etmedini söylerken bazılarıda orgzmla beraber spermin tüplerden daha kolay geçtini söylüolarmıs çok okuyorm bu ara herseyi çok okudum içinde çok takıyorum

Zevk alamaman sebebi bbek olsun die yaptım için bebk düsüncesine kadar hersey iyiydi severek evlendik taki bebek düsünmeye baslıp ta her ay hayal kırıklığına ugramamla basladı
Bakın anlatamıyorum sanırım, cinsellik zevk alınan bir olay hani bebek için cinsellik diye ayrı bir olay yok ki. Ayrıca bu kadar stres ters teper.

Bakın anlatamıyorum sanırım, cinsellik zevk alınan bir olay hani bebek için cinsellik diye ayrı bir olay yok ki. Ayrıca bu kadar stres ters teper.
İşte tamda burda kaybediyorum zaten önceden zevk içindi ama bu son 2 aydır (yani korunmayı tekrar bıraktımız zaman )bebek için yapıyorum nerdeyse çok istiyorum bir bebeğim olsun hamiş olayım diye o yüzdenden zevk olmuyor hep planlı hep programlı eşimide kasıyorum çoğu zaman fark ediyorum bana çaktırmamaya çalısıyo ama anlıyorum bu işi kendime görev edinmişim gibi görevimi yapıyorum bırakıyorum

Cok sacma geliyo bu dusunceler bana. Ne yani cocugun olsa artik kocayla iletisimi kesecek misin? Ikinciyi istediginde mi adama tekrar yaklasicaksin?

sırf bebek olsun diye birlikte oluyrm desem yeridir
bu son 2 aydırbebek için yapıyorum

Cok sacma geliyo bu dusunceler bana. Ne yani cocugun olsa artik kocayla iletisimi kesecek misin? Ikinciyi istediginde mi adama tekrar yaklasicaksin?

Benim anlatmak istedigimle sizin anladığınız çok alakasız seyler
Hayir degil. Tam da ustune bastim bence.

Onla ne ilgisi var?Bir suru kadın tecavüz sonucu hamile kalıyor.Kafayi çocuk yapmaya takanlarin çoğunun hamile kalamadigini okuyorum.Demek ki Stres ile alakalı.

Hayir degil. Tam da ustune bastim bence.
Bakın ne diyor orda soniki aydır 2 aya kadr her sey çok güzeldi ama aydan aya adet olup kırmızıları gördükce hiç bebeğim olmicak hissine kapılıyorum ve bu isi artık grev edindim kendime diyorum bebek düsüncesinden kurtulsam eski halime dönicemi de biliyorum o yüzden buraya yazma geregi duydum zaten

Orgazm olmayı bebek için isterseniz olur musunuz sizce ?

Genelde burada "Hamile kalamıyorum" diye konu açan herkesin sıkıntısı kafaya çok takması, bu yüzden stres yapması. Bu okuduğum 3. ya da 4. konu falan olabilir üyeliğim boyunca. Kafanız rahat etmezse hamile kalamazsınız, vücudunuza yüklenmeyin bu kadar. Ön sevişmeyi uzun tutun, biraz havaya girin. O şekilde rahat orgazm olabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…