Zevk alamaman sebebi bbek olsun die yaptım için bebk düsüncesine kadar hersey iyiydi severek evlendik taki bebek düsünmeye baslıp ta her ay hayal kırıklığına ugramamla basladıEe cinselliğinden zevk alamadığınız evliliğe çocuk yapmak neden?
Önce bu soruna çözüm arayın.
Bende öyle düsünüyrm ama bazı bilim adamları orgazm gebelige etki etmedini söylerken bazılarıda orgzmla beraber spermin tüplerden daha kolay geçtini söylüolarmıs çok okuyorm bu ara herseyi çok okudum içinde çok takıyorumOrgazmla alakali olsaydi bi ton kadin cocuk hasretinden kururdu.
Alakasi yok canim orgazm olmakla
Sadece kafana cok takmadan beraber ol esinle sartlama cocuk diye daha cok yeni evlisiniz.
Hayirlisiyla olur insallah
Bakın anlatamıyorum sanırım, cinsellik zevk alınan bir olay hani bebek için cinsellik diye ayrı bir olay yok ki. Ayrıca bu kadar stres ters teper.Zevk alamaman sebebi bbek olsun die yaptım için bebk düsüncesine kadar hersey iyiydi severek evlendik taki bebek düsünmeye baslıp ta her ay hayal kırıklığına ugramamla basladı
İşte tamda burda kaybediyorum zaten önceden zevk içindi ama bu son 2 aydır (yani korunmayı tekrar bıraktımız zaman )bebek için yapıyorum nerdeyse çok istiyorum bir bebeğim olsun hamiş olayım diye o yüzdenden zevk olmuyor hep planlı hep programlı eşimide kasıyorum çoğu zaman fark ediyorum bana çaktırmamaya çalısıyo ama anlıyorum bu işi kendime görev edinmişim gibi görevimi yapıyorum bırakıyorumBakın anlatamıyorum sanırım, cinsellik zevk alınan bir olay hani bebek için cinsellik diye ayrı bir olay yok ki. Ayrıca bu kadar stres ters teper.
Benim anlatmak istedigimle sizin anladığınız çok alakasız seylerCok sacma geliyo bu dusunceler bana. Ne yani cocugun olsa artik kocayla iletisimi kesecek misin? Ikinciyi istediginde mi adama tekrar yaklasicaksin?
sırf bebek olsun diye birlikte oluyrm desem yeridir
bu son 2 aydırbebek için yapıyorum
Cok sacma geliyo bu dusunceler bana. Ne yani cocugun olsa artik kocayla iletisimi kesecek misin? Ikinciyi istediginde mi adama tekrar yaklasicaksin?
Hayir degil. Tam da ustune bastim bence.Benim anlatmak istedigimle sizin anladığınız çok alakasız seyler
problemli evlilikHa bi de bi yerde okumustum turk kadinlarinin ortak sorunuymus orgazm olamamak ..
Artik erkekler ne kadar becerikliyse demek
Bide bamya kadar şeyleriyle türk kadınlarına laf derlerHa bi de bi yerde okumustum turk kadinlarinin ortak sorunuymus orgazm olamamak ..
Artik erkekler ne kadar becerikliyse demek
Bakın ne diyor orda soniki aydır 2 aya kadr her sey çok güzeldi ama aydan aya adet olup kırmızıları gördükce hiç bebeğim olmicak hissine kapılıyorum ve bu isi artık grev edindim kendime diyorum bebek düsüncesinden kurtulsam eski halime dönicemi de biliyorum o yüzden buraya yazma geregi duydum zatenHayir degil. Tam da ustune bastim bence.
Orgazm olmayı bebek için isterseniz olur musunuz sizce ?Bende öyle düsünüyrm ama bazı bilim adamları orgazm gebelige etki etmedini söylerken bazılarıda orgzmla beraber spermin tüplerden daha kolay geçtini söylüolarmıs çok okuyorm bu ara herseyi çok okudum içinde çok takıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?