• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir sorunla karsılaşacağımı hiç tahmin etmemiştim.:(

canımcım sende bi kaç kere orgazm taklidi yap bakalım...-tatlicadiarzu-
onun özgüvenini yerine getirmiş olursun yavaş yavaş...
daha fazla üstüne giderek bi yere varamazsın,sen ne kadar ılımlı yaklaşsanda o üzerine düşeni yapmadığını hissetmeye devam eder bence...

sanki bana konuşarak halledemiceksin gibi geliyo canım. biraz daha zamanın geçmesine izin ver ki,kendi istesin gitmeyi doktora.sen ısrar ettikçe gitmicektir sanırım.
bir de şu şekilde halledebilirsin sanırım.sürekli onu tahrik etmeye çalış.o zaman anlar ki kendini düzeltmek zorunda.çünki sana karşılık veremiyo.bu durumda doktorun kapısını çalar.yoksa olduğu yerde sayıcaktır

Tatlım bence sayısı değil kalitesi olmalı esas belirleyici olan. Sayı ya da skorla olacak iş değil bu. Ama biz bu sayıyı inan haftada aşıyoruz.-8.5 aylık evliyim- :nazar:
Bence sizin probleminiz tamamen psikolojik, üstüne baskı kurmadan yavaş yavaş onunla cinsel açıdan iletişim kurmaya çalışın. Bir de siz de zevk almaya bakın. Sadece ilişki değil önsevişme bile yakınlaşmanıza neden olur hem sen hem de o yaklaşırsınız birbirinize.

Sana tek tavsiyem şu: ASLA ASLA ORGAZM TAKLıDı YAPMA!
Bu sizin cinsel hayatınızı daha da kötüye götürür, çünkü bir noktadan sonra sen hep taklit yapmaya başlayacaksın... EEee??? Sonra ne olacak? Hayır, bunu yapma. Bak, bence eşinin sorunu bu. Sen orgazm olamadığın için o stres yapmış. Bence sen nasıl olacağının yollarını aramalısın. Bununla ilgili o kadar yararlı kitaplar var ki... Kadının o olayı erkeğinden çooook farklı. Bence bilgi edin ve sonra bir çizelge as kapıya. Bundan sonra haftada şu kadar olacak. Canım seni çekiyor de :)
tamamdır :)

Canım benim niye üzüyosun bukadar kendini eşin gül gibi adam.böyle anne gibi sıkıştırırsan onu komplekssahibi edersin her o iş başlamadan söylediklerin gelir aklına soğur,olcağı varsada olmaz.sonuçta o bir erkek erkeğin erkekliğine laf söylenirmi,anında takıntı yapar.senin ona bu konuda söylediğin herşey ona aşağılama gibi gelir yatak odasından korkar hale gelir.bidaha bu konuda eşine bişey söyleme bence iyi bir gününde sıcak ve samimi olarak o filmlerden izlemek istediğini söyle.aldır ta vcd ye git içerde işini gücünü yap döndüğünde sana bakışlarındaki farklılığı görürsün.gül gibi eşin var böyle bişey için kırma eşini.:jeyyar:

canım ayrıca şunuda eklemeden geçemedim,yeni evlisin yarın çocuğun olduğunda çok yorulacaksın ozaman bu anlattıkların tersine dönecek.isteksiz ve yorgun olan sen olacaksın.ozaman eşinde sana bu şekilde davransa ne hissedersin.belki eşin işte çok yoruluyodur.evlilik bu iyi günde kötü günde değilmi.bugün sen onu incitmeyeceksin yarın o seni.mutluluklar dilerim.

bır sorun var kı esın cok tepkı verıyor bence daha cok dıkkatını cekmeye calıs bakalımm

bi de sunun da etkisi olabilir mi bilmiyorum.CADIARZU evlendgmzden beri orgazm olamadım.buna da cok alınıyor.ve bu nedenle ben artık zevk almamaya basladım cinselliğimizden.ona bişi sölemiyorum tabi bu konuda yoksa tam oluruz heralde!!bi ara erken boşalma durumu vardı ,o nedenle de sorunumuz oldu...anlıycagınız hiçbişi söylenmio bu cinsellik konusunda cok alınıo cok alınıo.aglıyo neredeyse!..senağlama. ben de eşimi mutlu etmek ve mutlu olmak istiyorum sonuçta.bu da ancak konusarak olur değil mi..

canım esının psıkolajık oldugnu dusunuyor
bende enf vardıila ıctım esımınde kullanması gerekıyor neyse 10 gun kullanamsı gereken ılacı 3 gun kullandı neyse bız ılıskıye gırecegız dedımkı koku yok demı gectı heralde enf
sonra esımın sertlesmesı gıttı kı (serlesme sorunu olmaz)
sonra kendısı dedı sucu hıssetms ılacı ıçmedı yaaa enf yıne mı bulastırdım gıbı dusunus nrmlade 2 gunde veya 3 gunde bır ılışkı yasardık 4 gun oldu tık demedı sonra normle dondu
erkekerın moralı iş temposu yogunlugu ve psıkolojısı bunar etkılı sen bence çok zevk laıyormus numarası yapacaksın ona mukemmel oldugunu hıssettıreceksın sevısmeyı sen baslatacaksın onu ozledıgını onunla guzle vakıtler gecırdıgını yanı yatakta memnun odugunu hssettıreeksın kendınıkoysana onun yerıe senınle bırlıkte oluyormama hıç haz alamıyor senne hıssederdın?laelaelaelaelae

Seni mutlu edemediğini düşünüyor olabilir birkaç başarısız deneme yaşamanız sonucunda (erken boşalma senin orgazm olacak zamanın kalmaması gibi)

Bence çok mühim bir problem yoktur , eşin birşeyleri takıyor kafasına ister istemez de o anda aklına geitirp başarısız olmaktan korkup çekiniyor. Kafasını rahatlatsın , sende biraz motive et adamı , harikaydın çok güzeldi falan de işte ayıptır söylemesi , daha hevesli olur belki , morali düzelir , kendine güveni gelir.

Bir problem mi var diye yaklaşınca erkek galiba problem var diye algılıyor ve üzülüyor..

canim neticede sevgili gibiyiz hani ilgisinda sevgi gosterisinde bi azalma yok diyosun ya sevisme olayini uzat biraz yani birlikte olmak icin sevisme ona da soyle sadece seni sevmek istiyorum birlikte olmamiz muhim degil de emin ol bu tur seyler erkekleri daha cok tahrik ediyor neticede erkekler cogunlukla karsindakilerinin beklentilerini karsilayamadiklari icin kendilerini geri cekerler.
beklentin olmadigni soyle guzel aksamlar hazirla ona.. ve surekli birliktelik istemedigini sadece onu sevmek sevismek istedigini de vurgula..
her sekilde onu sevdigini bilsin biraz ozguvenini yerine getir, orgazm olabilmek icin de kendi yapini biraz tanimalisin.. erkegini yonlendirmelisin.. bununla ilgili internette arstrma yapabilirsin.

bak bence eşinde bi isteksizlik var yoksa bi erkek kaç yasında olursa olsun ister yasamayı bunu

eşinin ağlayacak gibi olmasından bi sorunu olduğu ve kendisininde aslında bunu
bildiği fakat inkar ettiği belli
bazı zamanlarda memnun kalmayıp bunu eşine söylediysen eğer
kendini dahada geri çekmiş olabilir

mutlu edemedigini bildigi icin bastan reddediyor cnselligi..erken bosaldiginin farkinda ve seni orgazm edememek onu uzuyor.bu durumu yasamaktansa cinselligi yasamak istemiyor... bence neden bu...
doktora gitmeniz lazim...

aynısı bizdede var ..
soguk diye ben istemiodm ..
1,5 aymı ne oldu ııı ııııııh çıks sayamıyorum artık zamanını fln

iş yerinde problemleri var ona yorumluyorum ama ne bilim pf
icraat yok hepsi başlangıç düzeyinde kalıyor

canim neticede sevgili gibiyiz hani ilgisinda sevgi gosterisinde bi azalma yok diyosun ya sevisme olayini uzat biraz yani birlikte olmak icin sevisme ona da soyle sadece seni sevmek istiyorum birlikte olmamiz muhim degil de emin ol bu tur seyler erkekleri daha cok tahrik ediyor neticede erkekler cogunlukla karsindakilerinin beklentilerini karsilayamadiklari icin kendilerini geri cekerler.
beklentin olmadigni soyle guzel aksamlar hazirla ona.. ve surekli birliktelik istemedigini sadece onu sevmek sevismek istedigini de vurgula..
her sekilde onu sevdigini bilsin biraz ozguvenini yerine getir, orgazm olabilmek icin de kendi yapini biraz tanimalisin.. erkegini yonlendirmelisin.. bununla ilgili internette arstrma yapabilirsin.

Dieyecek başka birşey yok. Çok güzel bir yaklaşım. Dikkate alınmalı....alkisalkisalkis

Back
X