sanırım çok komik olurdu yapmak :))...
özellikle eşi farkettıgınde kucuk duruma duser insan..
olamıyorsa olamıyordur solemekte fayda var..
sonra gercek olsada ınanmaz bu sefer onunlamı ugrasıcaksın gercektı değildi diye..
size degil di ki lafım bence önce ki konuda o da neymiş ben onu bile olmadım yazmıstım da simdide bide onun taklidi mi avrmıs die baslıga cevap verdim size degil yani:1closedeyes:
insanların özeline girmek ,,bu şekilde meraklı olmak bence uygun hareket tarzı değil.bizim toplumumuzda bu şekil soru ve araştırma uygun değil....bu şekilde araştırmaya girmemenizi öneririm...
arkadaşlar bazen bir derdim war köşesinde eşlerimizden kayınvalidelerimizden şikayetçi oluyoruz,yadakimseye anlatamadığımız dertlerimizi paylaşıyoruz bunlarda gayet özel ama ne anlatırken ne yorum yaparken nede yorum beklerken bunlar özelimiz demiyoruz.sadece merak üzerine yazılmış şeylere neden bu kadar alay edercesine cewap werildiğini anlayabilmiş değilim.size olduğu gibi yatak odanızı anlatın denmemiş.isterseniz cewap werin hayır çok özel diyorsanızda görmezden gelin.sonuçta bu tarz geyik muhabbetleri kadınlar hatta genç kızlar arasında yapılan şeylerdir.
kendi cevabımı wereyim daha bi ilişkide bulunmadım.ama eğer bişiii olmuyosa sewdiğiniz insanın emeğine bi karşılık olarak pembe bi yalan yapabilirsiniz sanırım gerekirse olabilir bencelülülülülülülülülülülülü
kaldı ki arkadaşlar daha ilk girişte koooocccaman kıpkırmızı bi yazıylaa Cinsellik hakkında herşey bu başlıkta toplanmıştır.
Rahatsızlık duyacak olursanız ne okuyun nede yorum yapın !
yazmış insanlar yani çok gereksiz şeyler bence
insanların özeline girmek ,,bu şekilde meraklı olmak bence uygun hareket tarzı değil.bizim toplumumuzda bu şekil soru ve araştırma uygun değil....bu şekilde araştırmaya girmemenizi öneririm...
ya kardeşim ben de bu tip insanları anlamıyorum ne var yani merak etmiş sormuş eğer hoşuna gitmiyorsa cvp verme okuma da olabilir yani insan bazen çevresinde bu tip sorunlarını paylaşacak insan bulamıyor en yakını eşi olmasına rağmen ona bile açamadığı sorunları oluyor hayretsiniz yaa