Orgazm Topu....

muayene aparatından kaçtığım için Smear testi yaptırmayı sürekli erteliyorum :kedi: millet topları zevk için içine sokuyokaydirigubbakcemile3

ben saglıkta calıstıgım ıcın neler goruyom kızlar kackere içinde patlıcan salatalık kırılıp gelenler gordum ben pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bu toplar nekı ılerledı zekıs hayatı be ısı patlıcan sakatalıga gadar getırdıler anasını satim :içelim:

ben saglıkta calıstıgım ıcın neler goruyom kızlar kackere içinde patlıcan salatalık kırılıp gelenler gordum ben pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bu toplar nekı ılerledı zekıs hayatı be ısı patlıcan sakatalıga gadar getırdıler anasını satim :içelim:

:1shok: :1shok: :1shok: höööng:sinifsinif: patlıcan ve salatalığın şehir efsanesi olduğunu sanıyordum hep:kedi:

:lepi::lepi::lepi::lepi: ilerlettik işi bacum kırıyoruz artık sonra doktor kafamçokkarıştı

destere filminde isterik köylü kadının evinde buldukları koca bir hıyarı 2 asker arkadaş paylaşıyorlar... birisi diğerine tuzluk uzatıyor ...o sırada yemeye başlamış olan arkadaşı diyor ki ; istemez nan bunun tuzun eyiikafamçokkarıştı
ve ağzından suları akarak büyük bir iştahla yemeye devam ediyor:sinifsinif:

destere filminde isterik köylü kadının evinde buldukları koca bir hıyarı 2 asker arkadaş paylaşıyorlar... birisi diğerine tuzluk uzatıyor ...o sırada yemeye başlamış olan arkadaşı diyor ki ; istemez nan bunun tuzun eyiikafamçokkarıştı
ve ağzından suları akarak büyük bir iştahla yemeye devam ediyor:sinifsinif:

he evet izledim o filmi çok gülmüştüm ona ben züper ya zemuszemuszemuszemus

daha ilginç olanlarıda var duyduğum bilinen gerçekler mutlaka sende biliyorsundur yerimseniben
canlılarla ilgili olan insanla değil ama:jeyyar:
:1shok: :1shok: :1shok: höööng:sinifsinif: patlıcan ve salatalığın şehir efsanesi olduğunu sanıyordum hep:kedi:

şehir efsanesimi:roflol::roflol:

her rivayette bir gerçeklik vardır yerimseniben

diğerlerini duysan gözler:1shok::1shok: aklınkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

en iyisi bu bildiğin efsane değil bu şokta kal:1shok: :roflol::roflol:

daha ilginç olanlarıda var duyduğum bilinen gerçekler mutlaka sende biliyorsundur yerimseniben
canlılarla ilgili olan insanla değil ama:jeyyar:

şehir efsanesimi:roflol::roflol:

her rivayette bir gerçeklik vardır yerimseniben

diğerlerini duysan gözler:1shok::1shok: aklınkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

en iyisi bu bildiğin efsane değil bu şokta kal:1shok: :roflol::roflol:

bilmemmi anam komikler yavvvvvvv
artık bole hastalar gelınce bız gulme krızıne gırıyoruz dusunsene ne kadar utanc verıcı birsey kafamçokkarıştı

bilmemmi anam komikler yavvvvvvv
artık bole hastalar gelınce bız gulme krızıne gırıyoruz dusunsene ne kadar utanc verıcı birsey kafamçokkarıştı

düşünmesem sağlığım için daha iyi olacak sanıyorumkaydirigubbakcemile3

doğruları yaşamak varken değişken şeyler cazip demekki :delphin: sonucuna katlanmak hiç ayıp gelmez heralde onlara bize göre öyle geliyoryerimseniben

Back
X