Orgazm

Anlatın deneyelim saçma saçma cümle kurmussunuz
Saçma değil, Düşün orgazm oluyorsun günde 3 4 defa ve mastürbasyon yapıyorsun yine geçmiyor burda yorulmaz mısın?( Evlilik nasip işidir diyorum :)

Saçma değil, Düşün orgazm oluyorsun günde 3 4 defa ve mastürbasyon yapıyorsun yine geçmiyor burda yorulmaz mısın?( Evlilik nasip işidir diyorum :)
Şimdi düşünüyorum orgazm oluyordum iki üç kere tamam hadi bu okey ne geçmiyor ama isteğiniz çok istekli olduğunuz için evlilikte başarılı olamayacağınizi mi dusunuyorsunuz ?

Şimdi düşünüyorum orgazm oluyordum iki üç kere tamam hadi bu okey ne geçmiyor ama isteğiniz çok istekli olduğunuz için evlilikte başarılı olamayacağınizi mi dusunuyorsunuz ?
Sıkıntı ettiğim şu haz almamam yani mastürbasyonla doymamam

Sıkıntı ettiğim şu haz almamam yani mastürbasyonla doymamam
endokrine gidin testesteron kadınlarda artınca istek çok oluyormuş.
ya da başka hormonal dengesizlik var olabilir .gidin doktora ayıp değil ki bu.

Kardeş ilişkide haz almaman da kknin problemi değil

Kardeş ilişkide haz almaman da kknin problemi değil.
Peki günde bu mastürbasyon işleminin daha çok olmaması için ne yapabilirim çünkü daha sonra gusül almak zorunda kalıyorum

endokrine gidin testesteron kadınlarda artınca istek çok oluyormuş.
ya da başka hormonal dengesizlik var olabilir .gidin doktora ayıp değil ki bu.
Aynen öyle oluyor.

Doktorlar ilgilenmiyor ki

Peki günde bu mastürbasyon işleminin daha çok olmaması için ne yapabilirim çünkü daha sonra gusül almak zorunda kalıyorum
Bişey dicem puahhhahah senle dalga geçiyorum benden ekmek çıktığını biliyosun faydalı bilgi verene yazmiyosun halde ordan

Bişey dicem puahhhahah senle dalga geçiyorum benden ekmek çıktığını biliyosun faydalı bilgi verene yazmiyosun halde ordan
Oda senin cimriliğin bende ihtiyaç duyduğum için yazıyorum oysa

Bilemedim şimdi
Dar pantolonlar giyiyomusun. Giyiyosan tercih etme. Gün içinde ufak ufak kasılmalar hissediyosan sebebi bu olabilir. Bu tür kasılmalar klitorise baskı uygulandığında olabiliyor.

Yani cinsel arzuyu hergün yaşamıyorsundur, belli dönemde yoğun hissediyorsundur herhalde. Böyleyse buda yumurtlama zamanı olur. O evrede libido yükselir. Bu dönemde mast. doyumsuzluk hissetmek normal.

Hergün hissediyorsanda bi doktora git testesteron hormonlarına baktır.

Hayır uzun süredir bırakmışım dar giymeyi.Cinsel arzuyu hergün yaşamıyorum ama yaşadığım an çok yoğun oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…