Saçma değil, Düşün orgazm oluyorsun günde 3 4 defa ve mastürbasyon yapıyorsun yine geçmiyor burda yorulmaz mısın?( Evlilik nasip işidir diyorum :)Anlatın deneyelim saçma saçma cümle kurmussunuz
Şimdi düşünüyorum orgazm oluyordum iki üç kere tamam hadi bu okey ne geçmiyor ama isteğiniz çok istekli olduğunuz için evlilikte başarılı olamayacağınizi mi dusunuyorsunuz ?Saçma değil, Düşün orgazm oluyorsun günde 3 4 defa ve mastürbasyon yapıyorsun yine geçmiyor burda yorulmaz mısın?( Evlilik nasip işidir diyorum :)
Sıkıntı ettiğim şu haz almamam yani mastürbasyonla doymamamŞimdi düşünüyorum orgazm oluyordum iki üç kere tamam hadi bu okey ne geçmiyor ama isteğiniz çok istekli olduğunuz için evlilikte başarılı olamayacağınizi mi dusunuyorsunuz ?
Sıkıntı ettiğim şu haz almamam yani mastürbasyonla doymamam
endokrine gidin testesteron kadınlarda artınca istek çok oluyormuş.Sıkıntı ettiğim şu haz almamam yani mastürbasyonla doymamam
Şimdi düşünüyorum orgazm oluyordum iki üç kere tamam hadi bu okey ne geçmiyor ama isteğiniz çok istekli olduğunuz için evlilikte başarılı olamayacağınizi mi dusunuyorsunuz ?
Kardeş ilişkide haz almaman da kknin problemi değil
Peki günde bu mastürbasyon işleminin daha çok olmaması için ne yapabilirim çünkü daha sonra gusül almak zorunda kalıyorumKardeş ilişkide haz almaman da kknin problemi değil.
Aynen öyle oluyor.endokrine gidin testesteron kadınlarda artınca istek çok oluyormuş.
ya da başka hormonal dengesizlik var olabilir .gidin doktora ayıp değil ki bu.
Bişey dicem puahhhahah senle dalga geçiyorum benden ekmek çıktığını biliyosun faydalı bilgi verene yazmiyosun halde ordanPeki günde bu mastürbasyon işleminin daha çok olmaması için ne yapabilirim çünkü daha sonra gusül almak zorunda kalıyorum
Oda senin cimriliğinBişey dicem puahhhahah senle dalga geçiyorum benden ekmek çıktığını biliyosun faydalı bilgi verene yazmiyosun halde ordan
Göbek atmalı. Ama yaşadığınız şey vajinal orgazm değil bence.Lütfen cevaplayın evlilik öncesi vajinal orgazmı yaşayanlar ne yapmalı?
Peki nedir?Göbek atmalı. Ama yaşadığınız şey vajinal orgazm değil bence.
Basit bir kasılma. Vajinal olsa tekrar tekrar istemezdiniz sanırım.Peki nedir?
Bilemedim şimdiBasit bir kasılma. Vajinal olsa tekrar tekrar istemezdiniz sanırım.
Dar pantolonlar giyiyomusun. Giyiyosan tercih etme. Gün içinde ufak ufak kasılmalar hissediyosan sebebi bu olabilir. Bu tür kasılmalar klitorise baskı uygulandığında olabiliyor.Bilemedim şimdi
Hayır uzun süredir bırakmışım dar giymeyi.Cinsel arzuyu hergün yaşamıyorum ama yaşadığım an çok yoğun oluyor.Dar pantolonlar giyiyomusun. Giyiyosan tercih etme. Gün içinde ufak ufak kasılmalar hissediyosan sebebi bu olabilir. Bu tür kasılmalar klitorise baskı uygulandığında olabiliyor.
Yani cinsel arzuyu hergün yaşamıyorsundur, belli dönemde yoğun hissediyorsundur herhalde. Böyleyse buda yumurtlama zamanı olur. O evrede libido yükselir. Bu dönemde mast. doyumsuzluk hissetmek normal.
Hergün hissediyorsanda bi doktora git testesteron hormonlarına baktır.
Dediğim gibi ovülasyon zamanına denk geliyor olabilir onu takip edin ondan mı anlarsınız.Hayır uzun süredir bırakmışım dar giymeyi.Cinsel arzuyu hergün yaşamıyorum ama yaşadığım an çok yoğun oluyor.
Hayır onla alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü çıkar çıkmaz olduğum zamanlarda oluyor.Dediğim gibi ovülasyon zamanına denk geliyor olabilir onu takip edin ondan mı anlarsınız.
Şöyle iğrenç sorular nereden aklınıza geliyor anlamıyorumLütfen cevaplayın evlilik öncesi vajinal orgazmı yaşayanlar ne yapmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?