orgazmı öğrenmek

20dk lık önsevişmeyle bile ben anca anca tahrik oluyordum bence birleşmeyle birlikteyse o süre çok az. Sadece önsevişme yarımsaat olsa birleşmede 6-7dk deseniz kıvama gelirsiniz diye düşünüyorum. :KK53:
Ha şimdi sorsan o da sayılıydı yani bir elin parmaklarını geçmez o sürede seviştiğimiz:KK70:
6 7 dk birleşme mi 🙄😒

Kadınlar kulübü bu Okey'e sponsor mu anlamadım, sürrekli her yorumda bu. Okey'in kabartmalı prezervatifi. Hayatımda ilk defa bir prezervatiften soğudum. Sürekli okuyup durmaktan almak istemiyorum onu artık 🤦
Kabartmalısı da mı varmış her türlüsü kötü be 😒

Yok hep böyle değil aslında 7 yılda 2 kere oldum tospikim artık dolunay miydi seferay miydi neye denk geldiysek
Peki bir uzmana gitsen canım gerçekten az o duyguyu insan yaşadığı zaman hep istiyor bir de olmuşsun sorun yok yani olamama korkusundan dolayı da konsantre olamıyor olabilirsin erkeklerin gibi değil kadınlar biraz zor oluyor

Peki bir uzmana gitsen canım gerçekten az o duyguyu insan yaşadığı zaman hep istiyor bir de olmuşsun sorun yok yani olamama korkusundan dolayı da konsantre olamıyor olabilirsin erkeklerin gibi değil kadınlar biraz zor oluyor
Yok be canım benim için olmazsa olmaz bir durum değil

Back
X