Örgü Örgü Örmeye Ne Dersiniz?

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
hadiorelimscarfdn2.jpg

off süper bunlar bende yapmak istiyorum ama tarifleri yok yapamıyorum tariflerinide verirmisin

Canım bunlar düz örgüyle örülmüş..5 şişle daha kolay ama 5 şiş kullanamıyorsan 2 şişle de rahatlıkla yaparsın.Baş ölçüsüne göre ilmek at..Dümdüz devam et..Lastik yapmana gerek yok çünkü ucuna fırfır geçecek.Başın daraldığı yerde her şapkada olduğu gibi 9 ilmekte bir eksiltiyorsun.Bittikten sonra..uç tarafından ilmek alıyorsun fırfır oluşması için..Bir yere bir kaç defa bat ki geniş olsun ve fırfır oluşsun..Bu kadar canım.

hülyacığım emeğine sağlık,ne güzel şey örgü örmek.gösteren yani tarif eden olursa örebiliyorum.senden bir ricam var.kızım ile yardım amaçlı 7 _16 yaş arası çocuklara atkı ördük,bere örmek istiyorum nasıl eksiltileceğini bilemiyorum.1 karış selanik ördüm orda kaldım.yardımcı olursan sevinirim.

Canım eğer düz bir bere ve şişle örülmüşse, kafa genişliğinin daraldığı yerde eksiltme yapacağın yer bellidir zaten..Tam o sırayaa geldiğinde 9 ilmekte bir kes.Eğer düz örgüyse aeka sırayı normal ters ör..Tekrar düze geçtiğinde (hani 9 ilmekte bir eksiltmiştik ya) Doğal olarak o 9 ilmek 8 e düştü..Şimdi 8 sırada bir kes..Zaten kestiğin yerler belli olur..Şişte 4-5 ilmek kalınca Bir iğneye ip geçir ilmeklerin içinden çek büzdür..Ters yüzünden dik.Bu kadar canım:)

hülyacım selam canım..
sana bahsettim elbise bu,dün bitti ama ben ancak şimdi ekliyorumm..
bu arada seniin kadar hamarat degilim kız...
pc165091eh9.jpg

Back
X