Örgü Örgü Örmeye Ne Dersiniz?

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
resim ekliyemiyorum nerde hata yapıyorum anlamadım buradaki sarı dağ şekli simgeye basıyorum ama hata diyor

buradan hangi lingi kullanacağım gözat diyorum resmi tamam işaretliyorum ama ling en alttakimi sayfanın en altındaki onu yapıyoru m buray gelyorum hata mesajı veriyor

yapabildiklerim,koymak istedim :)
22012008020kkpc5.th.jpg

25012008038vg9.th.jpg

Olmaması lazım nilsu..dediğim gibi yapıyorum ben de..Yapıştır diyeceksin sarı kutucuğa tıladıktan sonra kopyaladığın linki..Cemre su güzel olmuş:)

Resmi ekleyemez misin meloş?

resim kopyalanmıyor aşkım ya ama çok güzel bişey sakallı ipten bir çiçek düşün işte tığla yapılmış bu arada süveterim bitti esmi koyarım sonra önüne kardan adam deseni koydum ve ilk defa yaptığım yakada fena olmadı örgü delisi oldum kıs sayende sağol herşey için resmen amme hizmeti veriyosun yania.sa.sa.sa.sa.s

nilsu abla bende bi blogdan gormustum anlatabilirim inşallah. :)
5 ilmek baslayıp her sırada kenarlardan 2ser arttırarak 21e cıkardım.7cm ördükten sonra 11ilmege düsürüp 1-1lastik yaptım.7cm lastik olduktan sonra baska bu ilmekleri şişe gecirip,ilk 11 ilmege düsürdügümüz yerden 11 yeni ilmek cıkardım.oda 7cm olunca diger sistekilerle ikisini beraber aldıktan sonra ilmek sayısını tekrar 21e cıkarıp 50cm ördüm sonra tekrar 8 ilmege düşürüp 1-1 lastik faln işte aynı diger kenar gibi yaptım bitti..
anlatamadım ama anlamışşısınızdır :)

Back
X