- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
- Konu Sahibi IrResistibLe_
-
Hoşgeldin canımkarbeyaz73başladım48650652 .!.:Bende çok istiyorum değişik örgü teknikleri öğrenmek ama düz ve tersten başka bişey bilmiyorum yakinda ogluma biseyler ormek istiyorum onun için konuyu takipteyim
Hayır yarın ip alcam kazak ormek istiyorum düz bişey ama kaç numara sis alcam nasıl bir ip kullanmam gerekiyor bilmiyorum aldığım yer yardimci olur herhalde geçmişte örmuştüm bir kaç parçaKarbeyaz06 şuanda elinde yaptığın bir örgü var mi canım
Alize veya kartopu alabilirsin 3.5 numara şişle uyumlu bir ip isteHayır yarıist alcam kazak ormek istiyorum düz bişey ama kaç numara sis alcam nasıl bir ip kullanmam gerekiyor bilmiyorum aldığım yer yardimci olur herhalde geçmişte örmuştüm bir kaç parça
Teşekkür ederim 4 aylık oğlum var ona kazak ormek istiyorum arkası için kaç ilmekle başlamalıyım? on tarafı için kaç ilmekle başlamalıyım?Alize veya kartopu alabilirsin 3.5 numara şişle uyumlu bir ip iste
50 -70 ilmek arası başlayabilirsin ipin kalınlığına göre değişir ben gorumcemin bebeği için 50 ilmek başladım 1 yaş a kadar olur ama dediğim gibi ipin kalınlığı önemliTeşekkür ederim 4 aylık oğlum var ona kazak ormek istiyorum ayaşı için kaç ilmekle başlamalıyım? on tarafı için kaç ilmekle başlamalıyım?
Teşekkürler50 -70 ilmek arası başlayabilirsin ipin kalınlığına göre değişir ben gorumcemin bebeği için 50 ilmek başladım 1 yaş a kadar olur ama dediğim gibi ipin kalınlığı önemli
Önemli değil canım Ben bebe yünü kullandım şiş no 4.5 bucuktu dediğim gibi şiş ve ip önemli ama 4 aylık bebek için 30 cm genişlik yeterli bence ona göre ilmek atarsinTeşekkürler
Başladığımda tekrar danışırim sizeÖnemli değil canım Ben bebe yünü kullandım şiş no 4.5 bucuktu dediğim gibi şiş ve ip önemli ama 4 aylık bebek için 30 cm genişlik yeterli bence ona göre ilmek atarsin
Tamam canım bende pek bilgi sahibi değilim ama elimden geldiğince yardım ederim inşallahBaşladığımda tekrar danışırim size
örgü candır :)ben de örgüyü çok seviyorum hastasıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?