Saç Rengi ve Saç Boyama oriel ile duzensiz acilan sac rengi

cakyaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
986
281
123
Asagiya resimde ekledim gorerek yorumlaniz icin.Kiizlar saclarim siyahti oriel ile acilip karamel kahveye boyandi ama üst taraf karamel alt taraf siyah kaldi sacimin sadece tepe kismi boya rengini aldi kulak hizasından alt tarafa kadar siyah tuhaf duruyor bu durumdan nasil kurtulurum.ustler koyu altlar acik olsa kullanabilirm ama tam tersi tuhaf birsey oldu.tekrar kuaföre gidip actirmk istemiyrm çünkü lastik gibi oldu yani yandi saclarim

Son düzenleme:
Boyamaya önce diplerden mi başladınız ordan başlayınca genelde daha cok acılıyor cünkü üst taraf.

Kuaforde boyattim evet üsten başladı ilk bboya daztn çok kötüydü 1 hafta sonra renk otursun diye 2kez ayni renge boydadi ama renk farkliligini yine yok edemedi Tepeden basliyor boyamaya biraz bekleyip alt kismi sonra boyuyor

Kızlar siz orialimi soruyorsunuz boyayimi saç boyasini dipten başlayarak boyadi orieeli uclardan baslayrk boyadi

bu şekilde yapılmalıydı..
Kiddyycgm anladigim kdryla sen bu konuda baya bilgilisnn şimdi ben kuullu kumral yParsam bu koyu kalan uclarimdada yesillenme olmaz dimii kullu kumrala istiyrm boyamalimiyim sence

Kiddyycgm anladigim kdryla sen bu konuda baya bilgilisnn şimdi ben kuullu kumral yParsam bu koyu kalan uclarimdada yesillenme olmaz dimii kullu kumrala istiyrm boyamalimiyim sence
ay canım çok yıpranır saçların ve yine uçların daha koyu kalır.. boya siliciyle boyayı akıt.. ondan sonra saçının açılmış haline dönecek saçın.. o halinde de dipler daha açıksa açma işlemini yanlış yapmıştır salak kuaför.. o zaman diplere 1 numara koyu boya almalısın.. mesela uçlar için 7.1 alıyorsan diplere 6.1.. eğer açılmış halinde ton farkı yoksa 7.1 boyayabilirsin hepsini..

Kiddycgm resmini yukleyim birde ona bak ben sac boysmadi konusunda tecrubrdixm karar veremiyorum oyuzddn saclarimin rengi homojen değil ton farki var sanirim hepsini7.1 e boyaysmam galiba

İste boyle rengarenk birşey yaptı beceriksiz kuaför nazil duzelyecegim bilemedinndimm

Sac boyama işinden anlayan kizlarr yorumlarinizi bekliyrm bu sacla daha fazla kalmak istemoyrm ne yapmali sizce fikirlerinizi bekliyrm

[QUOTkuaför yaptı burada st: 42557689, member: 325693"]aman tanrım bu saçı kuaför mü yaptı cidden[/QUOTE]
Evet kuafor yapti kucuk bir ildeyim burda sacin s sinden anlamiyor kuaforler oyuzden kuafore asla gitmeyecgm burda evde kendim boyacagim 1 haftadir disari cikmiyorum neyse olan okdu artik diyorum cok acil cozum ariyorum

bunu kuafor mu yapti ???
nasil bi berisizlikse , bilerek olsa ancak bu kadar olur....
beklemekten baska bi care yok. tekrr boyanirsa yanip kopma riski var

Kizlarr kuaforddn ciktigimda renk farki çok azoluyor yikatiktan sonra bu halde boyasimi çok kalitesiz boyle hemen akiyor anlamadim oryalden sonra 2 kez boyadikki renk ikincide daha iyi otuturur diye yok sacimi bir iki yiksmadan sonra bu halde oluyor.artik kuaföre boyatmaycgm asla bu halde de gezemem.mecbur boysyacgm tekrar

Ve koyu renklere boyamak istemiyrm ztn siyahtan kurtulacagim diye bu hallere soktular benii.fikiriniz varsa bekliyrm

Bende siyahtan döndüm suan saçım açık kumral 8 numara.kutunun üstündeki resimden bir ton koyu.koyu sarı gibi ve homojen bir açılma olduğu için ton farkı yok.önce kuaföre actirdim.karamel yaptı. Koyu geldi bende üzerine koleston açıcı kullanarak biraz daha açtım turuncu çok açık sarımsı bir renk oldu.üzerine loreal 7 31 kullu dore kumral boyadim.aktı. üzerine 8 numara boyadim tam oturdu.ama sizin kuaför tam bir beceriksizmis sakin gitmeyin ona bidaha.ve bence saçınızı kestane boyayıp dinlendirin.bu şekilde açılsa bile herzaman renk ton farkı olacak ve güzel olmicak. Tek tona boyayin.daha sonra tekrar actirirsiniz. Yoksa bazı yerler daha açık bazı yerler daha koyu olucak ve her boyamada;bazı yerler daha çabuk akıp, bazıları daha geç akicak .alacalı bulacalı olucak.koyu renk boyamak saçı yakmazx yipratmaz tam tersine onarır. Saçimi çok kez sarilarla yakıp siyaha boyayıp onarmisimdir. Tabii siz 4 kestane boyayin daha sonra çabuk silinir o renk.siyah gibi dursada acilmasi gayet kolay

Uclarindan biraz kestir ve tekrar boya..
kızlar regl döneminde ya da bittikten kisa sure sonra sac boyatinca böyle oluyormuş. Bir kismi tutuyor bir kısmı tutmuyor, Sac alacabulaca bir hal alıyormus... Konus sahibininki ondan mi oldu bilmem ama bunu gözardı etmeyin

Yok canim reglimden 8 gün önce boysndilaimisemaa, post: 42564545, member: 448797"]Uclarindan biraz kestir ve tekrar boya..
kızlar regl döneminde ya da bittikten kisa sure sonra sac boyatinca böyle oluyormuş. Bir kismi tutuyor bir kısmı tutmuyor, Sac alacabulaca bir hal alıyormus... Konus sahibininki ondan mi oldu bilmem ama bunu gözardı etmeyin[/QUOTE]
Yok csnim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…