bu şekilde yapılmalıydı..Enteresan genelde üst kısımlar sac derisinin ısısı nedeniyle daha cabuk acılır bu yüzden uclardan başlarlar benim bildiğim.
Kiddyycgm anladigim kdryla sen bu konuda baya bilgilisnn şimdi ben kuullu kumral yParsam bu koyu kalan uclarimdada yesillenme olmaz dimii kullu kumrala istiyrm boyamalimiyim sencebu şekilde yapılmalıydı..
ay canım çok yıpranır saçların ve yine uçların daha koyu kalır.. boya siliciyle boyayı akıt.. ondan sonra saçının açılmış haline dönecek saçın.. o halinde de dipler daha açıksa açma işlemini yanlış yapmıştır salak kuaför.. o zaman diplere 1 numara koyu boya almalısın.. mesela uçlar için 7.1 alıyorsan diplere 6.1.. eğer açılmış halinde ton farkı yoksa 7.1 boyayabilirsin hepsini..Kiddyycgm anladigim kdryla sen bu konuda baya bilgilisnn şimdi ben kuullu kumral yParsam bu koyu kalan uclarimdada yesillenme olmaz dimii kullu kumrala istiyrm boyamalimiyim sence
Kiddycgm resmini yukleyim birde ona bak ben sac boysmadi konusunda tecrubrdixm karar veremiyorum oyuzddn saclarimin rengi homojen değil ton farki var sanirim hepsini7.1 e boyaysmam galibaay canım çok yıpranır saçların ve yine uçların daha koyu kalır.. boya siliciyle boyayı akıt.. ondan sonra saçının açılmış haline dönecek saçın.. o halinde de dipler daha açıksa açma işlemini yanlış yapmıştır salak kuaför.. o zaman diplere 1 numara koyu boya almalısın.. mesela uçlar için 7.1 alıyorsan diplere 6.1.. eğer açılmış halinde ton farkı yoksa 7.1 boyayabilirsin hepsini..
aman tanrım bu saçı kuaför mü yaptı ciddenKiddycgm resmini yukleyim birde ona bak ben sac boysmadi konusunda tecrubrdixm karar veremiyorum oyuzddn saclarimin rengi homojen değil ton farki var sanirim hepsini7.1 e boyaysmam galibaEki Görüntüle 1627425
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?