Kiddycgm boya siliciyi evde kendim beceremem daha alacali olur diye korkuyorum alip birkuafore gideyim dedim bugün saclarimi kestirdimm biraz kesen kuaföre boya siliviyi drdim sacin çok yıpranmiss boyle bir işlem yapmayalim dedi boyayi silsek bilekumral tonlarina boyanmaz sacini kahveye boyariz diyor kumral olmaz yesillenir diyor bende ztn kahve siyah tonlsrindan kurtulmak icin ortak yaptirdim simdi yine kahve yapmak istemiyrm hele kizillik gitsin istyrmben hala boya silici diyorum..
ay bu kuaförler beni deli ediyor.. boya siliciyle açıcı farklışeyler şunu bir öğrenemediler gitti.. boya silici yıpratmaz.. colorb4 watsonslarda falan var.. yalnız kutunun içinden çıkan banyoda kullanılan kremi kullanma rengi koyultuyor o..Kiddycgm boya siliciyi evde kendim beceremem daha alacali olur diye korkuyorum alip birkuafore gideyim dedim bugün saclarimi kestirdimm biraz kesen kuaföre boya siliviyi drdim sacin çok yıpranmiss boyle bir işlem yapmayalim dedi boyayi silsek bilekumral tonlarina boyanmaz sacini kahveye boyariz diyor kumral olmaz yesillenir diyor bende ztn kahve siyah tonlsrindan kurtulmak icin ortak yaptirdim simdi yine kahve yapmak istemiyrm hele kizillik gitsin istyrm
Boya siliciyu uygulasakda sonrasinda kahve tonlari dişinda başkarenk olmaz diyorlar canim bbulunduğum yer küçük bir il buradaki kuaforler iss bilmiyor muhtemelen kendine guvenmedijleri için hemen kahveye boysyalimdiyorlaray bu kuaförler beni deli ediyor.. boya siliciyle açıcı farklışeyler şunu bir öğrenemediler gitti.. boya silici yıpratmaz.. colorb4 watsonslarda falan var.. yalnız kutunun içinden çıkan banyoda kullanılan kremi kullanma rengi koyultuyor o..
niye canım zaten altında açıcı yok muydu o açıcıyla açılmış haline dönecek işte.. e o halini de sarı yapabilsin bir zahmet ya da kapatsın o dükkanı bence..Boya siliciyu uygulasakda sonrasinda kahve tonlari dişinda başkarenk olmaz diyorlar canim bbulunduğum yer küçük bir il buradaki kuaforler iss bilmiyor muhtemelen kendine guvenmedijleri için hemen kahveye boysyalimdiyorlar
Kidyycgm bu saci direk boyayabilecegim renk nedir sence.kuaforlere muhtac olmadan cok koyu olnauacak bir renk ?? Sanada ne cok soru sordum ben biktin dimii[QUOT="ks post: 42574431, member: 646529"]niye canım zaten altında açıcı yok muydu o açıcıyla açılmış haline dönecek işte.. e o halini de sarı yapabilsin bir zahmet ya da kapatsın o dükkanı bence..
yok canım da boyama o zaman yani ne boyarsan boya bundan pek farkı olmayacak çünkü..[/QUOTE]Kidyycgm bu saci direk boyayabilecegim renk nedir sence.kuaforlere muhtac olmadan cok koyu olnauacak bir renk ?? Sanada ne cok soru sordum ben biktin dimiiBenden
yok canım da boyama o zaman yani ne boyarsan boya bundan pek farkı olmayacak çünkü..[/QUOTE]Kidyycgm bu saci direk boyayabilecegim renk nedir sence.kuaforlere muhtac olmadan cok koyu olnauacak bir renk ?? Sanada ne cok soru sordum ben biktin dimiiBenden
Bu konulard çok bilgili değilim ama gittiğim tüm kuaforler sacimda sarilik olduğunu sari ve küllü renklerin birbirine karistginda yesillenme ve grilesme yapabileceğini soyledi[/QUOTE][QUkonularda tveli, post: 42584874, member: 668656"]Kizlarr sacim altın açık kahve kullu koyu sarı boya aldım dün açık sarı ile karıştırmak için ama turunculuk yada yeşillik olacak diye odum kopuyor ne yapmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?