Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sizce nasıl bir koku? daha önce love potion parfümünü çok severek kullandım ama insan sıkılıyor işte öğrenciyim, orijinal parfümlere para yok, açık kullanmakta istemiyorum. tabi ucuz ama kaliteli, ağır olmayan beğendiğiniz parfüm önerilerine de açığım
sizce nasıl bir koku? daha önce love potion parfümünü çok severek kullandım ama insan sıkılıyor işte öğrenciyim, orijinal parfümlere para yok, açık kullanmakta istemiyorum. tabi ucuz ama kaliteli, ağır olmayan beğendiğiniz parfüm önerilerine de açığım
bagello açık parfümü deneyebilirsin tek şişe 15 iki şişe 25 lira ve kokuları cidden güzel.. ben de öğrenciyim ve malesef orjinal fiyatları çook yüksek sürekli alınmıyor.. love potion ı ben de düşünüyorum.. kalıcılığı nasıldı? koku yayılıyor muydu etrafa?