Orjinal değil mi??

Karlidaglar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
348
348
103
Bugun herhangi bir optik mağazasından bir gözlük aldım. Bilindik bir marka. O ile başlıyor. Polarize oldugunu söyledi. Gelirken taktım inanılmaz derece de gözlerimi ağrıttı ve internetten araştırayım dedim. Polarize gözlükle telefon ekranına bakınca siyah görüntü alırmış ama ben telefona bakınca gökkuşağı renklerini görüyorum. Sizce orjinal değil midir birde gözümü fena ağrıttıgı için değiştirmeli miyim ??

Geri verin bence, eski sevgilimin polarizeydi görüşünde rahatsız edici bir şey yoktu. Hala konuşuyor olsak sorardım. :)

Polarize olduğunda gökkuşağı gibi oluyor evet. Havaalanından aldığım gözlüğüm polarize ve ekrana bakınca rengarenk oluyor.

Marka adı yazılıyor mu bilmiyorum ama osse. Ağrı inanılmaz ya. Ve ekrana bakınca siyahın aksine rengarenk görüyorum anlayamadım orjinal mi değil mi

Ekrana yaklaştırıp yavaş yavaş çevir gözlüğü siyahtan başka bişey görmemen lazım.
İade imkanın varsa iade et atasunda kampanya var osseler 220 lira gönül rahatlığıyla orjinalini almış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…