- 15 Mayıs 2016
- 348
- 348
- 103
- Konu Sahibi Karlidaglar
-
Marka adı yazılıyor mu bilmiyorum ama osse. Ağrı inanılmaz ya. Ve ekrana bakınca siyahın aksine rengarenk görüyorum anlayamadım orjinal mi değil miOliver people mı? Ne kadara aldın? Ağrıttıysa değiş tabi.
200 liraya aldım bu aradaOliver people mı? Ne kadara aldın? Ağrıttıysa değiş tabi.
Ben geri verirdim.Marka adı yazılıyor mu bilmiyorum ama osse. Ağrı inanılmaz ya. Ve ekrana bakınca siyahın aksine rengarenk görüyorum anlayamadım orjinal mi değil mi
Marka adı yazılıyor mu bilmiyorum ama osse. Ağrı inanılmaz ya. Ve ekrana bakınca siyahın aksine rengarenk görüyorum anlayamadım orjinal mi değil mi
astoria o ne demek yaaGeri verin bence, eski sevgilimin polarizeydi görüşünde rahatsız edici bir şey yoktu. Hala konuşuyor olsak sorardım. :)
astoria o ne demek yaa
Güneş gözlüğü normal numaralı gözlük değil ama umarım geri alırlarGeri verin bence, eski sevgilimin polarizeydi görüşünde rahatsız edici bir şey yoktu. Hala konuşuyor olsak sorardım. :)
Teşekkür ederim :) umarım iade imkanım olurEkrana yaklaştırıp yavaş yavaş çevir gözlüğü siyahtan başka bişey görmemen lazım.
İade imkanın varsa iade et atasunda kampanya var osseler 220 lira gönül rahatlığıyla orjinalini almış olursun
Aydınlattın beni.Değil. Orijinal o.
İ var arada.
Umarım alırlarBana da değil gibi geldi geri verin iciniz rahat etsin
osseye o kadar para vermezdim200 liraya aldım bu arada
Diğerleri de pahalıydı o kadar alacak bütçem yok malesefosseye o kadar para vermezdim
aslinda hic biri etmezDiğerleri de pahalıydı o kadar alacak bütçem yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?