merhaba.. ben reyap özlem hanımda 4 ay klomen kullanmama rağmen hamile kalamadım.. (ki bende de eşimde de bir sorun yok ) orhan beye başladım bende.. aşılama olacak çünkü ilaç kullanmama gerek kalmadığını söyledi.. çok ilgili bir doktor bir kere gitmeni tavsiye ederm...
yeni gördüm yazını geç oldu biraz amaözlem hanım ilgili ama çok fazla tatmin etmiyor sorarsan söylüyor... bazen soracağımız soruyu bilemiyoruz onların bizi bilgilendirmesi gerekiyor.. sonuçta çok bilgili olsak doktora gitmeyiz..
merhaba ben de ayni endiseleri yasiyorum telefonla ulasmaya calisiyorymmumkun degil ulasmak siz 2li taramaya gittiniz mi
kızlar devlet hastanesinde bi doktor önerir misiniz bana
ben kontrolllerimi özelde yaptırıyorum ama sezeryana devlet hastanesi olsun istiyorum
ama çorluda hiç bi kadın doğumcu tanımıyorum lütfen bana bilgi verirmisinizz
canım özelde kime gidiyorsun?
birde madi anlamdamı devlette sezeryan istiyorsun?
tabi eğer öyleyse bilemem ama
eğer birazcık durumun varsa bence şuanda kime gidiyorsan birde güveniyorsan onda doğumunu yap derimben
açık çası
ben devlet hastanesindeki doktorların çokta ilgili olduklarını düşünmüyorum
ayrıcada bildiğim kadarıyla isteğe bağlı sezeryanda yapmıyolar..
ben silivride muzaffer uçarer var ona gidiyorum çünkü ben silivride yaşıyorum
eee o zaman ne işin var çorluda deme :) buradaki devlet hastanesinde ki doktorlar çok kötü
maddi sorunlarım nedenyle istiyorum devlet hastanesini internnettten baktım hastaneye temiz görünüyo
benim ilk doğumumda sezeryan onun için sezeryan olacağımı biliyorum yani isteğe bağlı değil
ozaman haklısın diyecek bişey yok peki kaç aylık hamilesin şuanda?
en azından biraz önce gelip kendine bi doktor belirle 2 3 defa muaine olki hakkında bilgin olsun:
bu arada evet devlet hastanesi şuanda çok güzel daha yeni yapıldı zaten.
amma tekrar söylüyorum doktorları hakkında hiç bi bilgim yok.
ayrıca belkide benim önyargılarım var onlarla ilgili oyüzden denemek lazımyani..
hayırlısı olsun hakkında.
ve umarım burda seni bilgilendiricek bi arkadaşımız yazar..
en azından kafandaki soru işaretleri kalkar allah yardım etsin hayırlısıyla al bebişini kucağına..
çorluda kesinlikle reyapta levent dumanı tavsiye ederim..3 aylık hamilelğim süresince çok ilgili sakin ve güleryüzlüydü..malesef 12. haftada bebeğin kalp atışları durduyine levent bey yaptı kürtajımı..çok çok iyi bir insan çok iyi bir doktor
ben kontrolllerimi özelde yaptırıyorum ama sezeryana devlet hastanesi olsun istiyorum
melegimveben, özelden cevap atma hakkım yokmuş o nedenle buradan yazıyorum. Öncelikle size hayırlı doğumlar diliyorum, sağlıkla kavuşursunuz inşallah :) Ben hamileliğim boyunca Orhan Ateşer'e gittim. Tavsiyeler üzerine kendisine gittim ve gerçekten doktorumu çok sevdim. İnanılmaz tecrübeli, eski toprak bir doktor. Biraz ciddidir sanırım asker kökenli olmasından, ilk önce yadırgıyorsunuz, soğuk geliyor fakat devam etttikçe kıymetini anlarsınız. Her şeyi detaylı bir şekilde anlatır, sorularınızı sabırla yanıtlar, günün en son muayenesi bile olsanız her daim naziktir. En önemlisi bebeğimin kilosundan, boyundan tutun doğacağı güne kadar yanılmadan birebir söyledi ki bunlarda genelde yanılma payı vardır her zaman.
ben doğumumu Orhan Bey'in tek anlaşmalı olduğu hastane olduğundan Vatan'da yaptım. Orhan bey olmasa kapısından girmezdim ne yalan söyleleyim! Dolayısıyla Devlet hastanesini malesef hiç bilmiyorum, hiç gitmedim. Vatan'da doğum için toplamda 900 TL ödedik. REYAP ise 1200 TL istiyor bildiğim kadarıyla. umarım yardımcı olabilmişimdir. başka sorularınız olursa yazın lütfen, yardımcı olmaya çalışırım.
çok haklısın,bende zaten bu sorunları yaşadığm için dr'umu değiştirdim,sedat tomrukta aynıydı,hiç birşey soylemiyodu,sorarsam zorla ağzından laf alıyodum,paramla rezil olmak buna denir,
söz konusu sağlık olunca herşeyden önemlidir benim için.
ben bahar hanm.a gittim,gerçekten memnun kaldım,güzel ilgileniyor anlatıyor,bebeyimin durumuda iyimişçok şükür...
Allah herkezin evladını bağışlasın...
Sanırım ben de bu hafta doktorumu değiştireceğimhep içimde bir tedirginlik var Petek hn. la ilgili . Bahar hn.a veya Levent beye gitmeyi düşünüyorum .. ne kadar zormuş doktor seçimi
ben reyapta bahar hanma gidiyordum,memnundum kendisinden hastanede temiz,fakat normal doğum hiç yapmıyorlarmış,doğuma birkaç gun kala hastayı arayıp doğuma çağrıyorlarmış,korkarım ki para için insanların yapmıycağı yok,
2 hafta önce çorlu devlet hastanesine gittim,memhmet haliloğlu,memnun kaldım kendisinden,reyapa gittiğmi söyledim ve sezaryan asla düşünmediğmi söyledim,devlet hastanesinde mecbur kalınmadıkça sezeryan doğum yapmıyoruz dedi dr..
kısmetse normal doğum yapıcağım devlette...
merhaba petek hanımla ilgili aynı endişeleri ben de paylaşıyorum ikili tarama için gittiğimde kendisiyle konuştum cep telefonunu vermiyor. hastahane aracılığı ile bana ulaşacaksınız dedı hafta sonu da çorlu da olmuyormuş onun için hafta sonuna denk gelirse doğum başka arkadaşlar yardımcı olacak dedibende dr değiştirme kararı aldım 1 ay sonra 4 lü taramaya gidceğim büyük ihtimalle özlem hanıma gideceğim fakat herkes reyap ta normal doğum yaptırmıolar dedı bır bılgınız var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?