orlu'da doum yapacak olan kimse var m?

merhaba
bende kendimden bahsedeyim reyapta bahar hanıma gidiyorum bende pkoluyum 5 ay klomen kullandım (günde 1 taneyle başladı 3 taneye kadar çıktık son ay bu ilaç hatta 4 kere bile içiliyormuş)(matofin ve b12 de verdi)son 2 ayda çatlama iğnesi vurundum ve şuan hamileyim bahar hanımdan çok memnunum herkese tavsiye ederim tek sorun çok yoğun olması onuda randevuyu erken alınca sorun olmuyor aynen bende de eşimde de başka sorun yoktu ama bahar hanım benimle çok ilgilendi yumurta takibinde filan neredeyse her gün gittim ve çok moral verdi bence aşılamaya erken başlamışsın tabi durumunada bağlı olabilir bende eğer bu ayda olmazsa aşılamaya geçilecek sanıyordum ama bahar hanım bu ayda olmazsa iki ay ara verip tekrar başlayacağız dedi çok şükür oldu Allah isteyen herkese verir inş. umarım en kısa zamanda çift çizgiyi görürsünüz bide ben çok ot çöp içtim eşimede içirdim soğan suyu içtim bal ve çörek otu yedim eşime keçi boynuzu suyu içirdim :) bide tabiki çok dua ettim ve etrafımdakilere ettirdim :) ama her zaman şunu dedim Rabbim ol deyince olacak sakın umutsuzluğa kapılmayın Allah herkesin yardımcısı olsun ...

evet aynen öyle reyapta özlem hanım hiç tatmin edici değil ağzından zorla laf alıyorsun ben bir kaç kez gittim ve hiç memnun kalmadım bıraktım bu kadar da ilgisiz bir doktora hiç rastlamamıştım

çorluda kesinlikle reyapta levent dumanı tavsiye ederim..3 aylık hamilelğim süresince çok ilgili sakin ve güleryüzlüydü..malesef 12. haftada bebeğin kalp atışları durdu yine levent bey yaptı kürtajımı..çok çok iyi bir insan çok iyi bir doktor

kızlar devlet hastanesinde bi doktor önerir misiniz bana
ben kontrolllerimi özelde yaptırıyorum ama sezeryana devlet hastanesi olsun istiyorum
ama çorluda hiç bi kadın doğumcu tanımıyorum lütfen bana bilgi verirmisinizz

canım özelde kime gidiyorsun?
birde madi anlamdamı devlette sezeryan istiyorsun?
tabi eğer öyleyse bilemem ama

eğer birazcık durumun varsa bence şuanda kime gidiyorsan birde güveniyorsan onda doğumunu yap derimben
açık çası

ben devlet hastanesindeki doktorların çokta ilgili olduklarını düşünmüyorum
ayrıcada bildiğim kadarıyla isteğe bağlı sezeryanda yapmıyolar..

ben silivride muzaffer uçarer var ona gidiyorum çünkü ben silivride yaşıyorum
eee o zaman ne işin var çorluda deme :) buradaki devlet hastanesinde ki doktorlar çok kötü
maddi sorunlarım nedenyle istiyorum devlet hastanesini internnettten baktım hastaneye temiz görünüyo
benim ilk doğumumda sezeryan onun için sezeryan olacağımı biliyorum yani isteğe bağlı değil

ozaman haklısın diyecek bişey yok peki kaç aylık hamilesin şuanda?
en azından biraz önce gelip kendine bi doktor belirle 2 3 defa muaine olki hakkında bilgin olsun:

bu arada evet devlet hastanesi şuanda çok güzel daha yeni yapıldı zaten.
amma tekrar söylüyorum doktorları hakkında hiç bi bilgim yok.
ayrıca belkide benim önyargılarım var onlarla ilgili oyüzden denemek lazımyani..
hayırlısı olsun hakkında.
ve umarım burda seni bilgilendiricek bi arkadaşımız yazar..
en azından kafandaki soru işaretleri kalkar allah yardım etsin hayırlısıyla al bebişini kucağına..

32 haftalık hamileyim
bu haftaya kadar Silivri devlete iyi bi DR gelir diye beklerim ama artık beklemenın anlamı yok
inşallah allah razı olsun çoook teşkkürler

çok üzüldüm ya... ne denir bilmiyorumki,başın sağolsun yada geçmiş olsun... sebebi neymiş acaba.?

çorlu devlet hastanesinde UZMAN DR. RECAİ ATALAY var,uzun yıllardır burda,hatta karısıda vatan hastanesinde nilüfer atalay,nilüfer iyi bir dr.deil ama recai bey çok iyimiş,bende birkaç kez muaene olmuştum kendisine...
ben şuan reyapta bahar hanma gidiyorum,kendisinden oldukça memnunum,ama doğumları hep sezeryanla yapıyorlarmış fiyatı fazla oldğu için,bende normal doğum düşünüyorum,sanırım devlete gidicem bende,ama korkuyorumda aynı zamanda devletten.

melegimveben, özelden cevap atma hakkım yokmuş o nedenle buradan yazıyorum. Öncelikle size hayırlı doğumlar diliyorum, sağlıkla kavuşursunuz inşallah :) Ben hamileliğim boyunca Orhan Ateşer'e gittim. Tavsiyeler üzerine kendisine gittim ve gerçekten doktorumu çok sevdim. İnanılmaz tecrübeli, eski toprak bir doktor. Biraz ciddidir sanırım asker kökenli olmasından, ilk önce yadırgıyorsunuz, soğuk geliyor fakat devam etttikçe kıymetini anlarsınız. Her şeyi detaylı bir şekilde anlatır, sorularınızı sabırla yanıtlar, günün en son muayenesi bile olsanız her daim naziktir. En önemlisi bebeğimin kilosundan, boyundan tutun doğacağı güne kadar yanılmadan birebir söyledi ki bunlarda genelde yanılma payı vardır her zaman.

ben doğumumu Orhan Bey'in tek anlaşmalı olduğu hastane olduğundan Vatan'da yaptım. Orhan bey olmasa kapısından girmezdim ne yalan söyleleyim! Dolayısıyla Devlet hastanesini malesef hiç bilmiyorum, hiç gitmedim. Vatan'da doğum için toplamda 900 TL ödedik. REYAP ise 1200 TL istiyor bildiğim kadarıyla. umarım yardımcı olabilmişimdir. başka sorularınız olursa yazın lütfen, yardımcı olmaya çalışırım.

allah razı olsun cevabınız için de çoook teşekkür ederim

Sanırım ben de bu hafta doktorumu değiştireceğim hep içimde bir tedirginlik var Petek hn. la ilgili . Bahar hn.a veya Levent beye gitmeyi düşünüyorum .. ne kadar zormuş doktor seçimi

Sanırım ben de bu hafta doktorumu değiştireceğim hep içimde bir tedirginlik var Petek hn. la ilgili . Bahar hn.a veya Levent beye gitmeyi düşünüyorum .. ne kadar zormuş doktor seçimi

doktor seçiminde ben de çok kararsız kalmıştım.reyap hastanesi temizlik bakımından güven veriyor ama maalesef komşumuz orada doğum yapıp bebeğini kaybetti.ameliyat esnasında içinde makas unutmuşlar ağrıları yüzünden devlet hastanesine gittiğinde filmde ortaya çıkıyor bu durum ve reyap hemen geri çağırıp ücretsiz (!)ameliyat ediyorlar tekrardan.çok zor ayağa kalktı .bütün bunlar yüzünden orayı tercih edemedim.doktor olarak asrın tıp toygun beye gidiyorum ve kesinlikle tavsiye ederim çok iyi bir doktor .muayne ücreti 30 lira ikili test için 60 üçlü test için 70 lira ödedik .haftaya üçlü testim belli olacak hayırlısıyla..ikili üçlüsünü yaptıran var mı aramızda?
toygun bey aynı zamanda vatanda da çalışıyor ama vatan içimi sıktığı için gitmiyorum asrın tıp daha ferah geliyor.
hepimiz hayırlısıyla alırız bebişlerimizi inşallah

ben reyapta bahar hanma gidiyordum,memnundum kendisinden hastanede temiz,fakat normal doğum hiç yapmıyorlarmış,doğuma birkaç gun kala hastayı arayıp doğuma çağrıyorlarmış,korkarım ki para için insanların yapmıycağı yok,
2 hafta önce çorlu devlet hastanesine gittim,memhmet haliloğlu,memnun kaldım kendisinden,reyapa gittiğmi söyledim ve sezaryan asla düşünmediğmi söyledim,devlet hastanesinde mecbur kalınmadıkça sezeryan doğum yapmıyoruz dedi dr..
kısmetse normal doğum yapıcağım devlette...

mehmet haliloğluna ben de hamilelikten önce gitmiştim çok memnun kalmıştım tecrübeli ve hastayı sıkmayan bir doktordu ..para işin içine girince özel hastanelerin yapmayacağı şey yok

merhaba petek hanımla ilgili aynı endişeleri ben de paylaşıyorum ikili tarama için gittiğimde kendisiyle konuştum cep telefonunu vermiyor. hastahane aracılığı ile bana ulaşacaksınız dedı hafta sonu da çorlu da olmuyormuş onun için hafta sonuna denk gelirse doğum başka arkadaşlar yardımcı olacak dedi bende dr değiştirme kararı aldım 1 ay sonra 4 lü taramaya gidceğim büyük ihtimalle özlem hanıma gideceğim fakat herkes reyap ta normal doğum yaptırmıolar dedı bır bılgınız var mı

reyapta petek hanmdan kimse memnun deilmiş ama özlem hanmda aynısıymış,çoğu zaman hastanede yok zaten,ben bikez kontrole gittiğmde baharr hanma özlem hanm gelmemiş o gün özlem hanmın hastalarınada bahar hanm bakıyodu acaip yoğundu,vallahi şaşırdım kaldım...eyerki reyapa gideceksen bahar hanma git derim,çunku özlem hanm çok ilgisizmiş,ben bahar hanmdan çok memnundum fakat hastane olarak normal doğum yaptırmıyorumuş sezeryan uyguluyolarmış herkeze,onun için devlet hastanesine transfer oldum..

merhabalr 13 haftalık hamileyim çköy hastanesi salih beye gidiyorum ama çok yoğun ve sanırım biraz kg takıntılı biri ve gereksiz tahlilleri fazlaca istemeye başladı çorluda reyapta önerebiliceğiniz bir dr varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…