Ormantik sevgili

Askim bitanem vs der havada ucusur bunlar ama farkli ilde o hic seni özledim demedi bugüne kadar artik sevgisinden suphe eder oldum canim sıkılıyor :KK43:
Ama sevgiyle alakalı değil karakteri öyledir mesela seni sevdiğini hissettirecek ne yapar her erkeğin ilgisini gösterme şekli farklıdır

ne zamandır birliktesiniz bu oduncukla ?
ve de tabii sormadan edemem Burcu ne ?

Askim bitanem vs der havada ucusur bunlar ama farkli ilde o hic seni özledim demedi bugüne kadar artik sevgisinden suphe eder oldum canim sıkılıyor :KK43:
Kelimelerle fazla takılma dürüst güvenilir mi seni ne kadar önemser hasta olsan koşar mı:)

İsteyebilirsin tabi, ama insanları olduğu gibi kabullenirsen beklentin hiç olmaz, hem karşındaki de mecburiyetten değil içinden gelirse yapar.. Erkekler değişmiyor maalesef ben anlamıştım eşimin romantik kelimeler edicek biri olmadığını, ama sevgisini bununla ölçmedim, bana kendimi değerli hissettiren özledim, seviyorum vb lafları değil, hep yanımda olması,kalbimi kırmaması, alttan almaları, ne biliyim değişik tatlılar söyleriz, yarısını benim tabağıma koyar tatmadan:) ben böyle somut şeyleri seviyorum , laf silinir, hareketler kalır
Hakli olabilirsiniz fakat insan ozlerse illaki bu diline vurur diye düşünüyorum. Demekki özlemiyor.Demekki yeterince sevmiyo :(

Bir yılı geçti. Akrep burcu.

en fenasıymış zordur karakter olarak.
bende bir odunla birlikteyim anlıyorum seni ama biz biraz çözdük o beni anlıyo artık sanırım şuan şunu söylemeliyim der söyler :KK53:alıştım artık.
hiçte beklemiyorum kapıma çiçeklerle gelcekte süpriz yapcakta ohooo. :KK50:

en fenasıymış zordur karakter olarak.
bende bir odunla birlikteyim anlıyorum seni ama biz biraz çözdük o beni anlıyo artık sanırım şuan şunu söylemeliyim der söyler :KK53:alıştım artık.
hiçte beklemiyorum kapıma çiçeklerle gelcekte süpriz yapcakta ohooo. :KK50:
Aman ciceklerle gelmesin kapima yeterki soylenmesi gereken yerde gerek seyi soylesn yeter bana:)))

Aman ciceklerle gelmesin kapima yeterki soylenmesi gereken yerde gerek seyi soylesn yeter bana:)))

bilmem dedigi zaman pat diye söyleseydin ya ne demek bilmem benide mi hiç özlemedin bari seni deseydin bukadarda olmaz gibisinden tepkini verseydin ya.
1 senedir bu konu yüzünden sorun yaşamadınız mı ? elbet sen yaşıyosunda ona nasıl yansıttın ?

Canım benim eşimde öyle maalesef :KK43: beni kızımı çok önemser çok anlayışlı ilgilidir asla kırmaz her istediğimi alır ama asla aşkım falan demez çiçek almaz bi ara kavga ettim romantik değilsin diye parfüm aldı o da ben kırılmayayım diye sürprizden romantizmden anlamaz
Seninki gene parfum almis aman masallah diyelim de nazar degmesin
Bizde o da yok

Canım benimki de odun ama şömineye attın mı gürül gürül yanar.

Demek istediğim, ilgi pası vermelisin adama, iltifat bekleme, iltifat ettir.
Evli olduğum için örneklerim farklı olabilir ama uyarlarsın.
Mesela yemek yaparım:
"Ay hayatım nasıl iştahla yiyorsun yemeklerimi, senin yemek yiyişini yerim yaaa çok mu beğendin?" vb.

iyi de romantik birini arıyorsanız romantik birini bulun,
ormantik adamları neden doğal habitatlarından çıkarmayı kendinize görev biliyorsunuz ki anlamadım.

mesela benim eşim eskiden romantikti sonradan odunsu yönünü gösterdi, ben kızmakta haklıyım, çünkü ilk beni kandırmış oldu.
ama senin durumunda adam baştan rengini belli etmiş, kusura bakma ama haksızsın. kimseyi bu sebeple kınamayı doğru bulmuyorum ben, en nihayetinde konuştuğumuz kişi senin sevgilin ve sana yanlış kart göstermemiş.

bence mutsuz olmak için sebep arıyorsun boş yere, mutlu olmak için onca sebebi görmüyorsun.

teşhisi koymuşsun zaten adam bariz odun :KK51:odunu ne yaparlar yontarlar :KK62:burda iş sana düşüyo ince ince yontacaksın onu :KK66:

Canım benimki de odun ama şömineye attın mı gürül gürül yanar.

Demek istediğim, ilgi pası vermelisin adama, iltifat bekleme, iltifat ettir.
Evli olduğum için örneklerim farklı olabilir ama uyarlarsın.
Mesela yemek yaparım:
"Ay hayatım nasıl iştahla yiyorsun yemeklerimi, senin yemek yiyişini yerim yaaa çok mu beğendin?" vb.
az önce konuştum rahatsız oldugumu artik üzüldüğümü söyledim.sevginden şüphe ediyorum dedim.Özür diledi beni sevdiğini filan söyledi dikkat etcegini soyledi bende konuyu kapattim.Cok fazla üstüne gidip sıkmak istemedm hatalı olduğunu kabullenmesi bile yeter bana :)

Merhaba Hanımlar
Benim bir sevgilim var onu cok seviyorum ama cok cok odun.Odunluguna artik tahammül edemiyorum.Romantik biri değil baslarda sorun yapıp uzuluyodm fakat zamanla cok sevince onunda beni sevdigini bakislarindan hissedince huyunun böyle olduğunu kabullendim.Beklentilerimi minimuma indirdim.Her ne kadar beklentilerim min düzeyde desemde sonucta hepimiz kadiniz.Bazi zamanlar sevildigimizi hissetmeye ihtiyacimiz var ama böyle zamanlarda sevgilim yine odunluk yapıyor. Örnek vercek olursam dün gece konu konuyu açtı ve ben sakayla karisik hayatım cok sert görünüyosn dışardan bu güne kadar hic birini özledin mi diye sordum tabiki özledim dedi.Kimi özledin peki diye sordum BILMIYORUM dedi.Cevaba bakar mısınız bilmiyorum dedi. Sok oldum bisey söylemedim fakat rahatsz oldugumu fark etti.Buna rağmen seni özledim demedi.Espiriler yaparak soguk havayi dagitmaya çalıştı ama ben cok kirilmistim uyuycam deyip kapattim telefonu.Bugün ise bi ilgi bi ilgi sürekli arıyor. Fakat ben dün BILMIYORUM deyisini unutamıyorum. Bu gece onunla konusmak istiyorum üzüldüğümü anlatmak istiyorum sizce doğru mu yaparim anlatmakla?Birde erkek arkadasim lafi hep yanlis anlar kirildigimi soylerim ama büyük ihtimalle baska yerlere cekcektir.konuyu sabote etmeye calisacaktik.Üzüldüğümü sizce nasil ve hangi kelimelerle anlatmaliyim?

Hepinize şimdiden cok teşekkür ederim vaktinizi aldım hakkınızı helal edin...

Biz bayanlar en romantik erkekten sıkılıp en ormantige aşık olmayı severiz :)
Benimde eşim ne zaman aşktan sevgiden ve bizden konuşşak hemen hesap ister :)
Yzuune cok vurmusumdur ama malesef istemsizce yapıyor.

Sen seni sevdigini biliyor hissediyorsan çok takılma

teşhisi koymuşsun zaten adam bariz odun :KK51:odunu ne yaparlar yontarlar :KK62:burda iş sana düşüyo ince ince yontacaksın onu :KK66:
o odundan bende de var yontulmuyor arkadaş zormalayın seviyorsan öyle kabul edeceksin maalesef yoksa triplere girince hayatı kendimize zehir etmekten başka birşey yapmıyoruz odun bir adamı sadece ısınmakta kullanıcaksın ayy ne kadar iyi bir adam içimi ısıttı deyip kendini mutlu etmeye çalışacaksın... desem dee kendimde başaramıyorum kızlar bulursanız bir çare bana da deva olun allah rızası için :rolleyes:

Bende de bundan 1 adet vardı. :KK67: Özel günleri sözlü olarak kutlar başka hiçbir şey yapmazdı. Ağzımla söylerdim neler beklediğimi ki bende öyle büyük şeyler bekleyen biri değilimdir, söylememe rağmen yapmaz ve üstüne "ben böyleyim, beklenti içine girme mutsuz olursun" derdi.. o_O

Defalarca güzel güzel hislerimi anlattım. Mutsuzum, kendimi değersiz hissediyorum dedim. Ki ben aslan burcu kadınıyım. İlgiyi çok severim, hediyeleşmeye bayılırım, özel günler çok önemlidir benim için. Yeri geldi kavgada ettim. Adam ısrarla "ben böyleyim" dedi. Sonra ne mi oldu? Pat diye ayrılmak istediğimi söyledim ve ayrıldım. Üstünden 2 aydan fazla bir süre geçti. Yaklaşık 2 hafta önce duymak istediğim, beklediğim her şeyi söyledi. Yalvardı, yakardı. Düzeleceğim, söz dedi. Hatta hiç yapmadığı bir şey yaptı, hediye gönderdi. Peki bunun bi önemi var mı? Hayır. Çünkü insanın değişmeyeceğine inananlardanım. Şu an hayatımda tanımaya çalıştığım biri var. Ona adapte olmaya çalışsamda eski sevgilimle 6 senedir tanışıyor olduğum için ister istemez çelişki yaşıyorum.. Hayırlısı bakalım.:KK22:

Benim erkek arkadasımda ilk tanıstıgımızda öyleydı ben en basında tavrımı koymustum bu sekılde olursa olmaz dıye şuan 9 ay oldu ve çok değişti sürekli arar msj atar he süpriz hediye onları pek sevmez onuda alıstım artık :)

Back
X