- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Bilmem inan bankada calisan arkdsm var utanmasam ondan sorucam
Oyleyse utandirmk istemem cunku yuzum dustu oyle dyince digeri ise bir kere kardesne yuklu bir miktr krdi cekti o edeyecek dedi ama oduyormu odemiyormu bilmiyorm..kizmistm simdi bana soylemems olablr hic para muhabbetlrrini konusmadk ama konusmamz lazm demekki ben hallediicem diyo neyi nasil yapica dedigmde ..soramiyormÖncelikle siz bu adamla bir hayat paylaşmayı düşünüyorsunuz. Nedir ne değildir bilmemeniz sıkıntı gibi geldi. Soruyorsunuz da söylemiyor mu? Çok fazla konuşma şansınız mı olmuyor. Dertlerinizi paylaşmıyor musunuz? Sizin onu zayıf görmenizi istemediği için bazı şeyleri mi saklıyor?
İkinci olaram tamam sorun aslında ayakkabı değil bundan daha fazlası ama madem sizi bu kadar üzdü bu sembolik şey. Bir tane yazlık ayakkabı siz hediye edin ona. Olmaz mı?
Son caredeyim artik gercektn cok yoruldum..bilmek istyorm gercekten oyle mi kredi mi cekti odemeyi kendimi yapiyo eski kardesne cektgi krediyi..ya 50 lira ya bu ay alamam demek aklm almiyoBunu yapmayın. Yaptığınız öğrenilirse çok kırıcı olur. Hayat arkadaşım diyeceğiniz insanla bazı şeyleri konuşamayıp bankalardan falan sordurmak çok yanlış. Siz sorarsınız, o sizi geçiştirir, yalan söyler belki o da belki böyle bir şey yapılabilir. Son çare olmalı bu.
4.5la basliyorlar eger ozel olursa istemedgmz bir sehirde yasicaz birazda o etkili birzda babalari biliyorsunuz nedense garanti gozuyle bakarlar..ben bekliyorm iste
Issiz degil suan isi var zaten kpssye hazirlnirken birakti isi sonra 1 haftada buldu 2 aydr calisiyo borclari vardr diyorm bilmiyormTürkiye'nin en iyi üniversitesinden mezun olup işsiz olmak gerçekten başarı yalnız. Çok arkadaşım var odtü Bilkent Boğaziçi mezunu hiç bişey yapamasalar İngilizceleriyle iş buluyorlar. Gerçekten söylüyorum ben Allah'ın dağında Kırıkkale üniversitesinden mezun oldum 60 kişilik sınıfımın 35 ı iş buldu 10 tanesi yüksek yapıyor. Bide benim gibi kocam kazansın diyen grup var :) kardeşim Bilkent'te son sınıfa geçecek şimdiden iş bağlantıları kurmaya başladı hoş o master istiyor. Demem o ki bu kadar Zaman'da ayakkabı alamayacak kadar zor surundaysa bu işte bi yanlışlık var. Çok mu Çekingen biri yada ne bileyim gizli bi borcu falan mı var ki. Senin yapacağım önünü görmeden adım atmamak
Baktiricm bugun ayni bankada arkdsm var neymis ne degilmis cunku yoruldm artik.isi de var zaten issiz degil kpss surecine hazirlnicm diye birakti bir ara.kardesine yardm ettgni dusunuyorm esi issizdi onun da bir arayanlış anlamayın ama 3 bin alığ 50 lira ayakkabıya veremeyen adama ben güvenmem.
altından başka bişey çıkabilir.
ayrıca parasını beğenmemezlik yapmadıktan sonra az çok demeden herkes iş buluyor ama yeni mezunlar ben emir altında çalışmam o paraya çalışmam vs diye burun kıvırdığı için herkes işsiziz diyor.
ben ilk işimde 700 lira alıyordum ama orada tecrübem olmasa bugün buralara gelemezdim.
çalışmak isteyen adam her türlü iş bulur ev geçindirir.
bencede evlenmeyin bana hiç güven vermedi bu arkadaş.
Kim biriktirip yapiyorki herkes borcla yapiyor zaten ne deseniz haklisiniz biz 2 yildir kendimizi toparlarz derken daha da battik..Anladım. Aslında ben ve eşim ikimiz de özel sektörde çalıştığımızdan bu benim çok anlayamadığım bir olay ama zaten babanızın karşısına çıkması için de çok çok erken. Devlette işe girse bile biraz erken. bir kaç ay borçlarını ödesin, para biriktirsin ve öyle açılsın bence. Sonuçta ailesi ile yaşamadığından ve ayrı evde olduğundan ha dedin mi düğün parası da birikmez. Aileler de nişandan sonra sıkıştırmaya başlar. Hani nişanı önce yapalım sonra para birikir falan demeyin. O zaman da sevgiliniz iyice bunalıma girer. Yeni mezun yeni işe girmiş insanların en güzel zamanları bu şekilde geçmemeli.
Baktiricm bugun ayni bankada arkdsm var neymis ne degilmis cunku yoruldm artik.isi de var zaten issiz degil kpss surecine hazirlnicm diye birakti bir ara.kardesine yardm ettgni dusunuyorm esi issizdi onun da bir ara
Kardesi kotu durumdaydi 2 bin tl maasla gitti kredi cekti 6 ay once ondda da yoktu ama kayitsiz kalamadm dedi o zmn delirmistim..simdi yardim ediyosa da diyemiyordurzaten birde kardeşine eşe dosta yardım ediyorsa evlenmeden koşarak uzaklaşın çünkü evlendikten sonra sizin paranızla bile yardım etmeye çalışır.
Son caredeyim artik gercektn cok yoruldum..bilmek istyorm gercekten oyle mi kredi mi cekti odemeyi kendimi yapiyo eski kardesne cektgi krediyi..ya 50 lira ya bu ay alamam demek aklm almiyo
Kardesi kotu durumdaydi 2 bin tl maasla gitti kredi cekti 6 ay once ondda da yoktu ama kayitsiz kalamadm dedi o zmn delirmistim..simdi yardim ediyosa da diyemiyordur
Valla Can'ım kız arkadaşlarım yeni mezunken 1-2 sene ücretli öğretmenlik yaptılar 900-1000 lira alıyorlardı valla bütün çeyizlerini kendileri yaptılar. Onu çok kıllandırmadan hesabını bi öğren Nasıl ayakkabı almaya gücü yetmiyorIssiz degil suan isi var zaten kpssye hazirlnirken birakti isi sonra 1 haftada buldu 2 aydr calisiyo borclari vardr diyorm bilmiyorm
Kirmaktan korkuyorm ya cok kirici dusununce bile..kelimeleri nasil toparlayip sorablrsinki sen napyosn maasni diye sanane dese hakli evli deglz.İyi de sordunuz mu ona açık açık. Ona sormaya çekiniyorsunuz diye anladım ben. Ödemeyi kardeşi mi yapıyor bilemezsiniz ki. Belki kardeşi elden veriyor o ada kendi yatırıyor.
Şmdi kardeşinin de durumu ne kadar kötü bilemiyorum. Kardeş sonuçta bu ve siz daha evli değilsiniz. Kardeşine biraz maddi destekte bulunmak istiyorsa ve bunun için kışlık ayakkabı giymeye razıysa da bu birazcık da onu bağlar. Ama tabi size dürüst olması lazım. Bunun için sizin de çekinmeden konuşmanız lazım.
Cimri olabilir mi?Hep yaziyorum buraya biraz olsun rahatliyorum cunku ne ablam var ne abim ne de akli selim dost..
Atama bekleyen biriyim evlenmeyi dusundugm insanda ozelde,ust duzey memurluk icin bekleyen biri.90puani da aldi sinavdan..evlilik icin suan beklemedeyiz.
kizlar her seye sifirdan basliyoruz erkek arkdsma ailesi zerre destek degil o da igne istemiyor.zaten uzakta yasiyor onlardan.2 gun once yanima geldi inanin kislik ayakkabi giyiyor bu ayda alamam diyor..icim parcalaniyo artik..baslarda kizardm kendine bakmiyo diye ama anliyorum simdi.kpssye hazirlanirken isi birakti 3 ay hadi diyorm kendini toparlayamadi ama kalkip evlilik dusunuyoruz.2mizde uni mezunuyuz ama gelecek kaygim bitmiyor.suratim dusuyor ister istemez ayakkabi ya alamazmi insan..kurumlar su allahm cezasi feto olayndan dolayi sinav acmiyo temizlik var..2 yildir sevgili olamadik uzaktan uzaga yurutmeye calisiyoruz.otobusle gelip gitmeye calisiyo yanima..cok korkuyorum inanin bu gidisle evlilik fikrini rafa kaldiricam.evlenmekten bu dunyaya cocuk getirmekten korkuyorum.bu cocuk turkiyedeki en iyi uni mezun ve bu halde ben uni mezunuyum issizim..baska seylere yoneldim.inanin dusunmekten yoruldum guzel gunler hic gelmeyecek gibi o hayallerini anlatrken ben sadece bos bos bakiyorum..
Sinir oluyorm gercekten tahamulm kalmadi yani bir de araba almaktn bahsediyor bana iyice geldi once ihtiyaclarni al dedm hayir ama geldignde yiyoruz iciyorz zatn onca masrf oluyo..Valla Can'ım kız arkadaşlarım yeni mezunken 1-2 sene ücretli öğretmenlik yaptılar 900-1000 lira alıyorlardı valla bütün çeyizlerini kendileri yaptılar. Onu çok kıllandırmadan hesabını bi öğren Nasıl ayakkabı almaya gücü yetmiyor
Kiyafet konusunda kendine ozenmiyo acaba israf gbimi goruyo diyorm bi ayakkabi alir baya bi giyer onu eskitene kdr o zmn alir yenisini ztn bahanemi yapti kiCimri olabilir mi?
Bu adam parasını yönetemiyor, kendinden önce başkalarına harcıyor, evlenince bu başkalarının evini geçindireceğim diye sizi mağdur eder, bence işsizlikten daha önemli problemler var ilişkinizde, bu adam 10 bin TL maaş da alsa yine yazın ortasında kışlık ayakkabı giyer gibi geldi banaKardesine kredi cekti bir ara oduyor diyo ama ne kdr dogru bilmiyorum.3bin lira alan biri bir 100 lira hadi olsn 50 lira ayiramazmi benim beynim durdu 2 ay oldu henuz issizlk doneminden sonra ise gireli borcu vardr belki diyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?