- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Etmemde soyledgi gibi ekside degil ya da kredi borcunu o oduyosa cekecegi var
Hiç merak etmediniz mi, insanlar 1.300 TL ile ev geçindiriyor, çocuk büyütüyor, bu adam kardeşinin kredisini ödemiyorsa 3.000 TL maaşını ne yapıyor, nereye veriyor diye? Bildiğiniz kadar kalem hesabı yapın, açıklık getiremediğiniz kısımlar varsa ya krediyi ödüyor ya da çok sık görüşmediğini söylediği ailesine gönderiyor!Belki de ..simdi hesabina baktrayim arkdsm bankada ondn sonra kopacak kiyamet :) bi anlayayim noldugunu
Suan onun isi iyi..ona ragmen bu sıkntıyı nasl cekiyoruz ? 3 bin liraya tek basina nasl gecinemiyor bende calisyorm bin lirayada olsa kendi ihttyclarmi karsiliyormEee devlet memuru olmadan evlenilmiyor mu?
O kadar iyi üniversitelerden mezun olup özel sektörde tutunamıyorsanız ben sıkıntıyı sizde ararım.
Evlenmeyi o kadar istiyorsanız atama olana kadar gidin çalışın.
İş beğenmiyorsanız yapacak bir şey yok...
Suan onun isi iyi..ona ragmen bu sıkntıyı nasl cekiyoruz ? 3 bin liraya tek basina nasl gecinemiyor bende calisyorm bin lirayada olsa kendi ihttyclarmi karsiliyorm
Ettim ediyorum da.. bin lira kira bin lira karti var ona gitse acikta kaliyor sozde bu ay dugunler vardi 3 ceyrk aldm fln diyoHiç merak etmediniz mi, insanlar 1.300 TL ile ev geçindiriyor, çocuk büyütüyor, bu adam 3.000 TL maaşını ne yapıyor, nereye veriyor diye? Bildiğiniz kadar kalem hesabı yapın, açıklık getiremediğiniz kısımlar varsa ya krediyi ödüyor ya da çok sık görüşmediğini söylediği ailesine gönderiyor!
ılk mesajınızd atama beklıyorum demıssınız sımdı calısıyorum dıyorsunuz ayrıca bır ogretmen deyıp gecmeyın en az 3000 tl maaşınız var ve bu turkıyede ıyı bır gelır, taksıtle tum esyalarınızı alabılırsınız...Isten ayrilmayacak zaten atama durumu olmazsa gayet iyi ortami eski isi cok berbatti o donemde skntilari oldu bende calisiyorm bir ogrtmen ne yapabilir ki baska kucuk yerdeyim ozelde bile imkanlar kisitli ozel okl 2 tane dusunun..
Kisiligiyle iligili ki annemde tanisti bir gram suphem yok..sadece cok sanssiz oldugunu dusunuyorm.senin kardesn yok anlayamazsn o aglarken kayitsiz kalamazdm dedi onu da anlamaya calistim..sizin dusunceleriniz cok guzel bende erkek her seyi yapmali mantgndn nefret ederm gelinlgmi alsam gocunmam..ucretli ogrrt.yaptm ceyizmi hazirladm birkm olmasada..o da evden disari cikmadi cani sklir marketi dolasirdi dusun oyle calsti kpssye ozelde ki ortam cok gerdgi icin hak veriyorum bir yandn uzuluyorum ama bir yandan neden hala duzelemedk diye cok kiziyorum
Nerede yaşıyor ki 1.000 TL kira, tek başına yaşamıyor mu bu adam, neden o kadar pahalı bir evde oturuyor, 1.000 Tl kredi kartı ödüyorsa harcıyor ki ödüyor, nereye harcamız da her ay 1.000 TL kart ödemesi var, bir ay asgari ödesin kendisine ayakkabı alsın, kartın limiti kaç TL ki öde öde bitmiyor, ya da her ay karttan 1.000 TL harcama yapıyor onu ödüyor, bu da demek oluyor ki eline 2.000 TL kalıyor, hem kimin düğünü varmış da çeyrek almış, arkadaşı mı akrabası mı, akraba ise ailesine düşer takı almak, bu adam harcamaları konusunda size yalan söylüyor, maddiyat olarak iyi olduğunu bilirsen evlilik konusunda baskı yapacağından korkuyordur, evlilik için sürekli olarak maddiyatı bahane ediyorsa, bu adam sana hem yalan söylüyor hem evlenmek istemiyor. Acı gerçekler maalesef!Ettim ediyorum da.. bin lira kira bin lira karti var ona gitse acikta kaliyor sozde bu ay dugunler vardi 3 ceyrk aldm fln diyo
Oyle ben ddigim zaman ben napyorm gunumu gun nu ediyorum diyor yuzyuze gelmeyi bekleyemem bu aksam konusucam icimde tutamiyorum..Yani görebildiğim kadarı ile maaşı ile gezip tozan bir adam değil. Har vurup harman savuran bir adam değil. Hangi ilde bilmiyorum. İnsanlara da 3 bin 4 bin çok gibi geliyor ama yetmeyebiliyor cidden. Hani deseniz ki her akşam arkadaşları ile alemlere gidiyor hiç bi gelecek düşüncesi kaygısı yok haklısınız diyeceğim de öyle bir durum bile yok anladığım kadarı ile.
Bence bir daha yüzyüze geldiğinizde bir konuşun. Ne olacak bizim halimiz gibi. Belki evlendikten sonra bu yardım olayları ile ilgili de konuşabilirsiniz. Sağlık falan gibi ciddi durumlar olmadığı sürce yardım etmeme en azından siz düze çıkana kadar yardım etmeme kararı alabilirsiniz. Ve yalanın asla ilişkinize girmemesi gerektiği konusunda konuşmalısınız. Eğer kardeşi ödemiyorsa da o ödüyorsa bunu bilmek hakkınız. Bakın o konuda ben de çok katıyım. Bir şeylerden kaçış olmamalı yalan. Sizin tepkinizden ya da tartışmadan çekindiği için yalana başvurmamalı. Bu hiç hoş değil.
Istanbul kiralar ne kdr pahali biliyorsunuz birde ustune faturalar gecim derdi sigarayi bile birakti..aileme guvenmiyorm her seyi ben yapicm kafasinda oldugu icin bu kdr garantiye almak isteyip bekledik..arkdslarina takti takilarida kart harcamasi gecen aylardan issiz kaldiginda karta yuklendi diye dusunuyorm cunku aileden destek almadi oyle gecindi kira odedi 3 ay issizken suan onlari bitirremedi diye dusunuyorm su arkdsm atsn bana ogrenicem neyin noldugunuNerede yaşıyor ki 1.000 TL kira, tek başına yaşamıyor mu bu adam, neden o kadar pahalı bir evde oturuyor, 1.000 Tl kredi kartı ödüyorsa harcıyor ki ödüyor, nereye harcamız da her ay 1.000 TL kart ödemesi var, bir ay asgari ödesin kendisine ayakkabı alsın, kartın limiti kaç TL ki öde öde bitmiyor, ya da her ay karttan 1.000 TL harcama yapıyor onu ödüyor, bu da demek oluyor ki eline 2.000 TL kalıyor, hem kimin düğünü varmış da çeyrek almış, arkadaşı mı akrabası mı, akraba ise ailesine düşer takı almak, bu adam harcamaları konusunda size yalan söylüyor, maddiyat olarak iyi olduğunu bilirsen evlilik konusunda baskı yapacağından korkuyordur, evlilik için sürekli olarak maddiyatı bahane ediyorsa, bu adam sana hem yalan söylüyor hem evlenmek istemiyor. Acı gerçekler maalesef!
yaş kaç? atama beklemek yerine bir yerde çalışın ve evlilik için acele etmeyinHep yaziyorum buraya biraz olsun rahatliyorum cunku ne ablam var ne abim ne de akli selim dost..
Atama bekleyen biriyim evlenmeyi dusundugm insanda ozelde,ust duzey memurluk icin bekleyen biri.90puani da aldi sinavdan..evlilik icin suan beklemedeyiz.
kizlar her seye sifirdan basliyoruz erkek arkdsma ailesi zerre destek degil o da igne istemiyor.zaten uzakta yasiyor onlardan.2 gun once yanima geldi inanin kislik ayakkabi giyiyor bu ayda alamam diyor..icim parcalaniyo artik..baslarda kizardm kendine bakmiyo diye ama anliyorum simdi.kpssye hazirlanirken isi birakti 3 ay hadi diyorm kendini toparlayamadi ama kalkip evlilik dusunuyoruz.2mizde uni mezunuyuz ama gelecek kaygim bitmiyor.suratim dusuyor ister istemez ayakkabi ya alamazmi insan..kurumlar su allahm cezasi feto olayndan dolayi sinav acmiyo temizlik var..2 yildir sevgili olamadik uzaktan uzaga yurutmeye calisiyoruz.otobusle gelip gitmeye calisiyo yanima..cok korkuyorum inanin bu gidisle evlilik fikrini rafa kaldiricam.evlenmekten bu dunyaya cocuk getirmekten korkuyorum.bu cocuk turkiyedeki en iyi uni mezun ve bu halde ben uni mezunuyum issizim..baska seylere yoneldim.inanin dusunmekten yoruldum guzel gunler hic gelmeyecek gibi o hayallerini anlatrken ben sadece bos bos bakiyorum..
25 arkdslar bir ogretmen baska ne yapablr ?yaş kaç? atama beklemek yerine bir yerde çalışın ve evlilik için acele etmeyin
bir çok şey yağabilir yaşadıgınız yere bağlı25 arkdslar bir ogretmen baska ne yapablr ?
su arkdsm atsn bana ogrenicem neyin noldugunu
Oyle ben ddigim zaman ben napyorm gunumu gun nu ediyorum diyor yuzyuze gelmeyi bekleyemem bu aksam konusucam icimde tutamiyorum..
Evet genelde anlayissiz suclayan yargilayan ben oluyorm konusma sonundaBenim nacizane tavsiyem sakin olmanız yönünde olur. Çünkü sen beni hiç anlamıyorsunla başlayıp sonuçta sizi haksız çıkaracak bir konuşma olabilir. Siz haklılığınızı biliyorsunuz ama konuşma sonunda saçma bir durumda kalabilirsiniz. Canınız daha çok sıkılır. Atıyorum ayrılırsınız ve onun kafasında kendisi yemeyip içmeyip sevdiği insanlar için çalışan bir insanken siz onu sürekli darlayan biri olarak kalabilirsiniz. Ha ayrılırsak onun ne düşündüğü ailesine falan nasıl yansıttığı zerre umrumda değil ben önüme bakarım diyebilirseniz süper. Doğrusu da o ama işte insan başkalarının fikirlerine çok takılabiliyor.
Belki de ..simdi hesabina baktrayim arkdsm bankada ondn sonra kopacak kiyamet :) bi anlayayim noldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?