- 17 Ocak 2021
- 16
- 9
- 1
- 35
- Konu Sahibi Karacaanne
-
Merhaba, sonucunuz nedir? İnşallah pozitiftir bende c kalite embriyo transferi olacağım önümüzdeki ay. Umut sıfırArkadaşlar kısaca hikayem ikinci kez tüp bebek denedik ilki 4 ay önce a kalite 2 embriyo sonuç kimyasal gebelik Ocak ta ikinci denemeyi yaptık yeniden yumurta toplandi yine iki embriyo bu sefer c kalite transfer olali bugun 6.gün benim gbi c kalite transfer olup hamile kalanlar lütfen yazsın
sizin ne oldu? ben de aymı durumdayımMerhaba, sonucunuz nedir? İnşallah pozitiftir bende c kalite embriyo transferi olacağım önümüzdeki ay. Umut sıfır
Daha bugün transfer oldum. 2cc 5bc 2 embriyo transferi. Düşüncem hala değişmedisizin ne oldu? ben de aymı durumdayım
tek embriyo 4bc. mayısta benim.hayırlısıDaha bugün transfer oldum. 2cc 5bc 2 embriyo transferi. Düşüncem hala değişmediSizin embriyolarınız nasıl transferiniz ne zaman ?
İnşallah olur ne diyeyim. Foruma baktığımda bc kalite embriyoları tutan çok insan var ama bizde sorun erkek olduğu için genetik olarak sağlam olmayabilir diye düşünüyorum. Yine de umutsuz olma gebelik vadediyor dedi doktorlar da bana bugün.tek embriyo 4bc. mayısta benim.hayırlısı
iki tane olur ,inşallahMerhabalar kizlar. Benimde kalite sorunum var malesef 6. Gune giden 2 tane orta kalite embriyom var mayista transfer olacak. Insallah burda pozitifleri goruruz de bize umut olur. Hic umudum yok malesef ikinci denemem olacak.
Senin 1 tane mi kaldiiki tane olur ,inşallah
Ya bisey soracam doktor size yuzde kac sans verdi. Embriyom orta kalite bana yuzde 60 dedi iki tane oldugu icin iki tanenin avantaji nedir. Bilen varmi. 5.aa kalite sansini sordugumda da yuzde 70 dedi. Bana pek inandirici gelmiyor bana verdigi yuzde bilgisi olan yazarmi lutfenSenin 1 tane mi kaldi
Bir önceki denememde bir tane bc kalite transfer edilmişti %40 şansın var demişti olmadı. Embriyo kalitesi düştükçe tutma şansı da düşüyor en iyi kalitede bile %100 diyemezler zatenYa bisey soracam doktor size yuzde kac sans verdi. Embriyom orta kalite bana yuzde 60 dedi iki tane oldugu icin iki tanenin avantaji nedir. Bilen varmi. 5.aa kalite sansini sordugumda da yuzde 70 dedi. Bana pek inandirici gelmiyor bana verdigi yuzde bilgisi olan yazarmi lutfen
bir tane maalesef.4 tane üçüncü güne gitmişti. blast aşamasına gelemediler. bir tane 6. gün 4b embriyom varSenin 1 tane mi kaldi
4bc guzel embryr benimkiler oyleydi ilki tuttu hatta ikinci de tuttu sizin oyle olur insallahtek embriyo 4bc. mayısta benim.hayırlısı
doktor yüzde vermedi.iki orta kalite transfer edildi bir arkadaşa.biri tuttu diğeri olmadı.yani iki embriyo şansı artırır.biri tutmasa birinin tutma ihtimali olur.Ya bisey soracam doktor size yuzde kac sans verdi. Embriyom orta kalite bana yuzde 60 dedi iki tane oldugu icin iki tanenin avantaji nedir. Bilen varmi. 5.aa kalite sansini sordugumda da yuzde 70 dedi. Bana pek inandirici gelmiyor bana verdigi yuzde bilgisi olan yazarmi lutfen
inşallah canım teşekkür ederim4bc guzel embryr benimkiler oyleydi ilki tuttu hatta ikinci de tuttu sizin oyle olur insallah
Insallh bizede nasip olur rabbim ol desin yeterki ben tutmz diye dusunuyordum bana umut oldudoktor yüzde vermedi.iki orta kalite transfer edildi bir arkadaşa.biri tuttu diğeri olmadı.yani iki embriyo şansı artırır.biri tutmasa birinin tutma ihtimali olur.
inşallah kısmet olur.Insallh bizede nasip olur rabbim ol desin yeterki ben tutmz diye dusunuyordum bana umut oldu
Tansferiniz nasıl sonuçlandı? Ben de 5bc ile transfer oldum. Pazartesi test günümDaha bugün transfer oldum. 2cc 5bc 2 embriyo transferi. Düşüncem hala değişmediSizin embriyolarınız nasıl transferiniz ne zaman ?
Beklediğim gibi negatif. Umarım sizin sonucunuz pozitif olurTansferiniz nasıl sonuçlandı? Ben de 5bc ile transfer oldum. Pazartesi test günüm
Cok uzuldum rabbim herseyin hayirlisini biliyor icimizdeki evlat istegini biliyor insallh zahmetsiz emeksiz sana ve butum arkadaslara nasip eder. Allah nasip ederse bu c.tesi transfer olacm benimde kalite sorunu var malesefBeklediğim gibi negatif. Umarım sizin sonucunuz pozitif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?