Orta kalite embriyo ile hamile kalanlar

Insallah tutar güzel sonuclar alirsin. Artik tüm merkezler çok kalabaliklasti bu da doktorlar da yorgunluk yapiyordur illa ki. Sizin problem rezerv sorunu mu, havuz yontemi falan uygulayalim demiş miydi doktorunuz. Bana artik farkli Bir tedavi uygulasinlar ve farkli Bir bakis acisi gelistirsinler Istiyorum.
Amin insallah. Aynen doktorlar cok yogun. Problem yumurta kalitesi sayi iyi ama kalite kotu esimin sperm sayisi iyi oldugu icin yumurtadan kaynakli olabilir diyorlar. 12 yumurta toplandi 5 olgundan 2 tane kaldi oda kalite sorunu var cok stresli ya

Merhaba hanımlar bende tüp bebek tedavi sürecindeyim iyi bir merkezde yaptırdık başta umutlu konuşuldu testlerimiz normaldi 5. Güne gidilecekti ancak 6 yumurta toplayabildi doktorum ve şuan 2 embriyom var 2 günlükken dondurulmuş bir anlam vermedik bugun görüşmeye gideceğiz ne yapmak istediklerini anlamak için.havuz yöntemi diyecek kuvvetle muhtemel ama amh normal seviyede.var mı başına gelen 2. Günü dondurulan süreç nasıl ilerliyor bu durumda acaba?

Merhaba hanımlar bende tüp bebek tedavi sürecindeyim iyi bir merkezde yaptırdık başta umutlu konuşuldu testlerimiz normaldi 5. Güne gidilecekti ancak 6 yumurta toplayabildi doktorum ve şuan 2 embriyom var 2 günlükken dondurulmuş bir anlam vermedik bugun görüşmeye gideceğiz ne yapmak istediklerini anlamak için.havuz yöntemi diyecek kuvvetle muhtemel ama amh normal seviyede.var mı başına gelen 2. Günü dondurulan süreç nasıl ilerliyor bu durumda acaba?

Yani herkesin sayisi ve kalitesi farklilik gosterebilir canim benim 12 yumurta toplandi 5 dollendi 2 tane 5.gune gitmeyi beklediler. Yani sonucumuz ayni degil ama amhla alakali degil bence.

Benim 3.gün embriyosu transferi, 5 haziranda sonuç açıklanacak; 5. Gün transferi daha mı iyi öyle yazıyor hep :( ayrıca yalnızca bir embriyo transfer edildi kaliteli olan tek oydu dedi doktorum. Bilen yazabilir mi 3.gün transferi şansı hiç mi yok

3. Gun transferi cok tutan var 3. Gun 5. Gun fark etmiyor onemli olan kalitesi canim cok takilma 3.gun 5. Gune insallh seninledir bebislerin

Yok gokalp hocaya gitmeyi dusunmuyorum cok yogun hastasi var bi on gorusme yap insallah seninki olumlu olur ama kalite icin labaratuarda onemli ben yine denemek istersem istanbula gidecem en iyisi orasi

Ya bisey soracam doktor size yuzde kac sans verdi. Embriyom orta kalite bana yuzde 60 dedi iki tane oldugu icin iki tanenin avantaji nedir. Bilen varmi. 5.aa kalite sansini sordugumda da yuzde 70 dedi. Bana pek inandirici gelmiyor bana verdigi yuzde bilgisi olan yazarmi lutfen
slm canım benımde ıkı tane 4. gun orta kalıte dedı transferde. 2 embrıyonun avantajı tabıkı su eger bırı dollenmezse dıgerını tutma ıhtımalı var yanı ıkı transfer gıbı dusun. o yuzdende yuzde 60 dıyor. bana da aynısını dedı kı doktoruma cok guvenıyorum.

slm canım benımde ıkı tane 4. gun orta kalıte dedı transferde. 2 embrıyonun avantajı tabıkı su eger bırı dollenmezse dıgerını tutma ıhtımalı var yanı ıkı transfer gıbı dusun. o yuzdende yuzde 60 dıyor. bana da aynısını dedı kı doktoruma cok guvenıyorum.
Anladım canım inşallah seninki tutar rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın

Negatif haberlerine çok uzuluyorum malesef inşallah tez zamanda kavușursunuz. Şimdi ne yapmayı dusunuyorsunuz tekrar acibadem ve gökalp e mi gideceksiniz. Ben ozge Hanımla bi gorusmeye gideyim diyorum
Ben ozge hocada tedavi gordum ve transferim oldu sonucu bekliyoruz cok seker ilgili ve alakali.gokalp beyde dusuk oldu ve sonra benimle ilgilenmedi bile yogun dr sevmiyorum iyiki ozge hocaya gitmisim her an ulastim siddetlede tavsiye ederim.

Ben ozge hocada tedavi gordum ve transferim oldu sonucu bekliyoruz cok seker ilgili ve alakali.gokalp beyde dusuk oldu ve sonra benimle ilgilenmedi bile yogun dr sevmiyorum iyiki ozge hocaya gitmisim her an ulastim siddetlede tavsiye ederim.
Bende gokalp hocada oldum dusukle sonuclandi .kanamam oldugu halde hemsireler saatlerce bekletti ve kanamam dahada artti yatmam gereken yerde bunu yaptilar hakkimi helal etmiyorum ordaki Pinar hanima ozellikle. Pismanim gokalpe gittigime akli olan baskasina gitsin

Bende gokalp hocada oldum dusukle sonuclandi .kanamam oldugu halde hemsireler saatlerce bekletti ve kanamam dahada artti yatmam gereken yerde bunu yaptilar hakkimi helal etmiyorum ordaki Pinar hanima ozellikle. Pismanim gokalpe gittigime akli olan baskasina gitsin
Hep boyle yazan kisiler olarak aziz tam bi para tuzagi onun yuzunden 3 4 senem bosa gitti ameliyat desen ameliyati bile becerememis baska dr artik israrla gidince anladik.reklamci baska hic bisey degil(dipnot:sonradan gittigim dr once amleiyat nasil yapilir onu ogrensin sonra tup bebek icin ugrassin dedi) kiii cok hakli cikti.

Hayirli olsun gozunuz aydin insallah kucaginiza almak nasip olur. Kacinci denemeniz yasiniz kac acaba benim c.tesi transferim olacak embriyolarim 6.gun 3cc kalitede 2 tane transfer edilecek cok endiseliyim. Neyseki sizinki tutmus ama benimkinden iyiymis
Cnm aradan çok zaman geçmiş ama insaAllh gorursun mesajmi 3cc olan embriyon tuttumu peki

Back
X