Orta kalite embriyo ile hamile kalanlar

Cok uzuldum rabbim herseyin hayirlisini biliyor icimizdeki evlat istegini biliyor insallh zahmetsiz emeksiz sana ve butum arkadaslara nasip eder. Allah nasip ederse bu c.tesi transfer olacm benimde kalite sorunu var malesef
İnşallah transferiniz çok güzel geçer ve sonucunuz da pozitif olur. Bizde sorun olarak ne ararsanız var. Sonuçtan sonra başka bir hastane ile görüştük durumumuzun zor olduğunu söylediler zaten anlamıştık çoktan. Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar versin, maddi manevi gücümüz yettiğince denemeye devam.

İnşallah transferiniz çok güzel geçer ve sonucunuz da pozitif olur. Bizde sorun olarak ne ararsanız var. Sonuçtan sonra başka bir hastane ile görüştük durumumuzun zor olduğunu söylediler zaten anlamıştık çoktan. Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar versin, maddi manevi gücümüz yettiğince denemeye devam.
Benim embriyolarda cok kotu elimden geleni yaptim tutmazsa daha ne yapilarbilir bilmiyorum. Ilac kullaniyorum icimdeki ses bosuna diyor bi yanim ya mucize olursa diyor cok korkuyorum rabbim bizi korkularjmzdan emin kilsin seni cok iyi anliyorum rabbim yar ve yardimcin olsun

Benim embriyolarda cok kotu elimden geleni yaptim tutmazsa daha ne yapilarbilir bilmiyorum. Ilac kullaniyorum icimdeki ses bosuna diyor bi yanim ya mucize olursa diyor cok korkuyorum rabbim bizi korkularjmzdan emin kilsin seni cok iyi anliyorum rabbim yar ve yardimcin olsun
Bende seni öyle. Embriyo kaliteni gördüm inşallah bir mucize olur. Canımızı sıkmayalım Rabbim güç versin biz elimizden geleni yapalım inşallah mükafatını alırız.

Bende seni öyle. Embriyo kaliteni gördüm inşallah bir mucize olur. Canımızı sıkmayalım Rabbim güç versin biz elimizden geleni yapalım inşallah mükafatını alırız.
En kotusude bana bu kalite sorunu gibi geliyor erkek veya kadindan kaynakli kalitede bi sorun varsa bana en kotusu buymus gibi geliyir imkansiz diye bisey yok ama ne bilim aklim cok bulanik.

Benim de negatif oldu maalesef
hayırlısı olsun canim Bana da 4bc kalite de transfer edildi ama tutmadi. Artik Anladim ki iyi bir kalite olmayinca olmuyor benimki de bu defa havuz yontemiyle denemek Istiyorum maddi olarak zorlar beni. Bir de çok yuksek doz ilac kullaniyorum daha kotu etkiliyor gibi tup bebekte bazen biseye care olamiyor ne zor bir durum

Sira bende bakalim benim sonucum ne olacak hic umudum kalmadi sizden sonra. C.tesi transfer oluyorum kizlar cok dua edin lutfen

hayırlısı olsun canim Bana da 4bc kalite de transfer edildi ama tutmadi. Artik Anladim ki iyi bir kalite olmayinca olmuyor benimki de bu defa havuz yontemiyle denemek Istiyorum maddi olarak zorlar beni. Bir de çok yuksek doz ilac kullaniyorum daha kotu etkiliyor gibi tup bebekte bazen biseye care olamiyor ne zor bir durum
Çok zor. Bana da yüksek doz uygulandı. 5bc benimki de.genclerin bu tip embriyoları tutuyor ama bizim yaş ta olunca başka sorunlar çıkıyor. Genetik vs

Yaşla bi ilgisi varmi tutmamanin ben daha tutana rast gelmedim
Çok ilgisi var. Mesela yumurta rezervi az bile olsa genç bir kadın amh si daha yüksek yaşlı kadına göre daha şanslıdır. Biri 35 biri 40 olsa bile çok fark var.
Tutanlar işte dolu sayfada. Herkesin negatif değil. Erkek infertilitesi ve kadın yaşı sorun

Benim de negatif oldu maalesef
İnan çok üzüldüm 😞 Aklımdaydın bugün, üzülme inşallah bir dahaki denememizde güzel sonuçlar alırız. Ben şahsen genetik bir sorun olduğunu düşünüyorum bc kalite ile gebe kalanlar da var.Biz genetik test verdik sonuç bekliyoruz şimdi. Canını sıkmamaya çalış, Allah yardımcımız olsun.

Yaşla bi ilgisi varmi tutmamanin ben daha tutana rast gelmedim
Ben her yerde yaştan ziyade embriyo kalitesinin ve sağlıklı olmasının önemli olduğunu okuyorum. Benim yaşım da 29 ama sağlıklı embriyo elde edemiyoruz yaşın da bi önemi kalmıyor. Sanırım tek artımız daha önünüzde yıllar var denemek için yeni teknolojiler, tedaviler çıkabilir diyor doktorlar.

İnan çok üzüldüm 😞 Aklımdaydın bugün, üzülme inşallah bir dahaki denememizde güzel sonuçlar alırız. Ben şahsen genetik bir sorun olduğunu düşünüyorum bc kalite ile gebe kalanlar da var.Biz genetik test verdik sonuç bekliyoruz şimdi. Canını sıkmamaya çalış, Allah yardımcımız olsun.
Sağol canım. Allah kısmet etsin.cok zormuş. insanın ayağının altındaki zemin kayıyor. Ne yerdesin ne gökte. Allah hicbirimizin emeğini zayi etmesin. Ağlayabilen biri de değilim ki ağlayayım.

Sağol canım. Allah kısmet etsin.cok zormuş. insanın ayağının altındaki zemin kayıyor. Ne yerdesin ne gökte. Allah hicbirimizin emeğini zayi etmesin. Ağlayabilen biri de değilim ki ağlayayım.
Bu çok güzel bir şey ama. Ben hala ağlıyorum, nefret ediyorum bu özelliğimden. Bu kez çok da yıkılmam diyorsun ama her negatifte aynı hisle boğuşuyorsun. Yerlerde sürünme zamanımız da yok hemen kalkıp savaşmalıyız. Rabbim çabamızı görüyor inşallah güzel günler yakındır❤️

Back
X