Orta kalite embriyo ile hamile kalanlar

Bu çok güzel bir şey ama. Ben hala ağlıyorum, nefret ediyorum bu özelliğimden. Bu kez çok da yıkılmam diyorsun ama her negatifte aynı hisle boğuşuyorsun. Yerlerde sürünme zamanımız da yok hemen kalkıp savaşmalıyız. Rabbim çabamızı görüyor inşallah güzel günler yakındır❤️
Amin inşallah

hayırlısı olsun canim Bana da 4bc kalite de transfer edildi ama tutmadi. Artik Anladim ki iyi bir kalite olmayinca olmuyor benimki de bu defa havuz yontemiyle denemek Istiyorum maddi olarak zorlar beni. Bir de çok yuksek doz ilac kullaniyorum daha kotu etkiliyor gibi tup bebekte bazen biseye care olamiyor ne zor bir durum
Kalite önemli ama inanın kaliteden çok sağlıklı olması önemli. Ben forumlarda bb, bc bir sürü doğum yapana rastladım. Bende de 6aa lar vardı hepsi genetikten sağlıksız geldi. Yani bakmadan koysalardı kaliteli olmalarına rağmen tutmazdı ya da düşük olurdu. 6ab genetikten sağlıklı geldi hiç tutmadı değer 0.1 di. Yani maalesef tutma işini öngörmek mümkün olmuyor. Allah nasip ederse her türlü oluyor.

Kalite önemli ama inanın kaliteden çok sağlıklı olması önemli. Ben forumlarda bb, bc bir sürü doğum yapana rastladım. Bende de 6aa lar vardı hepsi genetikten sağlıksız geldi. Yani bakmadan koysalardı kaliteli olmalarına rağmen tutmazdı ya da düşük olurdu. 6ab genetikten sağlıklı geldi hiç tutmadı değer 0.1 di. Yani maalesef tutma işini öngörmek mümkün olmuyor. Allah nasip ederse her türlü oluyor.
Orası öyle ama benim 6 denemem sonucunda gordum ki kaliteli olanlar tuttu digerleri olmadı. Tabi onlarin da tutmama olasiligi var ama en azindan șansınız daha çok yukseltiyor. Genetik test yaptirmak çok güzel ama çok pahali tabi bir de gonderecek kadar embriyo kalmiyor ki rezerv az olunca. En onemli problem bence rezerv sıkıntısi herseyi Kisitli yor malesef

Acıbadem de denedim 4ab ve 5 bb transfer edilmişti bana bugün 6. Günüm çok şükür Allah’ıma 64.7 sonucum
Sonucunuz çok güzel embriyo kaliteniz de güzelmis. Kayseri acibadem denemek istiyorum bir kez de aslında 3 tane doktor var mustafa, gökalp ve ozge Hanim. Mustafa ve gökalpi çok elestiren de var bilmiyorum kadın doktorlarin da Bana hep zarari oldu ne yapsam bilemiyorum. 2021 fiyatlarini ne kadar peki

Acıbadem de denedim 4ab ve 5 bb transfer edilmişti bana bugün 6. Günüm çok şükür Allah’ıma 64.7 sonucum

Sonucunuz çok güzel embriyo kaliteniz de güzelmis. Kayseri acibadem denemek istiyorum bir kez de aslında 3 tane doktor var mustafa, gökalp ve ozge Hanim. Mustafa ve gökalpi çok elestiren de var bilmiyorum kadın doktorlarin da Bana hep zarari oldu ne yapsam bilemiyorum. 2021 fiyatlarini ne kadar peki
Merhaba hanımlar, kayıplara üzüldüm inşallah sağlıklı hamilelikler bebişler nasip olur bize de. Ben de 3bb ve 2bb trasferi yaptıracağım. Şansım var mı hiç bilmiyorum. Ne anlama geldiklerini bile sizler sayesinde öğrendim.

Bende kayserideyim çağlar hocanın hastasıydım o gidince özge hanımla devam ettim öneririm yani bende kadın doktorlardan yana yüzüm gülmemiştir ama özge hanım bana çok iyi geldi güzelce anlatıyor herşeyi ilgileniyor

Merhaba hanımlar, kayıplara üzüldüm inşallah sağlıklı hamilelikler bebişler nasip olur bize de. Ben de 3bb ve 2bb trasferi yaptıracağım. Şansım var mı hiç bilmiyorum. Ne anlama geldiklerini bile sizler sayesinde öğrendim.
Benimkilerin ikisi de 4ab idi çözülünce birinin kalitesi arttı 5 bb oldu çok şükür benimki 6. Günde yani bugün kan verdim 64.7 çıktı

Bende kayserideyim çağlar hocanın hastasıydım o gidince özge hanımla devam ettim öneririm yani bende kadın doktorlardan yana yüzüm gülmemiştir ama özge hanım bana çok iyi geldi güzelce anlatıyor herşeyi ilgileniyor
Anladim canım ozge Hanımla bir on gorusmeye gideyim. Erkekler den onerdigin yok herlade. Ucret ne kadar odemistiniz

Anladim canım ozge Hanımla bir on gorusmeye gideyim. Erkekler den onerdigin yok herlade. Ucret ne kadar odemistiniz
Erkek doktorlardan bilmiyorum inanın Gökalp’ten pek memnun olan duymadım ben dondurulmuş embriyolarım vardı onları kullandım 3500 tuttu ama 2020 yılında tüp bebeğe 8 bin lira ödemiştim ilaçlar filan hariç

Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebişlerinize

Bende acibadem kayseride yaptim daha transferim olmadi bu hafta olacak insallah. Doktorum gokalp hoca doktorluguna bi lafim yok elinden geleni yapmaya calisiyor simdiye kadar rastladigim en ilgili doktor ama yogunluk var ilk gorusmede cok beklemistik. Onun haricinde tam istedigim cvplari alamiyorum bu benimle alakali bi sorunda olabilir kisiye ozel tedavi veriyo her istedginde bizaat ulasabildim.

Hayirli olsun gozunuz aydin insallah kucaginiza almak nasip olur. Kacinci denemeniz yasiniz kac acaba benim c.tesi transferim olacak embriyolarim 6.gun 3cc kalitede 2 tane transfer edilecek cok endiseliyim. Neyseki sizinki tutmus ama benimkinden iyiymis

Sansimiz var ama nasip rabbim ol dese olmayacak bisey yok. Bazen 5.aa bile tutmuyormus diyorlar insallah rabbim isteyen herkese olumlu sonuclar almayi nasip etsin

Fiyatlari ben iki ay once basladim 8.250 hastneye odedik 5bine yakin ilaclara gittti. Ben histereskopi oldum bide 5.250 de histereskopi ve covit testi yaptim.

Hayirli olsun gozunuz aydin insallah kucaginiza almak nasip olur. Kacinci denemeniz yasiniz kac acaba benim c.tesi transferim olacak embriyolarim 6.gun 3cc kalitede 2 tane transfer edilecek cok endiseliyim. Neyseki sizinki tutmus ama benimkinden iyiymis
Çok teşekkür ederim ben 31 yaşındayım 3. Denemem ikincidede tutmuştu 17 haftalıkken suyu bitti bebeğimin almak zorunda kaldılar çözününce kalitesi artar belki benimki gibi inşallahta öyle olur

Insallah tutar güzel sonuclar alirsin. Artik tüm merkezler çok kalabaliklasti bu da doktorlar da yorgunluk yapiyordur illa ki. Sizin problem rezerv sorunu mu, havuz yontemi falan uygulayalim demiş miydi doktorunuz. Bana artik farkli Bir tedavi uygulasinlar ve farkli Bir bakis acisi gelistirsinler Istiyorum.

Back
X