Orta kulak ameliyatı ve yüz felci riski (annem)

yorgunn____annee

Dünya, ahiretin tarlasıdır...
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2017
129
127
103
35
Merhaba hanımlar annemin yıllardır kulağı akıyordu kulak zarı da delik ameliyat olmasa yüz felci kesin geçirecekmiş ve menenjite çevirirmiş ameliyat olacak ama ameliyatta da yüz felci riski yüksek doktora göre de değişirmiş kalıcı mı gecici mi olduğu böyle bir durumu yaşayan oldu mu felç geçirirse ne kadar sürede toparlar aynaya baktığında üzülmesini istemiyorum henüz 50 yaşında ve bugüne dek çok çekti artık üzülmesine dayanamıyorum

Allahım yardım etsin inşallah. Annenize Allahtan şifa diliyorum. Bilgim yok, tez zamanda sağlığına kavuşmasını dilemek istedim.

İmkanınız var mı bilmiyorumm şayet varsa bu tarz ameliyatlar yapmış bir profesör dr bulup yaptırmanızı öneririm geçmiş olsun inşallah iyi geçer ameliyatı

Bazı üniversite hastanelerinde profesör dr lar ücretsiz ya da cüzi fiyatlarla yapabiliyorlar üniversite hastaneleri önemli ameliyatlar için daha doğru geliyor bana oğlumun farklı rahatsızlıklardan 4 ameliyatı var ikisini özel de prof dr yaptı pahalıya patladı bize son ameliyatını üniversite hastanesinde prof dr girdi ameliyatına çok az bir ücret verdik arkadaşım hiç ücret vermeden yaptırdı farklı bir üniversite hastanesinde başka bir hocaya

Eğitim araştırma hastanesi ne gidiyoruz internetten araştırdık yorumları okuyup oyle karar verdik İnşaAllah ameliyattada iyidir doktorumuz size de çok geçmiş olsun Allah şifa versin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…