Orta yaş bunalımı mı , hayata geç kalmışlık mi ?

36 orta yaş olur mu ben daha yeni yeni alıştım yaşamaya:)))
34 yaşında 5 yıllık aradan sonra döndüm işe..
2. Çocuğum olursa yine birakicam ve dönemeyeceğim muhtemelen..
Çocuklar büyümüş maddi kaygıda yok sanırım bence illaki bir yerde başlarsınız ama sizi memnun eder mi orasını yaşayarak göreceksiniz.. umutsuz olmayın bence..

Ahlaksizca ve rezilce olan tek şey seçtiğiniz kelimeler.
Utanilcak bir durum değil. Normal standart personel/ pozisyon uyumu. Genelde her iş görüşmesinde bu tür faktörlere dikkat edilir.
Cinsiyet ayrimi değil. Tam tersine. Kadin manager secmeye aşırı özen gösteririm ve kadinlari yüksek pozisyonlara yerleştirmek icin baya caba sarf ediyorum.
sadece uzun yillar süren projelere genç (tecrübesiz) ve aile planlari kapanmamış (işe girdikden sonra, 3 yil cocuk izinine cikan) kadinlari yerleştirmiyorum. Sorumlu olduğum bölüm ve projelerin agirligi bunu gerektiriyor.
Kısa süreli projelerde genc kadinlara yer vermeye çalışıyorum.
Unutmadan, kendimde bekar ve genc bir kadinim :)
Yazdiklari galiba baya baya yanlış anladiniz. Neyse... olur bazen

Sizi işe kim aldı peki, siz evli mi doğduğunuz?

Yaptığınız şey suç hanımefendi savunulacak yeri yok. Tüm suçlar da ahlaksızlıktır. Suçu ne şekilde işlediğinizi gelip buraya utanmadan sıkılmadan yazmışsınız bir de pes!

Yaptığınız şey suç hanımefendi savunulacak yeri yok. Tüm suçlar da ahlaksızlıktır. Suçu ne şekilde işlediğinizi gelip buraya utanmadan sıkılmadan yazmışsınız bir de pes!

Ciiiks... evli doğmadım. Evli hâlâ değilim. Seneye kismetse :)
Bende her yeni mezun gibi stajer olarak başladım.
Olmasi gerektiği gibi kisa süreli projelerde yer aldim.
Hukukcu olarak kanunlara hakimim.

Bence yaşadığınız yerin işkur una bir basvurun derim yada internetten bulunduğunuz yerdeki iş ilanlarına bir bakın başvuru yapın bu işler nasip kısmet işi.oda olmazsa yine bulunduğunuz yerin semt merkezlerine bir bakın oralarda takı ve el sanatları kursları olabilir birde halk eğitim merklerinden meslek edindirme kursları oluyor kendinize uygun birşey bulursanız onlarada yonelebilirsiniz.hayırlı günler.

Unutmadan... evli veya bekar konusuna niye takıldınız ve nerenizden cikardiniz? Hicbir mesajimda evli veya bekar ayrimi yapmadim. Aile planlamasi kapanmış bir kadinin evli olmasi gerekli degildir. Benim yaşadığım ülkede çoğu bekar ama çocuklu kadinlar.
Neyse.

Muhasebe , malum sürekli takip istiyor , çoğu şey değişti.Her şeyi unutmuş birini neden iş alsınlar.
Bir meslek kursuna tekrar muhasebe Alanında iş bulabilirsiniz hem de kolaylıkla . Madem içinizde çalışma isteği var yaparsınız emin olun .

Değil dimi :) Hep yaş 35 yolun yarısı diye kazınmış aklımıza .
değil tabi, ben gelmişim 32'me ve daha istediğim şeylere yakın bile değilim. Daha çoook yolunuz var, çalışmak istiyorsanız başvurulara başlayın bence.

Durduk yere cinlendim yine yazacagim yorumu yazamadim.

Sevgili konu sahibesi, bence bir yerden baslayin. Yasiniz genc, paslanmissaniz bile max 2 ayda acilirsiniz.

Orta yas bunalimi degil ama cocuklar da buyuyunce evde otur otur baymissiniz, durum bu :) Sonsuza kadar evde oturacak haliniz yok bence de, ucundan tutun gerisi gelir.

Unutmadan... evli veya bekar konusuna niye takıldınız ve nerenizden cikardiniz? Hicbir mesajimda evli veya bekar ayrimi yapmadim. Aile planlamasi kapanmış bir kadinin evli olmasi gerekli degildir. Benim yaşadığım ülkede çoğu bekar ama çocuklu kadinlar.
Neyse.
aile planlamasının kapanıp kapanmadığını menopoza göre mi belirliyorsunuz? Annem misal 43'ünde doğuran bir kadın, her zaman bir ihtimal var yani.

aile planlamasının kapanıp kapanmadığını menopoza göre mi belirliyorsunuz? Annem misal 43'ünde doğuran bir kadın, her zaman bir ihtimal var yani.

Bu konu baya yanlış anlaşıldı. 5 veya 7 yıllık 20milyon Euro değerinde proje planlarken mecbur secdigim insanin CVsine dikkat ediyorum. Bu faktörler arasinda yaşı ve aile planlamasi ön planda.
Misal verim: 33 yaşında, 2 cocuk sahibi bir kadin benim projem icin daha iyi bir secim olur. Kisa sirali projelerde genc kadinlara öncelik veririm. O projelerin gideri zaten fazla yüksek değildir.
Personal planlamasinda fazla risk altina girmek iyin değildir. Karma bir grup oluşturmak proje icin en sagliklisidir.
Tabiki bir kadin 3,5,9 çocuk doğurabilir. Benim yaşadığım ülkede ortalama cocuk sayisi 1,4 olduğu için iki cocuklu bir kadinin işe girdikden 6 ay sonra hamile kalma ihtimali baya düşük.

Aslinda yaşınız hic sorun değil. Tam tersi.
Ben yönettiğim projelerde manager bakarken 2. Takıldıgım nokta aile planlamasi.
Siz çöpsüz üzümsünüz. Aile planlamasi kapanmış ve cocuklar düzene girmiş.
Bu hatayi 2 kere yapdım çünkü. Genc ve cocuksuz kadinlari iş görüşmesine cağirmiyorum bile.
cagirmayin aferin size

mutluluk ınsanın birseylere baglı oldugu surece kımsenın mutlu olacagını dusunmuyorum.o mutluluk yasam sevinci içinizde yoks ıse girsenızde devam edecek..burd yuzlerce calısan bayanların sikayetlerı ortada .hayat bu sikayet ettıkce konular degişir mutsuzluk degişmez.once saglıgınıza sukredın...bulundunuz ımkanların tadını cıkarın daha guzelleri gelsin..

O değil de 36 orta yaş mı:sinirli:
Ya yok canim bende 37 yim yani orta yas ta deyiliz ya daha dur cnm naptin konu sahibi.bir 45 olalim ozaman orta yasa geliriz varsa omrumuz.vallahi hayattan en fazla zevk aldigim yillar ozguven tavan yapiyor benmi anormalim bilemedim...:halay::halay:

Muhasebe , malum sürekli takip istiyor , çoğu şey değişti.Her şeyi unutmuş birini neden iş alsınlar.
Pekala da alırlar, sizinle aynı meslekten bir akrabam evlenince işini bırakmış ve tam 19 yıl mesleğinden ayrı kalmıştı, 39 yaşında yeniden mesleğine döndü ve birkaç ayda eski performansına kavuştu, bu arada yetmedi üniversitelilere çıkan aftan yararlandı, üniversiteyi bitirdi, 2. üniversiteye de gitti, şimdi harıl harıl çalışıyor.
İçinizde istek ve azim varsa olmaz diye birşey yok, herşey olur, biraz cesaret.

Bu son yazdiginiz cumle hem cok ahlaksızca ve rezilce, hem de çoğu ulkede suç. Utanmadan acikca yazmissiniz. Çağırmadığınız insanların verilmiş sadakası varmış şöyle ayrımcı bir işyerinde kimse çalışmak istemez. Bir de bunun diğer tarafı var, bugün siz işyerinde cinsiyet ayrımını desteklerseniz, yarın öbür gün ayrımcılığa uğradığınızda eee kardeş sen de ayrımcılığa bir tuğla koydun demezler mi? Derler. Bari kadınlar işyerinde ayrımcılık yapmasın.
Seksist yaklaşıyor her konuya. Cahil Bilge.
Hiç bir yorumundan haz etmiyorum, şaşırtmadı.
Bir de peşinden gideni çok, üzücü. Çoğunluğun onu desteklemesi hakikaten iç karartıcı.

Back
X