Bende ayni senin gibi sen kendine ne yaptin diye agladim durdum ucuncu gun evet gercekten zorEvet sizinle bu konuyu da konuşmuştuk ama karakter diyelimAçıkçası 1 gecem çok zor geçti psikoloğa gitmeyi bile düşündüm ablamla da paylaştım çünkü gözüm neredeyse kapanmak üzereydi ve boynumda boru gibi bir şişlik ve morarma vardı ve giderek artıyordu hoca gözümün kapanabileceğini ama bu sürecinde normal olduğunu mutlaka geçeceğini söylemişti ve öyle de oldu ameliyatımın 3. Günüydü ve ne yaptım ben dedim… o gece o kadar pişman oldum ki… eğer o gece yorum yazsa idim sanırım asla böyle bir şeye kalkışmayın yazardım
Ama şuan pişman değilim ama tekrar yaptırırmıyım
(Sanırım hayır) çünkü süreç gerçekten zorlu, tabi bazı insanlar süreci önemsemeyip sonuca odaklanabilirler bu belki de en doğru olanı ama ben o psikolojiyi bir daha yaşamak istemem açıkçası. Umarım sürecin sonunda revizyona hiç bir zaman ihtiyaç duymam.
Piskolojik destek olarak hep esim yanimda oldu.
Bende pisman degilim. Bunlari yasayacaksin ama en sonunda boyle bir yuzun olacak deseler yine olurdum

Evet hanimlar sonuca odaklanmak en dogrusu ve moralinizi yuksek tutun ki cabuk iyilesin
Bu arada benim konum baska yerde tam yuz germe yaptim diye konu acmistim eger yazmak istersen oraya yaz ki herkes tek sayfada okusun yorulmasin