- 15 Şubat 2013
- 25.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 99.954
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özür dileyesim yok suan. S..ktr git aldıgım yemekte zehir zıkkım olsun demesine gerek yoktu. Neyse anladım birdaha da karısmam ona zaten laftan anlayan biri değil cocukkende böleydi. Herkesin bir karakteri var.
Sizin erkek arkadaşınız var mıArkadasım cocugu tanımıyor bile.. Ona atma sebebim de suydu hani.ben öküz ve ruhsuz musum ya bakalım bakkaları ne düşünüyor böle bi hediye için diyip atmıştım baska bir.niyet yoktu.
O haklı zaten.Makara yapıyorduk sevgilisini sanki aramıza alıp ordan oraya sürükledik aşağışadık ne var bunda en yakınım kızkardesimle böle şakalaşmalar yapamıcaksam oho yani.. Onu haklı bulmak da bir ironi
Bence hediyeler çok komik ve çocuksu. İlerde kardeşin de buna güler. Ayrıca hepimiz komik bulduğumuz şeyleri en yakınlarımizla paylaşıp geyik yapmıyor muyuz? Önemli bir mevzu değil o kadar da. Zaten kız 19 yaşında. Şimdi aşkını inanılmaz uçlarda yaşar bir o kadar da çabuk bitirir ve unutur. Hediyelerin ona göre bugün manevi değeri olabilir ama emin olun yakında çöpe giderler.Kardeşim 19 yasında ben 23. Erkek arkadası buna hediyeler almıs bebeklerinden beri ayrı gecen yıllar için işte mesela 2. Yaş için emzik 7. Yaş için abaküs gibi küçük küçük parçalar. Bende saçma buldum bunlar ne işe yarayacak şimdi dedim neyse işte bu bana öküzsün senin gibi kız mı olur filan dedi. Acıkcası ortada birşey yok her zamanki kızkardesleirn birbirine takılması gibi bi durumdu yani arkadaşıma attım bn hediyelerin fotosunu o da cocuk zeka olarak geri mi dedi neyse böle.makara yaptık aslında. Kardeşim baya sinirlendi kızdı filan hadi normal kızarsın anlarım bağırırsın onuda anlarım sinir krizi gecirdi resmen basbasbagırarak ağlamalar onun sevdiği sey hakkında yprum yapmısım yok bilmem ne.. Sizce normal mi bu sekil tepki vermesi ben sakin kaldım anlam da veremedim bu kadar büyütecek ne var allah askına. Ve kardeşim hep böyle aileye düşkün değil ne zaman sevgilisi olsa ilah gibi tapıyor ona sahipleniyor bize karsı da hep böyle koruyor birşey olsun olmasın.. Cidden şaşırdım kapıyı carpıp gitti manyak. Bide üstüne eve gelirken dısardan yemek istemiştim zehir zıkkım olsun dedi. Cocuk gibi cidden anlam veremiyorum
Kardeşinizin sevgilisinin aldığı hediye sizi hiç ilgilendirmez dalga geçmeye hakkınız yok. Arkadaşınızı ise hiç mi hiç ilgilendirmez kendisi dış kapının dış mandalı oluyor bu durumda çünkü. Hangi hakla aşağıladığını da anlamadım bence kardeşiniz haklıKardeşim 19 yasında ben 23. Erkek arkadası buna hediyeler almıs bebeklerinden beri ayrı gecen yıllar için işte mesela 2. Yaş için emzik 7. Yaş için abaküs gibi küçük küçük parçalar. Bende saçma buldum bunlar ne işe yarayacak şimdi dedim neyse işte bu bana öküzsün senin gibi kız mı olur filan dedi. Acıkcası ortada birşey yok her zamanki kızkardesleirn birbirine takılması gibi bi durumdu yani arkadaşıma attım bn hediyelerin fotosunu o da cocuk zeka olarak geri mi dedi neyse böle.makara yaptık aslında. Kardeşim baya sinirlendi kızdı filan hadi normal kızarsın anlarım bağırırsın onuda anlarım sinir krizi gecirdi resmen basbasbagırarak ağlamalar onun sevdiği sey hakkında yprum yapmısım yok bilmem ne.. Sizce normal mi bu sekil tepki vermesi ben sakin kaldım anlam da veremedim bu kadar büyütecek ne var allah askına. Ve kardeşim hep böyle aileye düşkün değil ne zaman sevgilisi olsa ilah gibi tapıyor ona sahipleniyor bize karsı da hep böyle koruyor birşey olsun olmasın.. Cidden şaşırdım kapıyı carpıp gitti manyak. Bide üstüne eve gelirken dısardan yemek istemiştim zehir zıkkım olsun dedi. Cocuk gibi cidden anlam veremiyorum
en yakınım kizkardesim demişsiniz de bariz aşağılamışsınız. Ayrıca siz en yakın arkadaşınızı başka biriyle bir olup dalga konusu yapar misiniz?Makara yapıyorduk sevgilisini sanki aramıza alıp ordan oraya sürükledik aşağışadık ne var bunda en yakınım kızkardesimle böle şakalaşmalar yapamıcaksam oho yani.. Onu haklı bulmak da bir ironi