- 27 Ağustos 2014
- 123
- 27
- 38
- Konu Sahibi alonedarkk
-
Anladım. O halde arada kalmaya devam ,maalesef gelme diyemezsiniz.soyle soyleyeyım annemlerde kalıyorm bı aydır kucuk olan gelıp bazen burda kalıyoorr kardesımle aralarıı yok peekk
Eğer annenlerde kalıyorsan ve kardeşin küçük kaynının gelmesini istemiyorsa gelmemeli. Nihayetinde orası kardeşinin evi ve bunu istemeye hakkı var. Sen ne kadar vicdanlı olursan ol senin olmayan bir evde bir de yanında misafir getiremezsin hem de yatılı. Bence en kısa zamanda konuş kaynınla.
bende tam bunu dıyorum ıste ne demelym nasıl konusmalıyım karar veremedım canm
esım kucuk kardesımın , kaynımın annemlere gelmesını ıstemedını bılmıyoreşinizin tavrı ne? sonuçta kardeşlerini, durumu o da biliyor.
canım senin annenlerin evinde kalma sürecin geçici mi yoksa artık hep orada mı kalacaksın? seninle beraber kayınların da annenlerin evine gelebiliyorlarsa gerçekten ortada büyük bir sahipsizlik var, eğer saygıda kusur etmiyorlarsa size çok yük olmuyorlarsa gelsinler derim, eminim onlar da istemezlerdi bu duruma düşmeyi.büyük bir iyilik yapmış olursun onlara surat etmezsen ve bakarsan.mükafatını alırsın inşallah hem bu dünyada hem ahirette
esım kucuk kardesımın , kaynımın annemlere gelmesını ıstemedını bılmıyor
Neden dolayi kalmaya geliyor ?
bılmıyorum kı soruyorm sevmıyorum dıyor haklısınız tabıykı esımle konusmk dha ıyı olur onceE vicdan yükünü sadece siz taşımayın o zaman, ima edin güzel bir dille, genç oldu o da kendi kardeşinin rahatsızlık verdiğini düşünmesi hoş olmaz ama kardeşlerinin de bir şekilde hayata hazırlanması gerek. Bu arada kardeşinizin istememe sebebi belli mi?
kaynın senın annende nıye kalıyor seninle..
sepet gıbı yanında mı taşıyacaksın,koca çocuğu sürekli,Allah allaah!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?