Ortada olmayan eltiyi istememekte ne demek?

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Gerçekten böyle insanlar var mı ya? Tanıdığım bir kadının oğlu onun üst katında oturuyor altındada kendi kayınvalidesi.İlerisi için kayınvalidesi vefat ettiğinde alt kata geçip diğer oğlunu orta katta oturtmayı düşünüyormuş.Ama gelini bu düşünceyi beğenmeyip ya o beni öldürür yada ben onu demiş.(ortada herhangi bir gelin adayı bile yok)Bende eşimin ailesinin evinde oturuyorum.Alt katım kirada ama komşumu bile seçemedim çevremizden birini istemediler.Bu söz hakkını kim nerden nasıl bulabiliyor anlamadım.O gelinin evini kayınvalidesigil yaptı.Oğulları evlenmeden önce işe girmişti bir yardımı olamaz bundan dolayı hakkı var diyeceklere cevap olsun.Hiç tanık oldunuz mu böyle bir duruma?

Gerçekten böyle insanlar var mı ya? Tanıdığım bir kadının oğlu onun üst katında oturuyor altındada kendi kayınvalidesi.İlerisi için kayınvalidesi vefat ettiğinde alt kata geçip diğer oğlunu orta katta oturtmayı düşünüyormuş.Ama gelini bu düşünceyi beğenmeyip ya o beni öldürür yada ben onu demiş.(ortada herhangi bir gelin adayı bile yok)Bende eşimin ailesinin evinde oturuyorum.Alt katım kirada ama komşumu bile seçemedim çevremizden birini istemediler.Bu söz hakkını kim nerden nasıl bulabiliyor anlamadım.O gelinin evini kayınvalidesigil yaptı.Oğulları evlenmeden önce işe girmişti bir yardımı olamaz bundan dolayı hakkı var diyeceklere cevap olsun.Hiç tanık oldunuz mu böyle bir duruma?
Kadın kendini biliyor demekki artik nekadar kıskanç, anlaşilmaz biriyse eltiyle yapıcağını düşünüyor

Derdiniz mi yok konu nedir sizi ne ilgilendirir ?

Ama gelini bu düşünceyi beğenmeyip ya o beni öldürür yada ben onu demiş
Benim anlamadığım bu kvnin düşüncesi
E peki olmayan eltinin suçu ne
Gitsin kv ile dövüşsün
Yemiyor demek ki
Ayrıca bu konuyu açan kv değil elti değil elti adayı değil
E o zaman kime ne 🤪

ama komşumu bile seçemedim çevremizden birini istemediler.Bu söz hakkını kim nerden nasıl bulabiliyor anlamadım.

Bu cümlelerinizin alt metninde ; sizin de ikamet etmekte oldugunuz kayınaile evinin üzerinde bir-çok haklarınız olduğunu ve fakat haklarınızın bir kısminın ya da tamamının elinizden alındığına vurgu yaptığınızı eminim başka arkadaşlar da fark ettmiştir...

Komşumu bile seçemedim* ifadesinin altına üstüne sağına soluna bakmaya gerek yok. Ilk bakışta göze çarpıyor zaten.

E tabi ben eski bir üye olarak sizin kayınailenizden beklentilerinizi de biliyorum.

Bu sebeple kimin ne hakki var , sorusunu sizin bize değil, bizim size sormamız gerekiyor.

Yani şahsen benimde eltim olsa sevmezdim ve ya yakın oturmak istemezdim ama esasen eltiden kaynaklı değil bu yani kayın lar cok fena oluyor bence gorumceden beterler ben aynı sekilde kayinbaba nin da kayınvalideye göre daha fena olduğunu düşünüyorum ki kayinbabam da yok.

Cevremde gördüklerim hep böyle ..
Kayınlar yengesi için abisine,abi bu ne ne giymiş bu tayt ne giydirme. Yengemi ogun çarşıda gördüm ne işi var onun orda. Yenge nereye gidiyorsun orda yürüme gel ben seni bırakırım Ay tam bir kayın ağzı ve dedikodusu ve fitnesi hic sevmem ondan o kıza hak verdim tabi istemez elti kayın vs de bu konuda sen neye gıcık oldun ki canım..

Tanıdığınız kadın maşallah kayinvalideyi yaşarken öldürmüş ...evini kafasında değiştirmiş...oğlunu evlendirmis...yeni gelinine ev dizmiş!! Gelini de onunla yarismis ; olmayan elti ile kavga-kusluk çıkarmış.Ne gelin ne de kayınvalide "yarına cikmayanin onlar olabileceğini " düşün(e)memiş . Eski konularınız hatırlıyorum ...siz çok zeki bir kadinsiniz ..sadece enerjinizi çok yanlış konulara harcıyorsunuz..bu sizin olmak istediğiniz kisiye ulaşmanıza engel olur..bazı şeyleri görmeyin -duymayin

Bu söz hakkını kim nerden nasıl bulabiliyor anlamadım.

Eşi ve kayın ailesi böyle bir ortam sunmuş demek ki. Sizi neden ilgilendiriyor ki?

Sanırım siz kayın ailenizden beklentilerinize erişememişsiniz diye içerlermişsiniz biraz. Kalbinizi kırmamak için başka bir kelime kullanmıyor, “içerleme” diyorum.

Komsumu bile secemedim nedir yahu? 😁
Normalde secilebiliyor mu da siz secemediniz?
Misal begenmedigimiz adama “sen gelme ulan alt katima”diyebiliyor muyuz? 😆
Valla Allah da sizi guldursun
öyle bir şansım olsa ben üst katım için kullanırdım şahsen 🤓

Yalnız bu uygulama amerika da varmış çok zengin muhitlerde

Back
X