Ortada olmayan eltiyi istememekte ne demek?

Gerçekten böyle insanlar var mı ya? Tanıdığım bir kadının oğlu onun üst katında oturuyor altındada kendi kayınvalidesi.İlerisi için kayınvalidesi vefat ettiğinde alt kata geçip diğer oğlunu orta katta oturtmayı düşünüyormuş.Ama gelini bu düşünceyi beğenmeyip ya o beni öldürür yada ben onu demiş.(ortada herhangi bir gelin adayı bile yok)Bende eşimin ailesinin evinde oturuyorum.Alt katım kirada ama komşumu bile seçemedim çevremizden birini istemediler.Bu söz hakkını kim nerden nasıl bulabiliyor anlamadım.O gelinin evini kayınvalidesigil yaptı.Oğulları evlenmeden önce işe girmişti bir yardımı olamaz bundan dolayı hakkı var diyeceklere cevap olsun.Hiç tanık oldunuz mu böyle bir duruma?
Emaaan elalemin derdi purppp :lülülü: gecenin 3ünde beni niye gersin ne turp yiyolarsa yesinler 😄😄😄

Olmayan eltinin allah yardımcısı olsun😂

Karantinada canınız mı sıkıldı ne alala böyle nir konu anlamadım. Kaldı ki benim eltim yok olacağını da sanmıyorum ama olursa da bilemiyorum evim ayrı yolum sapa iller farklı olacak beni pek bağlamaz.
Amma laf söz kıskançlık yaparsa canını fena sıkarım

Başkalarının ne yaşadığını hangi reaksiyonu neden verdiğini bilemeyiz. Belki tanık olduğu bazı durumlar kadının aklına böyle bir elti korkusu yerleştirdi. . Ya da bambaşka bir anlaşmazlık var aralarında böyle yansıdı.
içinde olmadığımız hayatları anlamak zor bence.

Back
X