- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.938
- 598
Samimi olmak arasında fark var belki konu sahibi, işveren konumuna uygun olmayan bir tavra bürünmüştür.Sekreterle samimi olmak insanı aşağı mı çekiyormuş?
Kesinlikle öyle olduSamimi olmak arasında fark var belki konu sahibi, işveren konumuna uygun olmayan bir tavra bürünmüştür.
Ben de bundan memnun oldum ve haklısınız,duygularımı kontrol etmeye çalışıyorumBu tavsiyeleri verecek kadar etrafınızda size değer veren insanlar varsa helal olsun. Duygularımızı zirvede yaşamak sadece aşağı çekiyor. Aksini görmedim daha.
Kendimle ilgili algımı özetliyor sanırım :/Nickiniz mesela: Neden *az biri* ?
Hayır alakası yok. Orada olan sekreter değil de gene avukat birisi olsaydı bence gene aynısını söylerlerdi çünkü yalnızca 3 aylık çalışanı gidiyor diye ağlamış, sarılmış konu sahibi.Sekreteri resmen aşağılamış berbat bir konuşma olmuş.
Kesinlikle kimsenin sekreter aşağıladığı yok. Ağladığımı görünce ortağım da gülmüştüHayır alakası yok. Orada olan sekreter değil de gene avukat birisi olsaydı bence gene aynısını söylerlerdi çünkü yalnızca 3 aylık çalışanı gidiyor diye ağlamış, sarılmış konu sahibi.
Benim mesleğimde sekreterlik ve genel müdürüm bana 3 ay sonra çıkıyorum diye sarılsaydı ağlasaydı çok komik bulurdum ben.
Profesyonellikten uzak diyorsunuzSamimi olmak arasında fark var belki konu sahibi, işveren konumuna uygun olmayan bir tavra bürünmüştür.
Müdehale etme gereği duydu ama haklınız bir yerde, söyletmeye bile gerek olmamalıydı.Bir kere ortaginiz dahi olsa, birisinin sizi karsiniza alip bunlari soyleyebilmesi bile abes bence. Yasiniz kac bilmiyorum ama en fazla staj donemi dinlenir bu nasihatler. Bir durusunuz olsun hatta herkese karsi derim.
Atomumu parcalıyonuz ofıste ne bu kıbır?Sekrterle samımı olma ne alaka ya ne tıksınc ınsanlar var.Sanırsın kendı Pars Savcım gfkjgfjfgEski konuları bilmeyen icin söylüyorum beni çok sevdiğini söyleyip ilişki ciddiye bindikten sonra kıskançlık krizlerine girip bana sürekli bağırıp çağıran küfreden sevgilimi terkettim. İlk zaman yoğun acı çektim şimdi şimdi azaldı. Ardından sekreterim olarak işe aldığım eski teyzesi beklediği bir yer vardı değişik bir zamanlama ve ordan haber geldi oraya geçti,onunla da sarılıp helalleşerek vedalaştık. Tüm bunlar olurken ortağım ve çok sevdiğimiz bir büyüğümüzle (emekli bürokrat) yemek yedik. İkisi birden değişik bir konuşma yaptılar bana. “Artık kendinin farkına var,güzelsin sempatiksin kendini düzgün ifade ediyorsun, iyi bir eğitimin var senin yerinde olsak titretirdik girdiğimiz yeri..kendini sev,gücünü bir eline al. Sekreterle onla bunla çok samimi olmak hemen çok sevmek nedir,ölç biz sorgula. Kendine güven. aşamadığın bir eşik var onu bir aş. Gec orayı. Seni aşağı çeken kim olursa olsun hepsini at hayatından”
Samimi ve dostane bir konuşma oldu. Dışardan nasıl bir imajım varsa artık böyle şeyler söylediler.
Ben güçümü nerde kaybettim nasıl bulurum sınırlarımı nasıl çizerim kafam allak bullak..
Evet ,3 aydır yanında çalışıyor . Çalışan kişi sevgili teyzesi ayrılırken sarılıp ağlamalar vs fazla dram var .Profesyonellikten uzak diyorsunuz
Çok haklısınız. İnş bu istikrarla devam ederimÇok doğru söylemiş. Eski eski konunuza da aynısını yazdım, büro sahibi avukatsın madem bastığın yeri titretmelisinsaygısızlık yapan herkesi kesip attın madem aynen böyle devam
Kendimle ilgili algımı özetliyor sanırım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?