Sanırım mesleğim itibariyle (avukatım) ona ben de katılmıyorum ama belki 3 ayda samimi olma anlamındadır.Sekreterle samimi olmak insanı aşağı mı çekiyormuş?
İlişkiye büyük ümitlerle başladıysanız sonrasındaki hayal kırıklığı ile ruh halinizin ve davranışlarınızın değişmesi normal, grip bir insan normal olarak hapşırır burnu akar bu normaldir, eskisinden farklı hissetmeniz veya davranmanız da işte bu sebeple normal. Zamana bırakın kendinizi, zorlamayın iyiyseniz iyisiniz, kötüyseniz de kötü. Kötü hissettiğiniz anlar ömür boyu sürmeyecek bir süre sonra geçecek her şey bakın siz de demişsiniz ilk başlarda acı çektim şimdi azaldı diye. Ha bir de evet çalışanlar konusunda araya mesafe koymak her zaman iyidir sonra sizden yüz bulup her şeyi yapabilir söyleyebilirlerEski konuları bilmeyen icin söylüyorum beni çok sevdiğini söyleyip ilişki ciddiye bindikten sonra kıskançlık krizlerine girip bana sürekli bağırıp çağıran küfreden sevgilimi terkettim. İlk zaman yoğun acı çektim şimdi şimdi azaldı. Ardından sekreterim olarak işe aldığım eski teyzesi beklediği bir yer vardı değişik bir zamanlama ve ordan haber geldi oraya geçti,onunla da sarılıp helalleşerek vedalaştık. Tüm bunlar olurken ortağım ve çok sevdiğimiz bir büyüğümüzle (emekli bürokrat) yemek yedik. İkisi birden değişik bir konuşma yaptılar bana. “Artık kendinin farkına var,güzelsin sempatiksin kendini düzgün ifade ediyorsun, iyi bir eğitimin var senin yerinde olsak titretirdik girdiğimiz yeri..kendini sev,gücünü bir eline al. Sekreterle onla bunla çok samimi olmak hemen çok sevmek nedir,ölç biz sorgula. Kendine güven. aşamadığın bir eşik var onu bir aş. Gec orayı. Seni aşağı çeken kim olursa olsun hepsini at hayatından”
Samimi ve dostane bir konuşma oldu. Dışardan nasıl bir imajım varsa artık böyle şeyler söylediler.
Ben güçümü nerde kaybettim nasıl bulurum sınırlarımı nasıl çizerim kafam allak bullak..
Şunu demek istemiş ast üst olayını iyi ayarlayamıyorsun, otorite kurman lazım senin emrin altında olan insanlar üzerinde yoksa iyi niyetin suistimal edilir, üzülen sen olursun ....Eski konuları bilmeyen icin söylüyorum beni çok sevdiğini söyleyip ilişki ciddiye bindikten sonra kıskançlık krizlerine girip bana sürekli bağırıp çağıran küfreden sevgilimi terkettim. İlk zaman yoğun acı çektim şimdi şimdi azaldı. Ardından sekreterim olarak işe aldığım eski teyzesi beklediği bir yer vardı değişik bir zamanlama ve ordan haber geldi oraya geçti,onunla da sarılıp helalleşerek vedalaştık. Tüm bunlar olurken ortağım ve çok sevdiğimiz bir büyüğümüzle (emekli bürokrat) yemek yedik. İkisi birden değişik bir konuşma yaptılar bana. “Artık kendinin farkına var,güzelsin sempatiksin kendini düzgün ifade ediyorsun, iyi bir eğitimin var senin yerinde olsak titretirdik girdiğimiz yeri..kendini sev,gücünü bir eline al. Sekreterle onla bunla çok samimi olmak hemen çok sevmek nedir,ölç biz sorgula. Kendine güven. aşamadığın bir eşik var onu bir aş. Gec orayı. Seni aşağı çeken kim olursa olsun hepsini at hayatından”
Samimi ve dostane bir konuşma oldu. Dışardan nasıl bir imajım varsa artık böyle şeyler söylediler.
Ben güçümü nerde kaybettim nasıl bulurum sınırlarımı nasıl çizerim kafam allak bullak..
Halk diliyle, mütevazı olma gerçek zannederler demek istemiş. Çok da doğru söylemiş. Benim de 40 ondan sonra aklım başıma geldi ama karakter meselesi bu değiştirilemiyor.
aynı durumdayız. ben şu kanıya vardım önce zaman, zamanla farkındalığın oluşacak ve o bastırılmış karakterin gücü tekrar ortaya çıkacak. başını dik tut. eskiden onu tanımadan önce nasılsan ve avukat olmak için yola çıkarken nasılsan o hallerini hatırla amacını hatırla ona göre adımlarını at. ve kimseye güvenme sırrını verme. bu yolda bir süre daha acı çekeceksin ama güçlü çıkacaksın. ışığını kaybetme.Eski konuları bilmeyen icin söylüyorum beni çok sevdiğini söyleyip ilişki ciddiye bindikten sonra kıskançlık krizlerine girip bana sürekli bağırıp çağıran küfreden sevgilimi terkettim. İlk zaman yoğun acı çektim şimdi şimdi azaldı. Ardından sekreterim olarak işe aldığım eski teyzesi beklediği bir yer vardı değişik bir zamanlama ve ordan haber geldi oraya geçti,onunla da sarılıp helalleşerek vedalaştık. Tüm bunlar olurken ortağım ve çok sevdiğimiz bir büyüğümüzle (emekli bürokrat) yemek yedik. İkisi birden değişik bir konuşma yaptılar bana. “Artık kendinin farkına var,güzelsin sempatiksin kendini düzgün ifade ediyorsun, iyi bir eğitimin var senin yerinde olsak titretirdik girdiğimiz yeri..kendini sev,gücünü bir eline al. Sekreterle onla bunla çok samimi olmak hemen çok sevmek nedir,ölç biz sorgula. Kendine güven. aşamadığın bir eşik var onu bir aş. Gec orayı. Seni aşağı çeken kim olursa olsun hepsini at hayatından”
Sizinle benzer olaylar yaşamıştık değil mi, ikimiz icin de bundan sonraki günler güzel olur inşaynı durumdayız. ben şu kanıya vardım önce zaman, zamanla farkındalığın oluşacak ve o bastırılmış karakterin gücü tekrar ortaya çıkacak. başını dik tut. eskiden onu tanımadan önce nasılsan ve avukat olmak için yola çıkarken nasılsan o hallerini hatırla amacını hatırla ona göre adımlarını at. ve kimseye güvenme sırrını verme. bu yolda bir süre daha acı çekeceksin ama güçlü çıkacaksın. ışığını kaybetme.
evet bende öyle umuyorum.Sizinle benzer olaylar yaşamıştık değil mi, ikimiz icin de bundan sonraki günler güzel olur inş
Sarılıp ağlayarak ,gözyaşları içinde ayrılmak çok normal değil ya, o konuda uyarmislar bence.Sekreterle samimi olmak insanı aşağı mı çekiyormuş?
Ne güzel yazmışsınız çok teşekkür ediyorum. Terapi alıyorum sadece biraz ağır ilerliyoruzYanlış mı hatırlıyorum diye konularınıza tekrar baktım; yanılmamışım. Sizin eski sekreterinizle ilgilide bir konunuz vardı. Açtığınız konulara bakınca personelinizle, müvekkilinizle, eski sevgilinizle hep insan ilişkilerinde kendinizi ezdiren bir tavrınız var. İkili ilişkilerde saygılı olmak ile ezilerek alttan almak ve gereksiz samimiyet kurmak farklı şeyler. Özellikle bir hukuk bürosunda avukat sekreteri ile gereksiz bir samimiyet kuramaz, saygılı davranması yeterlidir. Zira yapılan iş gereği gereksiz samimiyet.her zaman başa iş açar. Mesafeli bir şekilde karşındaki insanı ezmeden nezaket kutallarına uyarak ancak patron olduğunuzu unutmadan ve bunu karşı tatafa hissettirerek davranmak bizim iş için zorunludur. Müvekkiller daha kendi personelinin bile çekinip saygı duymadığı, işini yaptıramayan bir avukata güvenip dosya teslim etmez. Bakın size bir meslek büyüğünüz olarak söylüyorum insani ilişkilerde bence profesyonel destek almalısınız. Zira bu tavrınız uzun vadede iş ilişkinize ve saygınlığınıza ciddi zarar verir. Ben sizin tavırlarınızda hep bir sevilme ve karşı tarafça onaylanma isteğinden kaynaklı hep bir gereksiz alttan alma ve kendinden taviz verme görüyorum. Bu kadar konu açtığınıza göre bu sorunu tek başına aşamayacağınızda aşikar. Bu nedenle bence bu alanda bir uzmandan yardım alıp; bu dürtülerinizi tetikleyen bilinçaltınızı iyileştirmeniz gerektiğini düşünüyorum. Zira siz kendinize değer vermez ve size yapılan yanlışlara gerekli reaksiyonu göstermezseniz, ikili ilişkilerde çok zor durumlarda kalırsınız. Daha üç ay önce işe giren kadın sizi ortada bırakıp kafasına göre daha iyi yer bulunca işi bırakmış, sizin arkasından bir su dökmediğiniz kalmış. Bu minnoş kalbinizle bizim meslekteki ve hayattaki çakallar çok üzer sizi haberiniz olsun.
Evet sadece 3 ay :/Sarılıp ağlayarak ,gözyaşları içinde ayrılmak çok normal değil ya, o konuda uyarmislar bence.
Ekleme; Nisan başında başka sekreteri varmıs. Yani gözyaşlarıyla zor ayrıldığı sekreteri taş çatlasın üç aydır onlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?