Ortağımızın ailesi

NickimTam13Harf

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
10.610
6.974
248
Arkadaşlar merhaba. Eşim 2 yıl kadar evvel arkadaşıyla iş kurdu. Ortağımızın ailesi kalabalık bi aile, gelin kaynana görümce vs bir apartmanda yaşıyorlar. Evlerimiz de yakın.
Sorun şu ki ben onlardan pek hazetmiyorum, samimi olmak görüşmek taraftarı değilim. Bana misafirliğe geldiklerinde cümbür cemaat görümce çocuklarına varana kadar geliyorlar, üstelik çatkapı habersiz... Muhabbet edemiyorum sıkılıyorum falan bir aradayken. Gönül koymasınlar diye de ara sıra ben onlara gidiyorum. Yine de söyleniyorlar hiç gelmiyorsun falan diye. Bugün de bişey için benden yardım istediler, o anda müsait değildim çıkıp onlara gidecek durumda değildim. İzah ettiğim halde, yarın gelsem olur mu dediğim halde tavırlı bir şekilde iyi akşamlar dileyip kapattılar teli.

Kısacası ben görüşmek yüzgöz olmak istemiyorum mesafeli duruyorum, illa da iş ortağıyız diye görüşmeye mecbur muyum siz olsanız ne yaparsınız fikrinizi almak istiyorum

Eşin ne diyor bu konuya cok yuzgoz olma cnm bosver tavır yapsınlar bir iki takmazlar onlarda anlar seni akraba degilsin bişey degilsin ne münasebet seni bu kadar sıkıyorlar

Gorusmeyin ,sonucta esleriniz is ortagi ,onlar gorussun isiniz duz gitsiun yeter ,onlar kalabalik siz bi kisisiniz ne devamli gidip geleceklee

Eşleriniz iş ortağı diye hanımlar da ev ortağı olacak değil. Koyun mesafeyi bitti gitti. Hiç sevmem şöyle insanları

Gorusmeyin ,sonucta esleriniz is ortagi ,onlar gorussun isiniz duz gitsiun yeter ,onlar kalabalik siz bi kisisiniz ne devamli gidip geleceklee

Ben de öyle olsun istiyorum bizim görüşmemize samimi olmamıza gerek yok. Eşim bu konuda zaten bişey demiyor sevmediğimi biliyor onları. Sıkıntım karşı tarafın tavırları. Bize geleceklerini zili çalana kadar haber bile vermiyorlar

Arkadaşlar merhaba. Eşim 2 yıl kadar evvel arkadaşıyla iş kurdu. Ortağımızın ailesi kalabalık bi aile, gelin kaynana görümce vs bir apartmanda yaşıyorlar. Evlerimiz de yakın.
Sorun şu ki ben onlardan pek hazetmiyorum, samimi olmak görüşmek taraftarı değilim. Bana misafirliğe geldiklerinde cümbür cemaat görümce çocuklarına varana kadar geliyorlar, üstelik çatkapı habersiz... Muhabbet edemiyorum sıkılıyorum falan bir aradayken. Gönül koymasınlar diye de ara sıra ben onlara gidiyorum. Yine de söyleniyorlar hiç gelmiyorsun falan diye. Bugün de bişey için benden yardım istediler, o anda müsait değildim çıkıp onlara gidecek durumda değildim. İzah ettiğim halde, yarın gelsem olur mu dediğim halde tavırlı bir şekilde iyi akşamlar dileyip kapattılar teli.

Kısacası ben görüşmek yüzgöz olmak istemiyorum mesafeli duruyorum, illa da iş ortağıyız diye görüşmeye mecbur muyum siz olsanız ne yaparsınız fikrinizi almak istiyorum
gayet basarılı bır tutum içindesınız.
yalnız dıkkat edın bu tutumu devam ettırmenız lazım.
kadınlar : işi de erkeklerın arasını bıle bozar valla...

Ben de öyle olsun istiyorum bizim görüşmemize samimi olmamıza gerek yok. Eşim bu konuda zaten bişey demiyor sevmediğimi biliyor onları. Sıkıntım karşı tarafın tavırları. Bize geleceklerini zili çalana kadar haber bile vermiyorlar
Acmayin kapiyi ,goruntulu diyafon taktirin ,
Bugun musait degilim ,disari cikiyordum diyip alin montunuzu cikin ,
Siz yabanci degilsiniz diyin

Acmayin kapiyi ,goruntulu diyafon taktirin ,
Bugun musait degilim ,disari cikiyordum diyip alin montunuzu cikin ,
Siz yabanci degilsiniz diyin

Tam evden çıkmaya hazırlanırken ortağın karısı geldi . Söyledim işim var çıkıcam arkadaşımla buluşcaz diye. Ben de gelcem diye peşime takıldı. Yani işim var demek de çözüm olmuyor

Aile apartmanından sıkılmış hatun senle takılmak istiyor aman bırak hazır bu duruma gelmişken tutarlılığını bozma.

ya sizin de kendinize göre işiniz olur gücünüz olur her zaman onlar dedi diye hazırda bekler durumda olamazsınız ya ..öyle hemen küsmece darılmaca tavır koyma da neymiş..
bence siz alınıyorsunuz güceniyorsunuz ama benim de kendime göre bir hayatım var her zaman da müsait olmayabilirim çocuk gibi tavırlı davranmak da ne de bunu belirt bence canım..
öyle yüz buldukça da saygıyı kaybeder duruma gelir boşver sınır her zaman iyi kafa dengi olsalar o başka olurdu

Ortak işlerde aileler arasında hep tatlı bir mesafe olmalı. Mesela çat kapı geldim olmamalı bence tavrını gayet güzel. Çünkü eşler arasında mutlaka sen onu nasıl aldın ben alamadım gibi muhabbetler olacaktır. Eslerinizede yansır bu olay zamanla.

Ortak işlerde aileler arasında hep tatlı bir mesafe olmalı. Mesela çat kapı geldim olmamalı bence tavrını gayet güzel. Çünkü eşler arasında mutlaka sen onu nasıl aldın ben alamadım gibi muhabbetler olacaktır. Eslerinizede yansır bu olay zamanla.

Evet daha evvel başkaca bi sebepten ötürü bi problem yaşadık karşı tarafın eşiyle. O günden sonra mesafeyi koydum çünkü iş ortamına yansıdı bu durum

Görüşmeyin canım .. vıç vıç ilişkiler iyi sonuçla bitmez eşleriniz ortak olabilir ama bu durum sizi bağlamaz haz etmediğiniz insanlarla ne diye görüşesiniz

Eşimin fakulteden arkadaşıyla, benim çocukluk arkadaşım evlendi ama cocuklukta kalmis bir arkadasti, samimi degildik. Ve biz eşimle onların düğününde tanıştık. Yillaar sonra eşim ve o fakulteden arkadaşı ortak ofis kurdu. Ve ben eşiyle herhalde senede bir kere falan görüşüyorum. Eşiniz ortak oldu diye siz de olmak zorunda degilsiniz bence.
Eşimin eski is yerindeki arkadaslariyla da herkes çok yakin oturuyordu ve gorusuyordu, duzenli gun yapiyorlardi, hic bir zaman katilmadim. Bence cok gereksiz

Eşimin fakulteden arkadaşıyla, benim çocukluk arkadaşım evlendi ama cocuklukta kalmis bir arkadasti, samimi degildik. Ve biz eşimle onların düğününde tanıştık. Yillaar sonra eşim ve o fakulteden arkadaşı ortak ofis kurdu. Ve ben eşiyle herhalde senede bir kere falan görüşüyorum. Eşiniz ortak oldu diye siz de olmak zorunda degilsiniz bence.
Eşimin eski is yerindeki arkadaslariyla da herkes çok yakin oturuyordu ve gorusuyordu, duzenli gun yapiyorlardi, hic bir zaman katilmadim. Bence cok gereksiz

Bence de arada paylaşılacak bi arkadaşlık vs yoksa gereksiz.
Ben merhaba merhaba olmak istiyorum ama karşı taraftan baskı hissediyorum mecburmuşum gibi davranıyorlar. Hatır kırılsın da istemiyorum eşimin arkadaşıyla arasına yansımaması için.

Back
X