Asla .. aksine gercekten seviyor seviliyorsan saygi güven varsa insan birbirine dahada baglaniyor kenetleniyor ve bidaha onsuz asla yapamayacagini anliyorsun .. onun camasirlarini yikamak yemek yapmak ayni yatagi paylasmak hep beraber olmak dediginin aksine cok hosuna gidiyor ve calistigi zaman eve gelecegi saat bi gelse diye bakiyorsun .. evlilik eger dogru kisiyle yaptiysan muhtesem bisey ..İyi geceler.. sormak istediğim bir kaç şey var. Evlenip de bu durumdan sıkılan var mı? Yani evlenince kendine ait bir özel alanı hiç kalmıyor insanın diye düşünüyorum. En basitinden uyuduğun yatağın bile sürekli biriyle ortak. Evde yalnız kalabildiğin zaman ya olmayacak ya çok sınırlı. Evlendiğin kişinin çamaşırlarını bile yıkayacaksın falan.İnsanın her gün gördüğü birine tahammül seviyesi de çok düşer ve sevgisi azalır mı? Kafam çok karışık. Bunları düşünmem normal mi?
Ben insanları çok zor affeden biriyim mesela. Tartışma kavga vs. hiç sevmediğim şeyler.Asla .. aksine gercekten seviyor seviliyorsan saygi güven varsa insan birbirine dahada baglaniyor kenetleniyor ve bidaha onsuz asla yapamayacagini anliyorsun .. onun camasirlarini yikamak yemek yapmak ayni yatagi paylasmak hep beraber olmak dediginin aksine cok hosuna gidiyor ve calistigi zaman eve gelecegi saat bi gelse diye bakiyorsun .. evlilik eger dogru kisiyle yaptiysan muhtesem bisey ..
Yani o zaman da yalnızlık mı garip geliyor. Uzun süredir yalnız yaşıyorum. Hiçbir sorumluluğum da yok. Sadece kendine karşı sorumluyum. Bugün temizlik günümdü aslında. Saldım yattım gün boyu. Ama ilerde böyle olmayacak. Tartışma kavga vs hiç sevmem ve insanları zor affeden biriyim. Çevremde gördüğüm evlenince insablar birbirini çok kolay kırıyor incitiyor. Yoksa çevrwm mi kötü örnek dolu bilmiyırum aklımda deli sorularAsla .. aksine gercekten seviyor seviliyorsan saygi güven varsa insan birbirine dahada baglaniyor kenetleniyor ve bidaha onsuz asla yapamayacagini anliyorsun .. onun camasirlarini yikamak yemek yapmak ayni yatagi paylasmak hep beraber olmak dediginin aksine cok hosuna gidiyor ve calistigi zaman eve gelecegi saat bi gelse diye bakiyorsun .. evlilik eger dogru kisiyle yaptiysan muhtesem bisey ..
Bir nevi alışkanlık mıSeviyorsan bunlar birer hobi haline geliyor canım
Simdi söyle tabiki cevreninde böyle düsünmende etkisi vardir .. ama her evlilik öyle olacak diye bisey yok .. kaldi ki yalnizlik Allaha mahsustur .. yuva kurmak evlat sahibi olmak bunlar cok güzel seyler her saglikli insanin yasamasi gereken bisey bence tabi herkesin tercihi kendine ona bisey diyemem ama böyle düsünme .. evlendigin zaman esin „herkes“ gibi olmuyor asla affetnen tolere etmem kabul etmem dedigin seyleri tolere edebiliyorsun sevdigin icin ve cok büyük seyler (aldatma, siddet vs..) olmadigi sürece .. yani esini arkadasin veya is arkadasin icin düsündügün gibi görme öyle olmuyor cünküBen insanları çok zor affeden biriyim mesela. Tartışma kavga vs. hiç sevmediğim şeyler.
Yani o zaman da yalnızlık mı garip geliyor. Uzun süredir yalnız yaşıyorum. Hiçbir sorumluluğum da yok. Sadece kendine karşı sorumluyum. Bugün temizlik günümdü aslında. Saldım yattım gün boyu. Ama ilerde böyle olmayacak. Tartışma kavga vs hiç sevmem ve insanları zor affeden biriyim. Çevremde gördüğüm evlenince insablar birbirini çok kolay kırıyor incitiyor. Yoksa çevrwm mi kötü örnek dolu bilmiyırum aklımda deli sorular
Evli misiniz anlayamadım.Ben insanları çok zor affeden biriyim mesela. Tartışma kavga vs. hiç sevmediğim şeyler.
Yani o zaman da yalnızlık mı garip geliyor. Uzun süredir yalnız yaşıyorum. Hiçbir sorumluluğum da yok. Sadece kendine karşı sorumluyum. Bugün temizlik günümdü aslında. Saldım yattım gün boyu. Ama ilerde böyle olmayacak. Tartışma kavga vs hiç sevmem ve insanları zor affeden biriyim. Çevremde gördüğüm evlenince insablar birbirini çok kolay kırıyor incitiyor. Yoksa çevrwm mi kötü örnek dolu bilmiyırum aklımda deli sorular
Alışıyo da tabi insan hatta alıştıkça bir saat ayrı kalsa bile özlüyo, tamamen alışkanlık değil, sevginin, aşkın içerisine alışmayı da dahil edebilirizBir nevi alışkanlık mı
Evlilik demek sorumluluk demek; rahat insanları zorlar. Yemek rutin olarak yapılan bir şey; tek başınıza bunu basit şekilde geçiştirebilirken, evli olunca mecbur yapılıyo yani yapmak istemediğin zamanlar çok nadir olmak durumunda. Başka bir örnek ütü yapılacaksa aman ya boşveriyim canım istemiyo olmuyo her zaman, mecbur ütülemen gerekiyo. Çamaşırıydı, bulaşığıydı, çocuğuydu hiç bitmiyo. Kısacası evlilik demek mecburiyet demek. Tek başınıza takılın kafanıza göre, rahatınızı bozmaya gerek var mıİyi geceler.. sormak istediğim bir kaç şey var. Evlenip de bu durumdan sıkılan var mı? Yani evlenince kendine ait bir özel alanı hiç kalmıyor insanın diye düşünüyorum. En basitinden uyuduğun yatağın bile sürekli biriyle ortak. Evde yalnız kalabildiğin zaman ya olmayacak ya çok sınırlı. Evlendiğin kişinin çamaşırlarını bile yıkayacaksın falan.İnsanın her gün gördüğü birine tahammül seviyesi de çok düşer ve sevgisi azalır mı? Kafam çok karışık. Bunları düşünmem normal mi?
Benim icin sikinti olmuyor acikcasi. Ben seviyorum birlikte olmayi ve birlikteyiz diye devamli birbirimizin agzinin icine girmek zorunda hissetmiyoruz. Eşim kendi işiyle ilgili seylerle ilgileniyor suan mesela ve ben de kafama gore takiliyorum gayet. Kimse kimseyi darlamiyor devamli.
Sonradan ekleme olarak, oyle zorunlu yaptigim sorumluluklarim yok. Normalde haftanin yarisi yemek yapmazdim artik aksam yemeklerini hic yapmiyorum. Ev yemegi yapan guzel biyer bulduk aksam yemekleri ordan geliyor, disari cikmiyorsak.
Esim kahvalti etmez zaten, sabah ve ogle keyfime gore yiyorum. Temizlik vs konusunda esim karismaz kafama goreyim.
Özel alan istiyorsaniz diger odaya gidin mesela
Yooo zamanla alışıyorsun. Hatta olmayınca eksiklik hissediyorsun. Ayrıca evlilikte kendine de zaman ayırabilirsin yapışık ikiz gibi olmak zorunda değilsin ki.İyi geceler.. sormak istediğim bir kaç şey var. Evlenip de bu durumdan sıkılan var mı? Yani evlenince kendine ait bir özel alanı hiç kalmıyor insanın diye düşünüyorum. En basitinden uyuduğun yatağın bile sürekli biriyle ortak. Evde yalnız kalabildiğin zaman ya olmayacak ya çok sınırlı. Evlendiğin kişinin çamaşırlarını bile yıkayacaksın falan.İnsanın her gün gördüğü birine tahammül seviyesi de çok düşer ve sevgisi azalır mı? Kafam çok karışık. Bunları düşünmem normal mi?
Tabi bu biraz ekstrem bir durum ülkemiz şartlarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?