Ortak bir hayat

Yanlız değilsiniz; ben de aynı sizin gibiyim. Böyle bir durum, normal mi, anormal mi? Bilemiyorum. Ama genelden bir sapma olduğu kesin. Konu tartışmaya çok açık ve derin bir konu. Derinleştikçe de, sanırım bir takım sorunlu kişilik veya sorunlu ilişki özellikleri ortaya çıkabilir. Keşke bu konuda bir psikolog üye de yorum yapsa, ne iyi olurdu.

Valla öyle bi alışıyor ki insan...
Yalnızlığı severim diyen ben evde yalnız duramıyorum bazen...
Eşim bazen nöbete gidiyor o gece uyuyamiyorum yanında olmadığı için nefesine falan alışıyor insan...
1 2 saat aramasa ki aynı iş yerindeyiz özlüyorum...
Ilk başta ben de bi adaptasyon sorunu yaşadım ama sonradan baya alışıyorsun

1 aylık evliyim ve dediğiniz gibi durumları yaşamadım. Eşimle zaman geçirmekten, onunla uyumaktan çok mutluyum. Zaten evlenmeden önceki hayalim onunla uyuyup uyanmaktı

Yalnız yaşadığın için bunları düşünmekte çok haklısın. Yalnızlığa alışan insana çok zor gelir. Bir de genelde tüm sorumluluk kadınlara yüklendiği için o konuda da haklısın. Hayatını yükleneceğin değil paylaşabileceğin biriyle evlilik yalnızlıktan tabiki de iyidir.

Aynı bizim düzen işte, sadece oğluma kahvaltı yemek hazırlamak zorundayım.
Evi de canım isterse pırıl pırıl yaparım, istemezse oturup keyfime bakarım

Keskinle son cümleye katılıyorum başka oda bnim misafir odam özel alanımveye mutfağım

evlilik çok sorumluluk gerektiriyor bence o yüzden bende bu konuda düşünceliyim.

En sevmedigim sey lavaboya giderken esimin nereye sorusu
Onun disinda sorun yok bazen yan odaya gitmek isterim gel gitme tvden rahatsizsan kapatayim der cok bunalmissam giderim yada ayni odada oturur farkli takılırız
Net tarihler olmasa da ben kizlarla cikarim o da arkadaslariyla karma gruplarsa beraber gideriz ailecek gorustugumuz icin ama o pazara vs gider ben de evde kafa dinlerim daha alana ihtiyacimiz sa karsilariz ama bu kadari yetiyor sanırım
Ayrica calisan kadinlar evin sorumlulugunu ustlenmemeli bunu once siz kabullernin ki partnerinizde kabullensin camasirlari direne direne esime pasladim atletlerdn basladi gelişti bazi gunl3r cok yorgunim derim uzanirim yemegi bugun sen yapsan canim derim yapar ama yok bugun yemek az da sen yap denmez taktiksel ilerleyin ve kazanan siz olun

Cok normal. Ben de derdim gözümü açıcam aynı kişi kapicam ayni. Evin içinde olacak falan insanın bazen kendisine bile tahammulu olmazken birde. Ama dogru insanla sıkılmıyorsun . Tabi başlarda biraz olabilir. Ilk aylarda bir ara gelmislerdi bana ben yemek hazirliyorum bu niye oturuyor falan diye. mutfak işinden anlamaz ama benden güzel ütü yapar sağolsun. Dengeledikten sonra sorun yok. hizmet etmek gibi bakarsan sıkıntı ama hayatı paylaşmak olursa o güzel. Bunu içinde sadece kara kaş göze odaklanmamak lazım. Anlaşabileceğin insanla olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…