• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ortak gönderilen hediye ama bana ödettirilen ücret

mail sistemimiz yok bizim :KK43:
Watsap grubu kur ödenmeyen çiçek parası diye ama çiçek nasıl gitti siz özel mi verdiniz kimse gelmeden arkadaşınız gelince hala ödemezlerse gönderdiğim çiçeği beğendin mi cnm de utansınlar

Çocuk hastaneden taburcu bile oldu derken sanki 10-15 gün geçmiş gibi bahsetmişsiniz. 10 kişinin yarısı verse yarısı savsaklar, bu işler böyledir.

Madem ihtiyacınız olacak bir paraydı, neden ben halledeyim diye atıldınız anlamadım.

Screenshot_20180525-231909_1.webp

Samimi oldugun bi is arkadasini bu is icin görevlendir.Canim sen birim adina alınan, benim ödedigim cicek ücretlerini toplar misin lutfen diyerek rica et. Kişi başı kaç lira denk geliyorsa söyle.Gayet normal.istemezsen anormal algilanirsin.Gör bak aaa tühhh nasil unuttuk diye rol kesecekler.

Offf en sevmediğim şey.
Bana da kredi kartı olmayan ve çok sevdiğim birisi kitap aldırtmisti indirimde siteden. 80tl.
Buluşunca verecekti, İstanbul'un bir ucundayiz. Bir kere buluştuk, o söylemeyince ben de diyemedim.. Haziran'la beraber borcun 6. Ayına girecez. Meblağ küçük olunca söylenmiyor ama 80 TL harcamaya niyetli olsaydım o indirimden ben de kendime birkaç kitap alırdım , ne var yani:KK55:
Konumuza gelince su linki paylaşmak istedim. Eğer acilmazsa''kizlar bana hesap ödetip kacti' yazip aratabilirsiniz
https://mobile.donanimhaber.com/15-...lar-resmen-bana-hesap-odetip-kacti--131270142

3 kuruş 5 kuruş demeden kendini enayi yerine koyanlardan hakkını alan bir yiğidin hikayesi :rapci:

Ne sürükleyici hikayeymis ya ibret aldım sağolun, afferin o yiğide de :halay:

Konu sahibi, kesinlikle paranızı alın 135 lira az değil ayrıca. Bu gibi meselelerde coolluk vs umrumda olmuyor artık bu insanlarin kendini kurnaz sanip milleti aptal sanmasi yetti artik. Siz parayı vermeseydiniz onlar nasıl cingenelikler yapardı acaba. Isteyin. Baya baya siz isteyin arkanızdan konuşulduğunu hissederseniz yapıştırın lafinizi.

Koca çiçeğin fiyatını bana kitleyip bir de "çiçek gönderdik ay ne şapşigiz iyi insanız"diye geçinecekler ha?:63:

Ayyy en sevmediğim durumlar. Böyle anlarda para o an toplanır verilir adabı budur. Aradan 2 gün geçmiş vermemişler birkaç gün daha geçince iyice unuturlar. Hayır bide insanı öyle bir moda sokuyorlar ki parayı istesen aman yemedik 15 liranı der gibi bakışlarla paragöz muamelesi görüyorsun

Ben o yüzden böyle durumlarda parayı geri istemiyorum ama o insana da bir daha borç vermiyorum ya da jest yapmıyorum..

Bence de ya samimi arkadaşınıza söyleyin “kart borcum geldi ben istersem ayıp olur sen hatırlatır mısın” diyin. Ya da mail atın “arkadaşlar ekstrem geldi kişi başı 15 tl rica ediyorum :)” diye. Hiiiç utanmayın gerilecek bi konu değil gayet normal istemeniz, onların vermemesi tuhaf asıl ;)

Dekontla birlikte tüm birime mail atılması en doğru olanı evet.
Arkadaş en doğrusunu yazmış.

Bir süre sonra yollamayanlari da ismen belirtirsiniz.

En sevmediğim durumlar. Bu yüzden bu tarz durumlarda gönüllü olmam hemen ben hallederim diye. Biri öncü olsun ben payima düşeni hemen öderim. Kimseye yük olmanın bir anlamı yok.

Yakın bir arkadaşınızın yanında kredi kartı ekstresi baya yüklü geldi bu ay. Çiçek vs. Epey alışveriş yapmışım. Zorladı beni diyin. İnsan olan anlar

En samimi olduğun insana söyle ya da açık açık de arkadaşlar 200 liram vardı sayenizde 50 liram kaldı de. Bi zahmet şu çiçek parasını alabilir miyim de gül dalgaya vur ama o lafı söyle

En sevmediğim durumlar. Bu yüzden bu tarz durumlarda gönüllü olmam hemen ben hallederim diye. Biri öncü olsun ben payima düşeni hemen öderim. Kimseye yük olmanın bir anlamı yok.

He ya hiç sorma bende hiç sevmem o yüzden de böyle şeylerden geri dururum. Enayi gibi kullanılmak hoş değil. Bizde zamanın da ne Doğum günü paraları ne düğün paraları verdik hiç biri geri göremedik. En iyisi uzak durmak

Ben olsam çiçek konusunun açılmasını sağlarım .. Ne ıyı ettık cıcek göndermekle cok guzel oldu falan gbı girerim konuya para mevzusuna onlar gelır zaten bence verırler neden vermesinler 15 tl den mı kacacaklar

:sinirli::sinirli::KK20:
selam arkadaşlar

iş yerinde bir arkadaşın çocuğu ameliyat oldu. neyse birim olarak çiçek gönderelim dediler. bende tamam ben internetten halledeyim dedim onlarda sen siparişi ver bizde aramızda toplayalım dediler. sipariş verildi yerine ulaşıldı çocuk hastaneden taburcu bile oldu ama kimseden ses yok 10 kişiyiz birimde. miktar çok bişey değil ama giden çiçek birim adına gitti. göndermek istemiyorlarsa ben bireysel gönderirdim kartta bir tek benim adım olurdu. onlar bir daha konusunu açmadı bende söyleyemedim anlayacağınız enayi durumuna düştüm. sizce sessiz mi kalmalıyım. yada söyleyeceksem nasıl söylemeliyim.
Böyle şeylere ben de çok sinir olurum insanı enayi yerine koymak:KK20:

Mesele para değil yani...

Açık açık söyleyin diyeceğim de sor sen yapabilir misin diye, ben de diyemem...

En iyisi ses çıkarma, bi daha da bunlarla bir şey oldu mu ortak işe girme ya da işi sen yapmak için atlama

Bir e-mail hazirla; cicek bedeli/10 kisi basina dusen miktari yaz bir de hesap numarani. Esprili bi sekilde pamuk eller cebe yaz bir de. Cekinilecek bisey yok.

ben az bir miktar sandım ama kişibaşı 15 tl çokmuş bence istenebilir. çünkü totalde 135 tl az değil yani

Bak şimdi sana taktik veriyorum. Sevgili idari amirim 500 TL lik alacağımı vermedi bir hafta geçti tık yok. Gözünün içine bakıyorum ortada dolanıyorum adamda ses yok. Sonra IBAN numaramı kağıda yazdım götürdüm parayı elden vermeyin benim geri yatırmam zor oluyor havale yaparsınız dedim. Aaa yollamadım mı dedi. İnsan 500 lira borcunu ödeyip ödemediğini unutur mu? Unutmuş demek ki. Sen de de ki arkadaşlar parayı elden vermeyin de birinin hesabından havale yapın bugün kart borcumu yatırcam de

Uzalip kısalmaya ezilip buzulmeye hiç gerek yok ki bahaneyede arkadaşlar çiçek parasını topluyorum kişi başı 15TL diyeceksiniz hepsinin başına gidip liste ile alicaksiniz verenleri işaretleyecek siniz arkadasim her ay çay kahve parası topluyor vermeyenleri bir güzel paralıyor o yuzd

Bak şimdi sana taktik veriyorum. Sevgili idari amirim 500 TL lik alacağımı vermedi bir hafta geçti tık yok. Gözünün içine bakıyorum ortada dolanıyorum adamda ses yok. Sonra IBAN numaramı kağıda yazdım götürdüm parayı elden vermeyin benim geri yatırmam zor oluyor havale yaparsınız dedim. Aaa yollamadım mı dedi. İnsan 500 lira borcunu ödeyip ödemediğini unutur mu? Unutmuş demek ki. Sen de de ki arkadaşlar parayı elden vermeyin de birinin hesabından havale yapın bugün kart borcumu yatırcam de
+1 Ayrıca ezilip büzülmeyin. Yüzsüzlük yapan onlar, siz değilsiniz. Kendi paranızı istiyorsunuz, dilenmiyorsunuz ki!

Back
X