• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ortak gönderilen hediye ama bana ödettirilen ücret

günaydın arkadaşlar herkeze,

bizim birimde her ay çay kahve su parası toplanıyordu. arada ne konuşuldu bilmiyorum para işleri ile ilgilenen bi abimiz var o bana sen çay parası verme dedi bir kaç ay çay su kahve parası vermiycem ben. ancak o şekilde oldu.

Tamam da eline toplu 150 verilmesiyle paranın gıdım gıdım size verilmesi aynı şey değil ki.

Taksitlemi ödeyecekler yani..altı üstü 15 lira kişi başı..milletin parası ne kıymetli arkadaş..

150 liraya kaç saat veya kaç dakika çalışıyorsunuz bilmiyorum. Ama bu hesapla bakarsanız çekinmeden isteyebilirsiniz bence paranızı ..

günaydın arkadaşlar herkeze,

bizim birimde her ay çay kahve su parası toplanıyordu. arada ne konuşuldu bilmiyorum para işleri ile ilgilenen bi abimiz var o bana sen çay parası verme dedi bir kaç ay çay su kahve parası vermiycem ben. ancak o şekilde oldu.
Bu sacmalık ayıp yaptıkları buna onlar karar veremez nakıte ıhtıyacım var de ya varya benım içime dert oldu resmen ısterse 60 lira olsun alacagın para nekadar beleşcıler onlar vermeye utanmıyo sen nakıt ıstemeye utanıyorsun .Paran da ne kıymetlıymıs demelerınden korkuyorsan senın de onlara soyleyeceklerın var .Yazık ya cay kahveyle kandırdıklarını sanıyorlar.

bence bu kabul edilemez..
toplu nakit para sizden çıktığına göre aynı şekilde vermeleri gerekiyor..
hakkınızı arayın..

Ben okurken gerildim, çok sinir bozucu bir durum.
15 lira kendilerine çok fazla geliyorsa 150 liranın 10 kat fazla olduğunu düşünemiyorlar mı, ne beleşçi insanlar var. Çay/kahve parası olayını kabul etmeseydiniz keşke. Gerçi ben olsam ben de söyleyemezdim sanırım. Birisi yazmıştı, yakın olduğunuz birine toplatabilirsiniz.

15 tl yahu 15 tl.
İnsan utanır.

Ve siz hize,çok pasifsiniz malesef.
Sizden direkt alınan parayı,azar azar çay parası şeklinde verecekler belki de tam karşılamıcak bile.
Buna itiraz etmeliydiniz.

Onlar 15 liranın yüzsüzlüğünü yaptılar siz 150 liranınızı isteyemediniz öyle mi?

“Arkadaşlaaar vereceğiniz topu topu 15 er lirayı kendi kafanız da taksite böldünüz de benim mi haberim yok?? İçinizden birini seçin 150 yi o bana versin, ben de 15 liramı taksite bölmek istiyorum “deyin.

Para mevzusu şöyle dursun bu ezik tutumunuz neden arkadaşım ?Onlar 15 lira için utanmaz iken siz 150 lira için çekiniyorsunuz ,bilmem farkında mısınız ?

demekki ne yapıyormuşuz. bundan sonra ortak alınacak birseye ben alırım diye atlamıyormuşuz. sizin olayınızdan bunu öğrenmiş olduk. madem çay parası olarak taksitle ödeyecekler. kurusu kuruşuna hesaplayın çay paranızı. hakkınızı yedirmeyin. 1 lira bile olsa peşini bırakmayın bence. arkadaşların bunu haketmiş çünkü

Ay ben olsam bende isteyemem yaa offf bide cok comertim hep kaybediyorum bu salakligimdan of ya

Bi zarfin uzerine isimleri yaz.. herkesten alman gereken ucreti alinca isimlerin arkasina fink at. Milletin seni salak yerine koymasina izin verme

Back
X