Ortak Hesabımız

Şuda dikkatimi çekti, burda ki kullanıcı adı da nişanlının adı galiba? Lütfen olmasın?

Kullanıcı adımın nişanlımla ilgisi yok, soyadım :) Ama olabilirdi de, oraya nişanlımın adını yazmamda bir sakınca görmüyorum, istediğim kullanıcı adı alınmıştır, bende o şekilde yazmışımdır.

Kızlar teşekkür ediyorum yorumlarınıza, saygı da duyuyorum aynı zamanda. Belki de dediğiniz gibi gerçekten saçma ve gereksiz bir şeydir. Ama biz daha yıllar öncesinden bu şekilde başlayıp, bu şekilde alıştığımız için olmalı ki, bana saçma ve çocuksu gelmedi. Yaşımız, durumumuz zaten ortada olduğu için kendimizi kimseye ispatlama gereği duymadığımızdan takılmadık böyle şeylere. Eltimin sürekli bir laf atma çabasından sonra aklıma takıldı benimde, ne oluyor yahu dedim bugüne kadar kimseden bu konuda laf duymamışken bu ne diyor dedim kendi kendime Ama güvensizlik falan bence bunlar biraz önyargı. Sosyal medyada yazan isme bakıp, kimsenin kimseye güveni ölçülmez zannımca. Ama şu doğru mesaj atılır önce kim görürse o okur mesajı, ama bunun için de isteyen telefondan arayıp görüşebilir, zaten yakın arkadaşlar genelde sosyal medya üzerinden iletişime geçmezler en azından biz sürekli telefon üzerinden konuşuyoruz, haberleşiyoruz. Bu bir nevi madem olucak ortak olsun bişey oldu mu atarız, zaten sadece yakın bir kaç dost ve akrabalar ekli olunca sorun olmuyor. Fikirlerinde haklı olanlara da, biraz önyargıyla yaklaşmış olanlara da teşekkür ediyorum, herkesin kendi fikri :)

Ortak hesap dışarıdan çok ergence görünüyor.Hele erkeğin ismi önce kızın ismi arkada ve erkeğin soyadı,gerçekten çok kötü duruyor..Eltiniz haklı evet ama kırıcı oluyorsa gereken cevabı verebilirsiniz.

Banka hesabı sandım bence de komik geliyor kulağa. Eşimle ortak hesap kullandığımı düşünemiyorum hadi bayanlar açısından bir nebze kabul edilebilir ama erkek açısından eziklik bence.. amaaaa eltinize laf düşmez yani o da ayrı bir konu..

Bizde nişanlandığımızda eşimle beraber isimlerimizi yazdık ortak hesap açalım dedik eşimin ayrıca fb hesabı vardı onu kullanmayacaktı güya ama iş değişmedi ben onun arkadaşlarını eklediğimle ikimizin ismini yazmamla kaldım soyadımız yok tabi eşim kendi hesabını kullanmaya devam etti ama saçması fb da o isim kısmımı da değiştirmeme bozuluyor şaka gibi resim koyduğumda gene onu etiketliyorum

Bio kısmına 12.03.2015 Ahmet & Ayşe falan.
Bende sevmiyorum ama kullanan kullanır kimene :)

Açıkçası ortak hesabı bende saçma buluyorum herkesin arkadaşı başka kimin ne paylaştığı yazdığı belli değil illa sorun oluyorsa kullanmayin ha ama elti ye düşer mi bunun tasası hayir

Öyle Tercih edebilirsiniz istemeyen ortak hesap açmasın başkalarının hesabı kimseyi ilgilendirmez ki

Ortak hesap bana göre şu demek

-Birbirimize güvenmiyoruz
-Her şeyimizi beraber yaparız, yapışık ikiz gibiyiz ve bunu herkesin bildiğinden iyice emin olmak istiyoruz
-Hesap alırken ikametgah, adli sicil kaydı, nüfus cüzdan sureti istendiğine inandığımız için ayrı hesapla uğraşmıyoruz
-Dünyanın en sıkıcı çiftiyiz. Sosyal medyayı bile birbirimizin sosyalleşmesini engellemek için kullanıyoruz

Madem sordun fikrim bu.

Ayrıca ortak hesabı olan arkadaşlarıma özelden birşey yazamıyorum. O an ya kocası bakıyorsa? Paylaştığı şeyleri beğenmiyorum, eşi paylaşmıştır belki beni tanımıyordur ne alaka derse? Bana özelden selam dediğinde belki kendi değil kocası? Saçmalık yani.

Hemen elti kiskancmis olayina baglayanlar var. Kadinin gercekten sacma buldugunu neden dunusmuyorlarsaaaa. Belki tamamen unuttugundan soyleyiverdi boyle birseyi hemen kurdunuz da kurdunuz.

Ve bana gore de sacma ve gereksiz. Bir kac arkadasimin da var boyle ortak hesaplar. Bana gore bu tur hesaplar biz ikimizin sahibiyiz demek gibi birsey. Hic bi sekilde baska resim yok. Hep sevgili hep sevgili. O insanlar bana sevgilisinden baska dunyalari yokmus gibi geliyor. Smdi fotograf paylasiyorum ortak hesap begeniyor. Kendi kendime diyorum kim begendi simdi bunu. Ne gerek var?

Ne siz onun arkadaslarinin fotograflarini gormek zorundasiniz ne de onun sizin arkadaslarinizi.

Ama ikinizde bu durumdan sikayetci degilseniz baskasinin dusuncelerini onemsemeyin. Herkesin kendi karari.

Son düzenleme:
Eltin seni cekemiyor bence ama bana sorarsan bence de ortak hesap sacma ,ergen isi degil sadece sacma

Bizim de hesaplar ortak ama kimseyi eklemiyoruz sadece oyun oynarken açılması gerektiği için açılmış uyduruk hesaplarımız var. Beraber kullanmak istiyorsanız kullanırsınız ben seviyorum evli çiftlerin böyle hesaplarını. Birbirinden ayrılmayan çiftler hoşuma gidiyor. Yapışık ikiz gibi yaşamayı seviyorum bundan olabilir.

Belkide eltiniz ortak hesap kullanma olayları baya ergence görüldüğü için size duyurup aman düzeltiverin su durumu demeye getiriyordur.

İyi ki sormuşsunuz bakın genel kanı hep ergence olduğuna ilişkin.

Bencede saçma... tabi tercih sizin. Kimse sizi yargılanamaz.

doğumgünü kimin dığumgünü?
Kim işe başladı?
Kim kime dayı amca hala kanki ortağam diyor?
Kimin yakını kaza geçirdi?
Kimin ilgi alanı futbol?
...
Ay daha çok var?
Yani ne gerek var, eltiniz hangi tarzda söyledi bilemem de çok doğru demiş. Parayla değil ya, açın siz de bir hesap, birbirinizi etiketşeyin olsun bitsin.

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…