Ortak hesap:/

askgulu33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
511
71
Slm arkadaşlar size bir derdimi açacağım. Ben çalışan bir bayanım. Eşimde çalışıyor ama benden fazla maaş alıyor. 1.5 yıllık evliyiz ve bir bebeğimiz var. Evlendiğimiz zaman ne onun ailesi ne de benim ailem ne düğüne ne eşyalara hiçbirşeye 5 kuruş faydaları olmadı biz kendimiz yaptık ve halen borç ödüyoruz. Eşimin bana taktığı takıları (kredi çekerek aldığı ve borcunu hala ödediğimiz) bankada kasaya koymuştuk ortak hesap açacaktık ama bankada işlem uzun sürdüğünden bizimde vaktimiz kısıtlı olduğundan sadece kendisinin adına açtık. Şimdi altınları bozdurduk ve kendı maaş hesabında .Dün akşam da ortak hesap açalım orda bırıkım yapalım dediğimde kesinlikle kabul etmedi. Kılıbık değilmiş ortak hesap açamazmış.Para kendisinde dururmus evin reisi oymuş vs konustu ve kabul etmiyor ne yapmam lazım ? Bu arada benım param senın paran yoktu zaten borc ödüyorduk. Sonuçta beni kapıya koymayacağının bir garantisi yok napabilirim tıkandım

Slm arkadaşlar size bir derdimi açacağım. Ben çalışan bir bayanım. Eşimde çalışıyor ama benden fazla maaş alıyor. 1.5 yıllık evliyiz ve bir bebeğimiz var. Evlendiğimiz zaman ne onun ailesi ne de benim ailem ne düğüne ne eşyalara hiçbirşeye 5 kuruş faydaları olmadı biz kendimiz yaptık ve halen borç ödüyoruz. Eşimin bana taktığı takıları (kredi çekerek aldığı ve borcunu hala ödediğimiz) bankada kasaya koymuştuk ortak hesap açacaktık ama bankada işlem uzun sürdüğünden bizimde vaktimiz kısıtlı olduğundan sadece kendisinin adına açtık. Şimdi altınları bozdurduk ve kendı maaş hesabında .Dün akşam da ortak hesap açalım orda bırıkım yapalım dediğimde kesinlikle kabul etmedi. Kılıbık değilmiş ortak hesap açamazmış.Para kendisinde dururmus evin reisi oymuş vs konustu ve kabul etmiyor ne yapmam lazım ? Bu arada benım param senın paran yoktu zaten borc ödüyorduk. Sonuçta beni kapıya koymayacağının bir garantisi yok napabilirim tıkandım
Kadın evleneceği sırada eşyaları alırken, ailesi 5 kuruşluk destek olmazken kılıbık değil erkek oluyorlar değil mi ? :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Ya ben mi cok safim bilmiyorum,bence mahsuru yok,onun hesabinda durmasinin,tabi dunyanin binbir türlu hali var ama,insan iki altin icinde ayni yastiga bas koydugu insana gönul koymaz heralde,sizin dusunceniz sizden habersiz altinlarin parasiyla birsey yapacak olmasiysa eger,esinize guvenmiyorsnuz o zaman.

Yanlış yapmışsın canım, tabi ki şu hayatta hiçbişeyin garantisi yok, bi sorun olsa çıkarıp sana vereceğinden emin misin? direk senin üstüne açtırsaydınız ne diye onun üstüne açtırdınız ki..

Bunun kılıbıklıkla ne alakası var ..
Eşinin ailesi böyle akıllar veriyor olabilir mi eşine

Neden sana takılmış altınları bozdurup onun maaş hesabına yatırdın ki. Altınlar benim hesabıma yatırırım ben deseydin.

kesinlikle kocanın yaptığı yaptığı yanlış..ama sanırım birde güven sorunu var aranızda..bizimde ilk zamanlar ortak hesapta benim üstümeydi..kocam sorun çıkarmadı..onun üstüne olsa bende sorun çıkarmam..nasılsa para bizim..

Benden habersiz birşey yapacağından değil de. Ailesi akıl veriyor olabilir napsam yaaaaaaaaaa of :KK43: tabıkı bırşey olsa bırsye vereceğnı sanmıyorum.

Altınları krediyle kendi bile almış olsa onlar sana yapılan bağıştır. ayrıca almış ama ödemesinde sen de katkıda bulunuyorsun. bu işlerde kılıbıklık yoktur, bahane gibi geldi. Ödemelere yardımcı olma, erkekliğini göstersin madem borcu ödesin.. Sen kadınsın,o erkek sırtlansın masrafları :p

Birde benim maaşımdan kendi hesabında birikim yapacak :KK70: Allahım halime guleyımmı ağlıyayım mı

eşinin altınlarını kendi hesabına alması bence kılıbıklık. çalışsın biriktirsin . siz de ortak hesap değil kendi paramı istiyorum deyin . ne tuhaf insanlar var ya . ilk konuştuğunuzda klıbık mıymış ? evet Demiş o zaman.

Ortak hesabın kılıbıklıkla ne alakası var ya?
Sen de kendi paranı kendi hesabına at bakalım ne düşünecek.

Evet olabilirr. Benim bir anda aklıma geldi neden ortak hesap açmayalım diye baktım asla kabul etmiyor.Boşanmaya kadar gidermiş lafa bak ya :)) birde beni tehdit ediyor.

Eşinize güvenmiyor musunuz? İki evli insanın birikiminin hangi hesapta olduğunun önemi yoktur bence, olmamalıdır. Ama sizde bir problem var sanırım bunu problem ettiğinize göre.

Eşinize güvenmiyor musunuz? İki evli insanın birikiminin hangi hesapta olduğunun önemi yoktur bence, olmamalıdır. Ama sizde bir problem var sanırım bunu problem ettiğinize göre.

Aslında önemi yok tabi sonuçta ev alacaksak olsak o parayı çekip evımızı alıcaz. Ama böyle bir öneri konusunda aşırı tepki vermesi ve kabul etmemesi beni şüphelendirdi .

Eğer eşiniz şeffaf olsaydı ortak hesap açma konusunda bu kadar kıro davranmazdı
Sakladığı birşeyler var, o parayla oynayacak
Yani birine borç verecek alacak, çekecek yatıracak bazen yatırmayacak
Kafasına göre takılacak o parayla...
Boşanmaya gidecek kadar neden bu kadar inat ediyor. Var var bu adamda bişey:KK51:

Aslında önemi yok tabi sonuçta ev alacaksak olsak o parayı çekip evımızı alıcaz. Ama böyle bir öneri konusunda aşırı tepki vermesi ve kabul etmemesi beni şüphelendirdi .
Kusura bakma da eşim gelip para senin hesabında durmasın ortak hesaba alalım dese ben de ortalığı yıkarım. Bu bana güvenmediği anlamına gelir çünkü.

X