Bu işler sizin uzmanlık alanınız değilse adamı rahat bırakın derim. onun tipi bunun saçı diye iş reddedilmez. Adam bildiğiniz anasınıfı çocuğuna dönmüş. Oldu olacak beslenmesini eline verip sırtına da havlu koyun.Merhaba yollar önce babamla eşim ortak oldu (babam aşırı problemli bi adam ben asla desteklemediğim halde eşim babamın gazına geldi açtı iş yerini) çok geçmedi 11 ayda kapattı işi,babam sebep oldu aslında açık kalsa çok güzel iş yapardı bundan eminim..
(Babam hemen köşeyi dönme planı yapıyordu öyle olmayınca kapat dedi)
Neyse şimdi sorum şu eşim 10 yıldır başka bir sektörde çalışıyor bir çok müşteri edindi..
Bu müşterilerden olsun (işi bilmiyorlar eşimi biliyor diye %5-10 ortaklık teklif ediyorlar ayrıca aynı işi yapanlardan (başka markalardan) da teklifler aldı, ben hep asla istemiyorum dediğim için kabul etmedi.. geçmişteki acı tecrübe sebebiyle..
Dün de mimar olan bir müşterisi “gel sen işi biliyorsun ben sermaye koyarım sen çalıştır yıl sonu % 10 kara ortak olursun” demiş. Nedense adamın tipi kafama zaten yatmadı bi de sanırım ben biraz ürkek biriyim,aman yağımızda kavrulalım boşver diyen biriyim,hep..
Ama o da artık ömür boyu işçi olmak istemiyorum daha güzel şartlarda yaşamaya bizim de hakkımız var diyor
Siz olsanız ne yapardınız tamamen yorumsuz mu davranayım yoksa destek olmalı mıyım ?
(Eşim çalışkandır işini hakkıyla yapan biridir kendi mesleği olmamasına rağmen bu 10 yılda işi çok güzel öğrendi çevre de edindi ondan kendine güveniyor)
Yok işi öğretme olmayacak tamamen eşim işletecek.Eşin ortaklık yaparken işi öğretmiş olacak mı? İmza yetkisi vs durumları var mı?
Öncekinde ona bıraktım hayatımı toparlamam 4 yılımı aldıBu işler sizin uzmanlık alanınız değilse adamı rahat bırakın derim. onun tipi bunun saçı diye iş reddedilmez. Adam bildiğiniz anasınıfı çocuğuna dönmüş. Oldu olacak beslenmesini eline verip sırtına da havlu koyun.
Ama o babanızdan kaynaklanmış. Yine eşinizin suçu değil ki.Öncekinde ona bıraktım hayatımı toparlamam 4 yılımı aldı
Ama çok uyardım dinlemedi.Ama o babanızdan kaynaklanmış. Yine eşinizin suçu değil ki.
Ne alaka,eş fikrini söyleyemeyecek mi, mutlaka işin detaylarını çok iyi bilmesine gerek yok, eğitimli bir kadın, başından kötü bir iş ortaklığı tecrübesi geçmiş. Bu tarz iş konularında kadınların his ve öngörülerine kulak vermek lazım. İşi bilen bu adam, işi öğrenip sonra adamı aradan çıkartmasinlar bir de. Konu sahibi; eğer bu işe girecekseniz de iyi bir iş avukatına danışın mutlaka..Bu işler sizin uzmanlık alanınız değilse adamı rahat bırakın derim. onun tipi bunun saçı diye iş reddedilmez. Adam bildiğiniz anasınıfı çocuğuna dönmüş. Oldu olacak beslenmesini eline verip sırtına da havlu koyun.
İşin ne olduğunu yazmamışsınız, madem bu işte bu kadar iyi siz arabayı falan satıp sermaye yapamaz mısınız , kendi başına çalışsa kazansa olmaz mı?Öncekinde ona bıraktım hayatımı toparlamam 4 yılımı aldı
Ben şahsen aileyle akrabayla veya herhangi biriyle ortak işe külliyen karşıyım, aileyle ortaklıklara da şahit oldum, akrabayla da, arkadaş veya aynı sektörde çalışan herhangi biriyle ortaklıkları da gördüm eninde sonunda bir problem çıktı ve ortaklıklar bozuldu.Siz olsanız ne yapardınız tamamen yorumsuz mu davranayım yoksa destek olmalı mıyım ?
Eşiniz ne iş yapıyor tam olarak? Ben de dekorasyon sektöründe çalışıyordum. Kandırmalar, bedava iş yaptırmalar çok oluyor da o yüzden soruyorum.Merhaba yollar önce babamla eşim ortak oldu (babam aşırı problemli bi adam ben asla desteklemediğim halde eşim babamın gazına geldi açtı iş yerini) çok geçmedi 11 ayda kapattı işi,babam sebep oldu aslında açık kalsa çok güzel iş yapardı bundan eminim..
Neyse şimdi sorum şu eşim 10 yıldır başka bir sektörde çalışıyor bir çok müşteri edindi..
Bu müşterilerden olsun (işi bilmiyorlar eşimi biliyor diye %5-10 ortaklık teklif ediyorlar ayrıca aynı işi yapanlardan (başka markalardan) da teklifler aldı, ben hep asla istemiyorum dediğim için kabul etmedi.. geçmişteki acı tecrübe sebebiyle..
Dün de mimar olan bir müşterisi “gel sen işi biliyorsun ben sermaye koyarım sen çalıştır yıl sonu % 10 kara ortak olursun” demiş. Nedense adamın tipi kafama zaten yatmadı bi de sanırım ben biraz ürkek biriyim,aman yağımızda kavrulalım boşver diyen biriyim,hep..
Ama o da artık ömür boyu işçi olmak istemiyorum daha güzel şartlarda yaşamaya bizim de hakkımız var diyor
(Ben öğretmenim orta düzey bi evimiz ve arabamız var,3 çocuk var onların masrafına zor yetişiyorum onun farkındayım ama fazlasında gözüm yok olmadı hiç)
Siz olsanız ne yapardınız tamamen yorumsuz mu davranayım yoksa destek olmalı mıyım ?
(Eşim çalışkandır işini hakkıyla yapan biridir kendi mesleği olmamasına rağmen bu 10 yılda işi çok güzel öğrendi çevre de edindi ondan kendine güveniyor)
ne zaman risk alacak bu adam 60 yaşında mı ? evi arabayı kaptırmadıkça bırakın denesin.Merhaba yollar önce babamla eşim ortak oldu (babam aşırı problemli bi adam ben asla desteklemediğim halde eşim babamın gazına geldi açtı iş yerini) çok geçmedi 11 ayda kapattı işi,babam sebep oldu aslında açık kalsa çok güzel iş yapardı bundan eminim..
(Ben öğretmenim orta düzey bi evimiz ve arabamız var,3 çocuk var onların masrafına zor yetişiyorum onun farkındayım ama fazlasında gözüm yok olmadı hiç)
Daha büyük paralar lazımİşin ne olduğunu yazmamışsınız, madem bu işte bu kadar iyi siz arabayı falan satıp sermaye yapamaz mısınız , kendi başına çalışsa kazansa olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?