Ortaklı iş benim korkularım

Ben de eşime bunu anlatamıyorum asla

Ben olsam olayın detaylarını iyice ararştırırdım. Ör: eşimin maaşını aylık ne kadar olacak ve düzenli verilecek mi? BİR protokol yapılacak mı, yapılacaksa maddeleri neler olacak ? Eğer protokol yapılmayıp sözde sözler verilecekse asla bulaştırmazdım ancak yazılı protokol ve noter huzurunda bir ortaklık sözleşmesi imzalanacaksa ok getiridim. En kötü ne olabilir? Bunu hesaplar eğer gözden çıkarabilecek bir şey ise destek olurdum

Eşiniz ne iş yapıyor tam olarak? Ben de dekorasyon sektöründe çalışıyordum. Kandırmalar, bedava iş yaptırmalar çok oluyor da o yüzden soruyorum.
Mücevher yıllardır kurumsal bi şirkette son birkaç yıldır satış müdürü işi biliyor hakkını yemeyeyim ama bu adamla nasıl olur bilemem sonuçta marka yerler farklı bu herhangi sıfırdan başlayacak bir yer

Tek başına asla yapamaz.Evi de arabayı da satsak açamaz, mücevher işi

Ben ortakliga çok karşıyım çünkü mutlaka biri mağdur oluyor.tanidigim birileri var ortak kanlı bıçaklı oldular.baska bı çözüm bulsun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…